30
okt
Seneste opdatering: 30/10-12 kl. 1900
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fleste kender nok den tidligere palestinensiske ex-terrorist Walid Shoebat, om ikke andet sĂ„ fra dokumentarerne Obsession: Radical Islam’s War Against the West og Islam: What the West Needs to Know og hvis man ikke kender dem, er det pĂ„ tide at se dem. Det er imponerende, hvad Shoebat kan nĂ„ pĂ„ syv minutter om hvorfor har leftists forlovet sig med islam?

Folkeskolen – for hvilket folk?

I Ärevis er det hvisket i krokene om muslimske, uoppdragne elever i grunnskolen, eller folkeskolen som det hetter i Danmark. SÄ dukker det plutselig opp en mulighet til Ä fÄ satt problemet pÄ den offentlige agendaen, dog fra uventet hold, skriver Britta Mogensen.

Ingen har som venstreflĂžjspolitikerne svinget pisken over befolkningen for ikke helhjertet at deltage i eller lade deres bĂžrn vĂŠre prĂžveklude i politikernes multikulti-eksperiment. Som navnet siger, er folkeskolen en skole for folket. SĂ„ det er meget nĂždvendigt for politikere, at alle forĂŠldre fra urbefolkningen fĂ„r en forstĂ„else af, at de har pligt til at sende deres bĂžrn i folkeskolen. Eksperimentet skal nemlig bĂŠres igennem af hvide bĂžrn, som ved deres blotte tilstedevĂŠrelse menes at ”hĂžjne” niveauet i skolerne. Dette skulle bevirke, at ogsĂ„ de ”tosprogede” (lĂŠs: de tohalvsprogede) kommer ud i den anden ende med flotte karakterer og kan pĂ„begynde en uddannelse […]

SĂŠdvanligvis er politikerne helt uvidende om den virkelige verden, men da problemerne i folkeskolen vedrĂžrer deres egne bĂžrn, har de for politikere haft en sjĂŠlden og lynhurtig opfattelse og har reageret pĂ„ den. SĂ„ mens de raser over de forĂŠldre, der har rĂ„d til at flytte deres bĂžrn vĂŠk fra politikernes integrationseksperiment, flytter de selv deres bĂžrn i privatskoler. Deres egne poder skal nemlig ikke udsĂŠttes for den skade, de har pĂ„fĂžrt befolkningen. Deres bĂžrn skal ikke have Ăždelagt fremtidsmulighederne ved at blive trukket ned af forstyrrende, uopdragne 3. verdens unger, som taler et ubehjĂŠlpsomt dansk, truer, terroriserer og mobber og viser deres foragt over for kvindelige lĂŠrere/pĂŠdagoger med et fuck you, kalder bĂ„de lĂŠrerne og skolepigerne for luder, korrigerer lĂŠrerens undervisning med den ”visdom”, deres analfabetiske forĂŠldre har hjernevasket dem med og nĂŠgter at blive undervist i de fag, forĂŠldrene ikke bryder sig om. Det ser ikke bedre ud for skolerne i vores nabolande Sverige og Norge. OgsĂ„ dĂ©r bestemmer de muslimske forĂŠldre, hvad deres bĂžrns skal undervises i, og isĂŠr hvad de ikke skal undervises i. Og de fĂžlgagtige politikere tillader, at f.eks. vores egne juletraditioner trĂŠdes under fode for ikke at krĂŠnke de kronisk krĂŠnkede. HRS.NO

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
Johan
11 years ago

Bara du inte vÀljer BOKEN med stort B för dÄ Àr det kört, och du fÄr en förkrympt mÀnniskosyn.

Hellre mÄnga smÄ livaktiga böcker, Àn en stor tung som förkvÀver vÄra liv.

Men vissa tycks inte förstÄ att allt beror pÄ vad man vÀljer att koncentrera sig pÄ. DÀr tycks inte mÄngfald och mÄngkulturalitet vara viktigt. Utan snarare naivitet för det besatta oförnuftets skull.

HH
HH
11 years ago

Herregud! Ska vi aldrig fĂ„ nog? Jag blev överraskad över att höra att danska skolor har samma problem som vi har. Underbart nog har man i Danmark kvar ordet “folkskola”! Det ordet ser jag pĂ„ gamla byskolor hĂ€r pĂ„ Österlen FOLKSKOLA stĂ„r det med stora bokstĂ€ver och visst var man stolt över vad man Ă„stadkommit i den lilla byn. För det Ă€r ju dĂ€r vĂ„r nordiska gemenskap finns – vi satte barnen i folkskolor (jag gick sjĂ€lv i en!) för att de skulle fĂ„ lĂ€rdom Vi driver ett sjĂ€lvvuxet antikvariat sedan flera Ă„r tillbaka. Det Ă€r alltid roligt att prata… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Walid Shoebat er det perfekte eksempel pĂ„ at indvandring og integration KAN virke , hvis det er de positive indvandrere man tar imod og er villig til at give ”uforskammet” forskelsbehandling . Hans BĂžrn og bĂžrnebĂžrn vil smelte sammen med resten af amerikanerne , og vil sandsynligvis fĂ„ en god uddannelse .

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x