31
okt
Seneste opdatering: 31/10-12 kl. 1550
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam in France is a problem. A recent survey allows us to see the profound rupture between the media’s thoughts and the opinion of the French.The first assures that integration is working, but 67% of those surveyed thought the contrary. They even judge at 68% that this failure is due to refusing to integrate 52% explain this fact by cultural differences in contrast, the economic and social conditions generally advanced to justify their isolation are invoked by only 25% of those surveyed.Ivan Rioufol is a journalist and essayist for Le Figaro

Gunnar Sandelin: Et svensk tabu

Det er glĂŠdeligt for den del af mit hjerte, der er svensk, nĂ„r en vidende svensker skriver i en dansk avis og indvier os i den ekstraordinĂŠre situation, Sverige befinder sig i i disse Ă„r. I en lang debatartikel i Jyllands Posten skriver socionomen og journalisten Gunnar Sandelin om ting, der delvist er kendt pĂ„ svensk fra denne blog, men som de fĂŠrreste danskere er klar over. Der er en meget vigtig sĂŠtning, man berÂŽtil at nogen forstĂ„r i tide: “Hvis vi skal undgĂ„, at krĂŠfter langt til hĂžjre for Sverigedemokraterne sĂŠtter sig pĂ„ dette eksplosive spĂžrgsmĂ„l…. er det pĂ„ hĂžje tid, at politikere og medier holder op med at vildlede borgerne.” – Et lille uddrag, artiklen er ikke online:

Der sker i disse Är en Êndring af Sveriges befolkningssammensÊtning, som hverken journalister eller den politiske elite er villige til at diskutere offentligt. Er der en grÊnse for, hvor meget indvandring Sverige kan hÄndtere, spÞrger en svensk journalist[..]

Asylindvandring og familiesammenfĂžring opviser stĂžrst vĂŠkst. Migrationsverket venter, at hen ved 200.000 personer i disse kategorier vil ansĂžge om at komme til Sverige for at fĂ„ permanent ophold i 2012 og 2013. Er der nogen journalister, der skriver om det? Tallene ovenfor er tĂŠnkt som et udgangspunkt, fordi mennesker dĂžr, flytter frem og tilbage over grĂŠnser osv. Desuden er Migrationsverkets statistik ofte ufuldstĂŠndig og derfor vanskelig at tolke, isĂŠr pĂ„ familiesammenfĂžringsomrĂ„det. Et andet mĂ„l for den ĂŠndrede befolkningssammensĂŠtning kan lĂŠses ud af SCB’s (svarer til Danmarks Statistik, red.) befolkningsstatistik.Mellem 2000 og 2011 voksede antallet af personer med udenlandsk baggrund med 569.000. Det er 19 gange sĂ„ meget som vĂŠksten i antallet af borgere med svensk baggrund: 30.000.[..]

NÄr spÞrgsmÄl om demografisk udvikling, asylbedrageri og omkostninger forbundet med indvandring ikke behandles offentligt, vokser frustrationen sig stÊrkere og stÊrkere. Somme tider gÄr den over i magteslÞshed og endog regulÊrt had, hvilket pÄ nogle omrÄder er kommet til udtryk pÄ nettet.

Hvis vi i fremtiden skal undgÄ, at krÊfter langt til hÞjre for Sverigedemokraterne sÊtter sig pÄ dette eksplosive spÞrgsmÄl og dermed ogsÄ tiltrÊkker grupper, som fÞler sig fÞrt bag lyset, er det pÄ hÞje tid, at politikere og medier holder op med at vildlede borgerne ved at springe relevante oplysninger over. I modsat fald lÞber Sverige en risiko for at blive et rigtigt ubehageligt land at leve i. (Debat: Et svensk tabu, Jyllands-Posten,30.10.2012)

Sexchikane er favoritsport under Eid i Egypten

Man ser, det er mere end at nive en kvinde bagi i det nye fromme Egypten prÊsident Mursi har deklareret. FÊnomenet er langtfra en nyhed, og peger naturligvis pÄ de dybereliggende vilkÄr for kvinder i et muslimske lande:

This week’s Eid al-Adha holidays saw 727 cases of verbal and sexual harassment reported across Egypt, typically taking place in public gathering places, malls and movie theaters, beaches and squares, said security sources on Monday.

“I am depressed” said Dina Farid, the general coordinator of Egypt’s Girls are a Red Line campaign, “we were on the streets yesterday and the police were helping us but it’s still not working.” She added harassers tried to strip a girl and the campaign members saved her but her leg was broken in the assault. Another girl passed out when harassers chased her.

“These boys have nothing to do, harassment is their Eid activity. We tried to save girls before they are harassed but we were not able to, they are just too many” Farid said. Farid said that harassers have knives and use them to attack anyone who tries intervening.

In a report issued on Sunday, the initiative described three cases of harassment that took place in front of police officers who failed to react or intervene. The cases included a 17-year-old girl being harassed by a soldier near Qasr al-Nil Bridge; a young man in his twenties violently pulling a girl by her hair and kissing her; and a veiled girl being harassed while walking with her fiancĂ©, all before the eyes of the police who did not interfere.Security officials: 727 cases of sexual harassment reported over Eid, Sexual harassment: an Egyptian boy’s favourite Eid activity, say activists

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Link til en svensk version af Gunnar Sandelins debatartikel her: http://sockerbitar.se/ett-svenskt-tabu/ Gunnar Sandelin , socionom och journalist, har fĂ„tt gĂ„rdagens debattartikel i Jyllandspostens pappersupplaga, om den svenska demografiska förĂ€ndringen, nobbad av bl a de sex största svenska tidningarna. DĂ€rför dristar jag mig publicera (citera) den översatta artikeln i helhet [!] nedan. Den Ă€r skrĂ€mmande i sin informativa, osentimentala glasskĂ€rpa. … ”Sedan 1980 har Sverige beviljat drygt 1,6 miljoner nya uppehĂ„llstillstĂ„nd; majoriteten av dessa Ă€r permanenta (PUT). FörĂ€ndringen sker just nu i rasande fart. Drygt en miljon tillstĂ„nd har beviljats under 2000-talet. Under de tre första kvartalen 2012 rör det sig… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Tack för lĂ€nken. Intressant att det inte kan publiceras en sĂ„dan artikel i Sverige. MĂ€rkligt. Undrar vad som Ă€r sĂ„ skrĂ€mmande med den?… Ps. OT Jag lĂ€ste en mening, (frĂ„n Avpixlats skribent; Hera Lamppu Maduro, frĂ„n hennes artikel: Psykiskt krig..). Citat : 
”Det som hĂ€nde under andra vĂ€rldskriget, Nazityskland, med judehat och fruktansvĂ€rda dödslĂ€ger för alla som inte passade in i den ariska normen fĂ„r aldrig upprepas igen. Vi fĂ„r aldrig glömma historien. Apartheid och rasism som förekommit i USA och Sydafrika Ă€r andra exempel pĂ„ nĂ„got vi inte vill ha. Alla raser har samma vĂ€rde, alla mĂ€nniskor Ă€r lika… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bergfast

😉

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Til Gunnar Sandelins artikel: “Hvis vi skal undgĂ„, at krĂŠfter langt til hĂžjre for Sverigedemokraterne sĂŠtter sig pĂ„ dette eksplosive spĂžrgsmĂ„l” er ikke ment som en reel bekymring, er jeg bange for. Det lyder snarere en anelse som pression. Og en mĂ„ske lidt uhensigtsmĂŠssig pression. Der gives i dag ikke rigtigt noget “langt til hĂžjre”. Og endelig kan et muligt “langt til hĂžjre” slet ikke konkurrere med den voksende bĂžlge af fornuftige stemmer, som bl. a. udgĂžres af personer som Gunnar Sandelins egen. Vi skal afstĂ„ fra at true med “krĂŠfter til hĂžjre for os selv”, fordi 1. De findes… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Du har sĂ„ evigt ret i din tilgang Morten. Jeg synes ogsĂ„ det er den vej vi gĂ„r i Danmark. Kultureliten fĂ„r hele tiden nye input, nu senest i form af skolelĂŠrere, der sĂ„ smĂ„t begynder, at klage deres nĂžd. Det er sĂ„dan det vil ske i et sundt samfund. Tingene vil langsomt blive vendt pĂ„ hovedet og debatten vil Ă„bne sig. Men selvfĂžlgelig vil de sidste dages hellige da lige forsvare deres gamle standpunkter fĂžrst. Det hele skal jo, pĂ„ en eller anden mĂ„de, lige modereres, sĂ„ det ser pĂŠnt ud. Tag nu den med at smĂ„ hvide og… Read more »

Nemo
Nemo
8 years ago

Det er en sjov mĂ„de, de fejrer religiĂžse hĂžjtider pĂ„. Ved Eid i august blev min sĂžn beskudt med et hardballvĂ„ben, og denne gang kom jeg til at cykle hjemad efter en dag med hjemmevĂŠrnet i min uniform, lĂžrdag aften klokken ca. 19. Jeg blev udsat for et fingeret angreb (en stor knĂŠgt lod, som om han ville sparke mig og min cykel omkuld, og en anden sendte en ordentlig harker efter mig). Fjendtligheden er ikke til at tage fejl af, men nĂ„r nu islam er fredens religion, er det svĂŠrt at forstĂ„, at det netop kommer op i dem,… Read more »