11
nov
Seneste opdatering: 12/11-12 kl. 1003
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det här är mitt land. Det här är ditt land. Jag är så glad att få dela det med dig! Sverige er landet för alla som bor i det

Sendt på SVT Barnkanalen kl 11.30 i går. Også for de voksne er der skruet op for propagandaen, mere af det samme, intet nyt under solen: Fortfarande extremister, SD är ett demokratiproblem som måste lösas, En anständig linje mot SD, Tack, Fredrik Reinfeldt, Öppet brev till Åkesson

Bønneudråb eller ej ?

I 2011 blev den saudisk financierede moské indviet på Hisingen i Gøteborg. Den 28 september hed det fra moskéen: Inga böneutrop från moskén på Hisingen, men det er halvanden måned siden:

Böneutropen är en naturlig del av moskén. Det är en rättighet för en muslim att ta del av, säger han.Vi ska ha samma förutsättningar som alla andra som lever i Sverige. Vi kräver varken mer eller mindre. Vi bryter inte mot lagen, vi har rätt att söka tillstånd och det gör vi.Snart kan minaretens rop ljuda över Hisingen

Gode hensigter – dårlige følger

Ruben Palma kom fra Chile i 1974 og har bla. arbejdet i asylcenter Sandholm

Jeg betragter det som min borgerpligt:

Offentligt at kritisere et asylsystem, som i virkeligheden er en åben indvandringsdør, der gør det muligt for enhver udenlandsk plattenslager, forbryder og fjende af det danske demokrati, at opholde sig i landet i kortere eller længere tid – eller, i værste tilfælde, så længe som en permanent opholdstilladelse giver mulighed for.

Det nuværende asylsystem var sandsynligvis fyldt med gode hensigter, i sin vorden. Men nu, næsten 30 år efter, er dets skadelige virkninger for det danske samfund indlysende. Alligevel er der personer i dette land der gør og vil gøre hvad de kan, for at bevare dette destruktive makværk. Bevægegrundene hertil er sikkert mange og forskellige fra person til person. Dog ligeså sikkert er det, at opportunistisk pladderhumanisme er motivationen bag de mest ihærdige af asylsystemets apologeter…….Pladderhumanister og asylsystemet – igen og igen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
steenMorten - - -hilmarEHBjovulf Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
hilmar
Guest
hilmar

Bedårende video.
Hvis jeg har forstået Snaphanens redaktionelle linie korrekt, så er man for generel multi-kulti og multi-etnificering, men imod Islam og kun denne specifikke subkategori inden for befolkningsudskiftningen.
Altså ville en tilsvarende halleluja-video, lovprisende regnbue-samfundets velsignelser, blot renset for muhammedanske elementer, være ganske “kosher” her på siden, ikke sandt?
Ret mig endelig hvis der er noget jeg har misforstået.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Nej, virkelig?!?! Ja, det havde vi sandelig aldrig gættet …. Toulouse-terroristens bror: Vi blev opdraget til at hade jøder http://politiken.dk/udland/ECE1809423/toulouse-terroristens-bror-vi-blev-opdraget-til-at-hade-joeder/ Internationalt 11. nov. 2012 KL. 19.40 Broren til manden, der skød syv personer i Toulouse, bebrejder sin mor for en dårlig opvækst. AF Rasmus Dam Nielsen Manden, der i foråret skød og dræbte tre jødiske skolebørn, en rabiner og tre soldater, Mohamed Merah, var hele livet blevet opdraget til at hade jøder. Det fortæller en af hans brødre Abdelghani i en ny bog og dokumentar. … Ifølge et uddrag af bogen ‘Min bror, den terrorist’, som er blevet trykt i… Read more »

EH
Guest
EH

Man har kunnet forklare børnene hvordan de skal agere for at virke nogenlunde naturlige, men instruktionen af de voksne er da gået helt galt. Tror faktisk at produceren har forladt lokalet i frustration og ladet tosserne fortsætte i deres ukontrollerede lalledans. Børneprogram i SVT. Ja naturligvis.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Yes, only in Sweden 😀

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Fra den omvendte verden 😉 Politi efter smadret sendevogn: Var det nu klogt, TV2? http://gonews.dk.msn.com/krimi/politi-efter-smadret-sendevogn-var-det-nu-klogt-tv2 Nordsjællands Politi har ikke meget tilovers for TV2s ide om at sende en sendevogn til Egedalsvænge i Kokkedal TV2 sendte vognen for at dække den særlige juletræssag, hvor den lokale beboerbestyrelse har nedstemt traditionen om et juletræ på området, men TV2 blev jaget ud af området og sendevognen smadret med brosten. … [ Det havde måske været en ide, at man (politiet) i stedet havde sat noget videoovervågningsudstyr op, da man ved, at disse ting rutinemæssigt sker nutildags, når TV2 & DR FORSØGER at sende… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

TV 2-chef: Det er helt vanvittigt http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-60001294:tv-2chef-det-er-helt-vanvittigt.html En TV 2-journalist og fotograf fik her til eftermiddag smadret deres sendevogn med brosten og blev truet af 25 hætteklædte unge med tildækkede ansigter, da de ville dække en underskriftsindsamling i Egedalsvænge i Kokkedal. Hos Nordsjællands Politi har man efterfølgende modtaget en anmeldelse af det grove hærværk, men her er man ikke sikker på, at det var smart af TV 2 at køre til Egedalsvænge. … Det er helt urimeligt Den vurdering er TV 2’s nyhedschef, Jacob Nybroe, dog langt fra enig i. “Vi tager ind i et boligområde i Danmark for at… Read more »

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Vi er kommet dertil, hvor politiet har fået nok. Af os ! Vi ved jo udmærket godt, hvordan vi skal bære os ad med at undgå, at de her ting sker. Pressen er ikke velkommen i de muslimske områder. Hvorfor går den så derind? Det irriterer politiet. Ikke at de reagerede på det hændte, men man får jo ondt i maven af at tænke på, at befolkningen forventer, at man er dér, hvor man nødigst af alt vil være. Det er ikke rart. Og det kunne have været undgået, hvis pressen holdt sig ude af de områder dér, hvor de… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

TV 2-journalister truet: Fik smadret deres bil http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-59989006:tv-2journalister-truet-fik-smadret-deres-bil En gruppe beboere fra Egedalsvænge i Kokkedal gik i dag rundt og stemte dørklokker for at indsamle underskrifter blandt de andre beboer for at erklære mistillid til boligforeningens bestyrelse. Det sker, efter at bestyrelsen i de seneste dage er kommet i modvind for at nægte beboerne i Egedalsvænge et juletræ til den kristne højtid. Dagens indsamling skabte dog vrede [!!!] blandt en gruppe af Egedalsvænges muslimske beboere [!!!], der højtlydt viste deres frustrationer [!!!] ved at råbe af den underskrifsindsamlende gruppe. To af TV 2’s journalister ankom til Egedalsvænge for at dække… Read more »

Prudentius
Guest

En ting er at pølsetiet ikke længere kan varetage deres job, fordi de er for få og for svage… En anden er at de pinagtigt insisterer på at holde tand for tunge med hvor umuligt multikulturen gør deres arbejde og dernæst beskylder lovlydige borgere for at fremprovokere kriminalitet med deres lovlige aktiviteter. Men ok, jeg går udfra der er et enormt pres på oppe fra og ned (fra Bryssel til Christiansborg til pølseti-ledelsen til den menige pølsetjent), og at man ved det mindste pip er fyret øjeblikkeligt. Den multikulturelle stat er en paradoksal skabning. Den er på sikkerheds, indvandrings og… Read more »

Santor
Guest
Santor

Det er bedårende at se den glæde og alle de kræfter Svensk PK lægger i egen undergang, man kan ikke andet end at smile 🙂

Prudentius
Guest

Orkestret på Sventanic?

HH
Guest
HH

Som det sagts i öknen, därnere ni vet: “Varje gång jag hör böneutropen från minareten härintill får jag en obetvinglig lust att invadera Sverige!”
Originalet knyckt från Woody Allen. Ursäkta Woody, men jag har alltid tyckt om dig. Och dina filmer!