30
okt
Seneste opdatering: 31/10-12 kl. 0429
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interview with British Freedom leader Paul Weston, which has just been posted on the ICLA video channel. En meget underholdende meningsudveksling med en interviewer, der ikke helt sender på Westons bølgelængde, for eksempel når de kommer ind på Enoch Powell min 14:45. Det kunne lyde som om, det er foretaget af BBC, og lad mig sige, hvordan det fremstår: Weston tørrer gulvet med den stakkels interviewer. For tysktalende er der et interview schweizisk TV har produceret med Heinz Buschkowsky, socialdemokratisk borgmester i Neukölln med over 300.000 mennesker her. Han siger i store træk fra minut 22 det samme som Geert Wilders, stedvis med andre ord. Jeg ser frem til at Aftonbladet kører en større artikelkampagne imod hans socialdemokratiske ‘had.’

Oslo: Socialdemokrat vil have særlig islamist-politistyrke

Kulturberigelse er godt, men dyrt og farligt. Det er blevet hverdag i post-Breivik Norge, den hverdag der ikke påkalder sig nogen interesse hos danske teaterfolk. Jeg troede kun, det var Wilders og den slags stuesnavsede, der sammenlignede vældig rettroende muslimer med nazister. Socialdemokraten Jan Bøhler er gammel Sosialistisk Ungdomsforbund, marxist-leninistene. Hvordan ændrer man folks ideer, er det overhovedet en politiopgave at løse de problemer, Arbeiderpartiet har skabt og vil der være nogle problemer at løse, hvis ikke politikerne producerede dem på samlebånd? Hvis de en dag holdt op, ville der opstå en frygtelig arbejdsløshed i faget forudsætningløse samfundsingeniører:

Jan Bøhler, Aps justispolitiske talsmann, mener at Oslo-politiet må bygge opp et eget politiprosjekt mot ekstremister.Bøhler sier de må jobbe på samme måte som de tidligere har gjort mot nynazister, og slik det såkalte gjengprosjektet taklet kriminelle pakistanske gjenger.

Ap-toppen mener situasjonen er så alvorlig at et samarbeidsprosjekt må på plass så snart som mulig. Han vil jobbe for at politiet får ekstra midler til innsatsen mot de radikale islamistene. Det såkalte gjengprosjektet fikk årlig seks millioner kroner i ekstra tilskudd fra Justisdepartementet i årene etter skuddene på Aker Brygge i 2006. De siste ukene har Bøhler fått henvendelser fra bekymrede foreldre til ungdommer som utsettes for vervingsforsøk fra radikale islamister og fra personer som har mottatt trusler.

- Det er ikke tvil om at dette miljøet utgjør en voksende trussel mot det norske samfunnet. Den militante kjernen av ekstremister har gått så langt at de må bekjempes raskest mulig, sier Bøhler. Høyres medlemmer i justiskomiteen på Stortinget, Anders Werp mener, som Bøhler, at radikale islamister må bekjempes med en kombinasjon av myke og harde midler, men overlater til politiet selv å velge metodene de mener er best.Vil ha egen politistyrke mot radikale islamister, Vil ha egen politistyrke mot ekstremister, Vil ha egen politistyrke

8000 kroner for at fornærme profeten i Danmark
Det er trods alt billigere end at gøre det i Iran:

Den dansk-iranske blogger og billedkunstner Firoozeh Bazrafkan har af Østjyllands Politi modtaget et bødeforlæg på 8.000 kr. for overtrædelserne af den berygtede ”racismeparagraf” 266b.

Tidligere – bl.a. i forbindelse med sagerne mod Jesper Langballe og Lars Kragh Andersen – trak man folk i retten. Nu er man gået over til uden videre at præsentere dem for et bødeforlæg, hvis de fornærmer islam eller profetens tilhængere. I forbindelse med sagen har Firoozeh Bazrafkan gjort opmærksom på en paragraf i den iranske straffelov (§220), der giver fædre og bedstefædre lov til at begå vold og mord på deres børn og børnebørn, uden at de bliver straffet. Men man må altså ikke kritisere en kultur og en religion, der muliggør og retfærdiggør et sådant barbari. Iran kalder sig en ”islamisk republik”, og styret har dermed selv understreget den nøje sammenhæng mellem samfundstilstanden og religionen – og mellem islam og behandlingen af børnene.

Men hvis mennesker i Danmark tillader sig at gentage, hvad det iranske mullah-styre betragter som selvindlysende, bliver de straffet. Samme groteske forskelsbehandling og favorisering af islam fremgår af en sag fra 2010, da en irakisk mand, der bor på Sjælland, truede Firoozeh Bazrafkan med voldtægt og drab. Manden blev meldt til politiet, men ikke dømt for sine trusler.Havde en ikke-muslim truet den irakiske mand med lignende grusomheder, er der ingen tvivl om, at anklagemyndighed og politi ville have set alvorligt på sagen. Hedegaard og Winkel Holm: Vælg friheden, afskaf racismeparagraffen

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
7 years ago

Det er godt at Firozeh udstiller en af ytringsfrihedsbegrænsningsparagrafferne som det de er, nemlig værktøjer i magthavernes hænder, til at lukke munden på mennesker med en forkert mening. Vi burde som Paul Weston også er inde på, have en 1. amendment: Man må sige og skrive hvad man vil. Det burde stå i grundloven uden nogen men’er. Retten til at ytre sig frit burde være lige så selvfølgelig som den private ejendomsret.

Santor
Santor
7 years ago

Det har da intet med et interview at gøre. Det tager mest form at et forhør eller en fjendtlig debat.

Heldigvis er foragten i Paul Weston`s stemme klar og tydelig.

Frank P
Frank P
7 years ago

Chokerende ringe vidensniveau hos BBC-sjovnalisten… “Do you believe that they have greater free speech in America?” (Sagt meget skeptisk)

Det minder mig om hvilken kamp det er…. for alt for mange vil det aldrig dæmre… og sjovnalister som ham her vil altid stå i vejen… vi er fucked

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Respekt for Paul Weston! Han er meget velargumenterende og det var en sjaeldent dum interviewer. For mange guldkorn til at gaa igennem men jeg frygter i saerdeleshed at han kan have ret i sin frygt for borgerkrig indenfor 20 aar. Og naturligvis hans spoergsmaal om ytringsfrihed i Storbritannien. Den har det vaerre der end i selv Danmark hvor jeg nok ikke er den eneste der haaber at 266B har overraekt i sidste uge.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago
Skåning
Skåning
7 years ago

Det verkar faktiskt som om Danmark har börjat tillämpa sin racismeparagraf striktare än vad som är fallet med Sverige. Den texten han blev fälld för hade med all säkerhet passerat på denna sidan sundet, speciellt med tanke på att det kommer från en person med invandrarbakgrund. Man misstänker nästan att det är tysta direktiv från den nuvarande vänsterregeringen. Man kan bara hoppas på att det blir en V+DF-regering efter nästa val så att lagen kan tas bort.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Video fjernet, den kan stadig ses på:
http://gatesofvienna.blogspot.dk/2012/10/a-low-level-cultural-war.html

Takker. Udskiftet *Steen

Erling
Erling
7 years ago

Det kunne lyde som om, det er foretaget af BBC…

Noget kunne tyde på det:

Quite frankly it doesn’t surprise me at all that there’s a large paedophile ring within the BBC. I’m very glad that you’ve admitted that.

Hæhæ…

Han kan ikke være særlig gammel og hjemmearbejde er tydeligvis kun noget han har hørt om i gyserhistorier, han giver Weston det ene smash-oplæg efter det andet. Hvor smart er man, når man inkvisitorisk spørger en Paul Weston om, hvad det egentlig er, der er så slemt ved islam.

Prudentius
7 years ago

Weston er som altid spot on!

Mest af alt forsøger intervieweren at lykkes med moralsk intimidering via grove anklager og fordrejninger, der lige præcis klarer den som spørgsmål fordi de hængende i neglene har et spørgsmålstegn i enden. Mere og mere krakelerer facaden dog og anklagerne ryger direkte frem som bitre fjendske rygmarvsspasmer.

Det er efterhånden ret svært at få islam til at tage sig godt ud og selv oceanerne af påtaget uvidenhed er ved at slippe op.

Onward British Freedom!!!

(Doner dem nogle pund, de er særdeles værdige modtagere!)

Nils
Nils
7 years ago

En god grund til at afskaffe racismeparagraffen er, at den er racistisk, i og med staten gennem den udpeger en række grupper som mindreværdige. Der tales om køn, race, seksuel orientering og religion, men det er underforstået, at loven kun omfatter den, der har forkert køn, forkert race, dyrker forkert sex eller dyrker særligt frastødende og latterlig religion. Statens forhånelse af disse grupper føres desuden helt igennem, når det takseres til en bøde på 8000 kroner at krænke millioner af mennesker. De burde jo have krav på trilliarder af kroner for åndelig svie og smerte, når efterforskningen nu har godtgjort,… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x