13
nov
Seneste opdatering: 13/11-12 kl. 1508
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

I reportagen medvirker blandt andre Renaud Camus, Alain Wagner og Pierre Cassen.

56.000 familiesammenfĂžringer i 2013

Dertil skal lĂŠgges de 59.500 familiesammenfĂžringer i Ă„r, i alt 115.000. Tallet for 2013 er lidt forhĂžjede siden Weekendavisen skrev om det i maj og kom til totalt inklusive ‘flygtninge’ 175.000. Det er altsĂ„ i alt nu 178.000 udlĂŠndinge pĂ„ to Ă„r svarende til lidt over Upsala plus Kristianstads befolkninger, hvis alle fĂ„r PUT, hvad de jo ikke gĂžr. Men forlader de afviste Sverige med gratis skolegang og lĂŠgehjĂŠlp? Svenske onlinemedier har ikke et ord om antallet i dag.

I Är berÀknas 44 000 personer söka asyl i Sverige. Enligt den prognos som Migrationsverket överlÀmnade till regeringen i oktober förvÀntas antalet asylsökande nÀsta Är bli 54 000 personer. Men det Àr inte bara antalet asylsökande som förvÀntas öka nÀsta Är utan Àven antalet ansökningar frÄn anhöriga.

Enligt verkets prognos berÀknas 56 500 personer ansöka om uppehÄllstillstÄnd som anhörig till nÄgon bosatt i Sverige under 2013. Migrationsverket rÀknar fortfarande med att mÄnga anhöriga frÄn Somalia kommer att ansöka om uppehÄllstillstÄnd, men med en viss förskjutning i tid. Drygt 8 000 ansökningar som verket rÀknat med i Är vÀntas istÀllet komma in nÀsta Är.Migrationsverket 12 november 2012: Ansökningar om uppehÄllstillstÄnd frÄn anhöriga vÀntas öka 2013

Hamburg’s deal with Muslims sparks concerns

Hamburg has become the first German state to strike an historic agreement with Muslim community groups, but the deal has riled some members of the political establishment, who claim it undermines the separation of religion and state…..Religious instruction in schools and state recognition of Muslim holidays are among the cornerstones of the deal, which ties into existing agreements with Christian churches and Jewish communities.

In future, Muslim teachers will join Protestant pedagogues at the front of the classroom, the paper said. Moreover, Muslim holidays would be given equal status with other religious holidays, such as the Day of Prayer and Repentance celebrated by Christians. The agreement, which was launched by the city’s former mayor Ole von Beust in 2007, also sees Muslim groups pledge to adhere to the core values set out in Germany’s constitution – including religious tolerance and gender equality.Yet despite broad support for the deal in Hamburg’s legislative assembly, not all politicians have endorsed it. The Local

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robert R
Robert R
8 years ago

Ingen franske medier har kommenteret marchen, det er der heller ingen danske mainstreem medier der har!
Tavshed er ogsÄ nysprog! Det giver en enorm magt, at kunne udvÊlge hvilke nyhedsindslag der sendes!
En magt de venstreorienterede journalister forvalter meget effektivt! Men de mister deres trovĂŠrdighed hvis de ikke beretter om de ting, der faktisk sker!
Det kunne vÊre rart om journalisterne for engang skyld ville berette om hvad der bekymre den almindelige borger, og ikke bare rÄbe racist, facist eller nynazist efter ham!