1
nov
Seneste opdatering: 1/11-12 kl. 2355
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den israelske dokumentar. Også denne gang begynder den i Sverige, et af islams hotbeds i Europa. Selvmordbomberen “der-skete-jo-ikke-noget-Taimour Abdulwahab og Södermalmmoskéen. Dereftere bevæger den sig over Bryssel, London, Marseille og New York. Også Douglas Murray medvirker i dette afsnit. Del 1 er her, del 2 er her.

Stik hende én på skrinet!

Af Torben Snarup Hansen

Ordet “liberal” er af spansk oprindelse, og i 2004 blev Mohammad Kamal Mustafa, imam i Fuengirola (Costa del Sol), idømt fængsel i ét år og tre måneder for at udgive en vejledning til muslimske mænd. Titlen var “Hvorledes straffer man en kvinde uden at efterlade spor” (spanskkyndige kan google: como castigar a las mujeres sin dejar huellas).

Spaniens lovgivning forbyder den slags opfordringer, og da en anden imam – i den catalanske by Terrassa – Abdeslam Laarusi i en prædiken protesterede mod denne lov, blev han aflyttet af politiet og efterfølgende konfronteret med en anklage iflg. avisen el País.

Også kulturberigende påklædning medfører avisoverskrifter. I 2009 blev den muslimske advokat Zoubida Barik Edidi (marokkansk immigrant) bortvist fra Højesteret fordi hun bar det islamiske tørklæde, jvf. el Mundo.Kun fup-liberale benægter, at det er liberalt at forbyde både undertrykkelsen og dens symboler i retten!
Og husk, at sort tørklæde betyder jihad, og det hvide betyder sharia.

Michelangelos mestervæk 500 år

Den virtuelle rundgang her. Bare folk dog kunne lære at udtale hans navn: [Mikel-angelo.] ikke noget med ch/sch-lyde.

ON the Eve of All Saints, 31 October, 1512, Pope Julius II laid on a lavish lunch in the Vatican for the ambassador of Parma. After the many courses had been cleared away, the Pontiff, clad in white, and cardinals in their red satin robes and the ambassador retired to the palace’s theatre where they enjoyed a performance of two comedies and a poetry recitation. The group then retired, as was tradition, to their respective rooms for a short siesta and rose, just as the sun was setting, to attend Vespers in the Sistine Chapel. A glimpse of heaven: The story of Michaelangelo’s masterpiece, the ceiling of the Sistine Chapel, The Sistine chapel: Humanity’s 500-year-old treasure


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MettePrudentiusTorben Snarup HansenElefanten Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Torben Snarup Hansen
Guest
Torben Snarup Hansen

@ Mette: Gå ind på google billeder og søg f.eks. “US embassy Benghazi”. Her findes flere fotos af djihadister med sorte faner. Man kan også søge på de seneste begivenheder i Cairo. Sort betyder jihad og oprør. Traditionen er meget gammel. Abbasidernes revolution mod Omeyyade-khalifatet i år 749 havde som symbol “den sorte fane fra Khorassan”. Det er ikke svært at finde litteratur om islam.

V.h.

Prudentius
Guest

“…pray to die as shahids…”

Enhver fuldt troende muslims våde drøm! Og den eneste garanterede adgangsbillet til paradiset i islam.

De allahslaver der lider strådøden har ingen forsikringer og må give sig Allahs dansende nåde i vold. Måske haven, måske ilden. Hvilket gør jihad (der under alle omstændigheder er en pligt) og martyrdøden til sådan en tillokkende og eksklusiv billet ud af usikkerhedens rædsel.

Og denne teologiske kaosmaskine regner vores magtelite med at kunne styre via “dialog”, “tolerance” og “rummelighed” (mens masseindvandringen stormer afsted nonstop) !!!

Jep…det skal nok lykkes…og månen er lavet af ost…!

Prudentius
Guest

Vi skal forstå og lære af anderledes kulture bræger vores magthavere.

Men det er præcis hvad de selv nægter at gøre!

Dem guderne vil ødelægge gør de blinde…

Elefanten
Guest
Elefanten

Asmaa mødte engang op i rødt tørklæde. Skal vi gætte på, at det betyder menstruation?

Torben Snarup Hansen
Guest
Torben Snarup Hansen

Nej, det betyder taqiyye.

Mette
Guest
Mette

Hvad sorte, hvide, røde farver skulle symbolisere – det har jeg ikke læst om før, men hvor står det?
Mvh