14
nov
Seneste opdatering: 15/11-12 kl. 0040
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Scene from Lyon airport on a plane scheduled to land in Tunisia. A Tunisian illegal is being expelled from the country and forced on to the plane. He resists violently. Because of this, the flight has already been delayed for two hours. Some of the passengers (Tunisian Muslims) see what is happening and start screaming at the police, shouting “human rights” and supporting the illegal. L’expulsion brutale d’un Tunisien filmĂ©e par un passager Ă  l’aĂ©roport de Lyon, Muslim Mob Screams at French Police As They Try to Expel Tunisian Illegal

Det som Àr för lÀnge sedan förbi

Af Katinka Glahd

Det som hĂ€nt i det förgĂ„ngna kan alltid senare utnyttjas av personer var dunkla syften för detta, vi inte alltid förstĂ„r. Att Expressen igĂ„r och idag har slagit rekord i att föra fram en ”Nyhet” (2.5 Ă„r gammal) visar klart vad dessa journalister, som med all rĂ€tt en gĂ„ng benĂ€mndes, “Andens tattarfölje”, av en svensk nationalskald, att deras ”dunkla syften”, och nu stĂ„r det helt klart – Ă€r att rasera möjligheterna för ett nordiskt fritt folk att försöka förbli detta – genom att rösta fram ett SverigevĂ€nligt och svenskvĂ€nligt parti som Sverigedemokraterna!

I över tjugo Är har vi som sett hur förrÀderiets ansikte alltmer tagit över Medusans infernaliskt, förljugna argument, för att övertyga ett vrenskande folk om det mÄngkulurella samhÀllets(lÀs det monokulturella, teokratiska, Kalifatet) alla goda egenskaper!

Det faktum att 10% av den svenska vÀljarkÄren i sann demokratisk anda, Àr beredda att ge Sd betydligt fler mandat i beslutande församlingar, hela vÀgen upp till Riksdagen, fÄr tattarföljet att förlora sans och vett med att komma med nÄgot som lÀnge sedan Àr förbi. NÄgra unga mÀn i partitoppen pÄ vÀg hem pÄ en gata, blir överfallna och trakasserade av personer som inte har samma politiska uppfattning och ett ordutbyte sker.

Vad som sÀges Àr relevant för vad svenskarna dagligdags fÄr höra pÄ gator ,bussar och offentliga platser,som tex. svennebög, horra, rasist, nazist och andra epitet. Men om detta skrives inte!

I ”stridens hetta” och som en kraftfull, ung man kan man kanske gĂ„ över grĂ€nsen i sin krĂ€nkthet och vĂ€lja ord, som inte anses som politiskt korrekta fĂ„r man ja förstĂ„else för i en trĂ€ngd situation.

Expressen tar dock till att girigt suga i sig en ”nyupptĂ€ckt videosnutt” och lĂ€gga ut den till allmĂ€n beskĂ„dan trots att detta hĂ€nde innan Sd kom in i Riksdagen, just i de dagar Sd ligger som tredje parti i alla opinionsmĂ€tningar, Ă€r ett tillslag mot Sd och deras vĂ€ljare, detta Ă€r helt uppenbart!

Det sk. dunkla syftet ligger avslöjat pĂ„ bordet och visar pĂ„ att dagens journalister inte tycker att sanningen Ă€r det viktigaste för dem som yrkesmĂ€n. De vĂ€ltrar sig i den dy de sjĂ€lva Ă„stadkommit genom att glömma bort det egentliga syftet VARFÖR de Ă€r, just dĂ€r de Ă€r. Att skriva sanningen om vad som verkligen sker i vĂ„rt land och inte tro att de Ă€r dĂ€r för att fostra det svenska folket till att unisont sjunga den politiska korrekthetens lov ,medan det snĂ€llt tĂ„gar fram emot avgrundens rand och sin egen förintelse.

Tattarföljet borde besinna sig och ifrĂ„gasĂ€tta vad de idag har gjort Sverige, svenskarna och deras möjligheter att kunna vĂ€lja en framtid för sig och sina barn. Framför allt, VARFÖR de har gjort detta! Tydligen inser de inte att detta kommar att slĂ„ mot deras egna barn i en mycket snar framtid.

De borde grĂ„ta över att de med sitt missbruk av sin stĂ€llning i media och begrunda vad de gjort sitt land och dess befolkning, vĂ„ra barn, sina egna barn, nĂ€r de utan att tveka tagit sida för ett folkbrott, som i sitt vidriga utformning fĂ„r Vidkun Quisling och hans gĂ€ng – pĂ„ den tiden det begav sig för dem – att framstĂ„ som en skock förvirrade byfĂ„nar, som inte visste vad de gjorde, men gjorde fel, nĂ€r det trodde sig ha rĂ€tten till detta pĂ„ sin sida.

En spark i ilskan och ett ord som ‘Blattelover’ Ă€r vardagshĂ€ndelse och petitesser om man jĂ€mför mot vad folket fĂ„r utstĂ„ dagligen i tattarföljet lyckoland. Men att stödja en utveckling som frammanat en grotesk och urskiljningslös massinvandring Ă€r ett folkförrĂ€deri som aldrig kan försvaras.Aldrig nĂ„gonsin!

”Den politiska korrekthetens vĂ€rld, Ă€r en instĂ€ngd, likriktad vĂ€rld Ă€ven om den definierar sig som mĂ„ngkulturell. Det Ă€r en vĂ€rld dĂ€r demokratin Ă€r överflödig, eftersom alla sanna demokrater har samma ideer och resten per definition Ă€r antidemokrater som skall exkluderas”. Jonathan Friedman.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Set
Set
8 years ago

Paniken tycks nĂ€rmast total i gammelmedia. NĂ€r man pĂ„ fullaste allvar tror sig i lĂ€ngden kunna triumfera med gammal bagatellartad skĂ„pmat av det hĂ€r slaget. Att man tror att detta nattliga gamla lintermezzo i den svenska krognatten pĂ„ allvar ska kunna hota det nya vĂ€xande folkrörelsepartiet. Man kan inte nog underskatta den svenska journalistkĂ„ren nĂ€r man unisont tror sig kunna stoppa mĂ€nniskors sjĂ€lvbevarelsedrift med hjĂ€lp av bagateller. Det Ă€r en mĂ€nsklig drift att försvara sig och sitt mot yttre hot. Det Ă€r vĂ„ra liv och vĂ„r vardag, vĂ„ra barn och barnbarns framtid som stĂ„r pĂ„ spel. Med dessa blytunga faktorer… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago

http://www.dn.se/debatt/sverigedemokraterna-ar-ett-fascistiskt-parti DN: Sverigedemokraterna Ă€r ett fascistiskt parti SĂ„ er kampen indledt! “Denna nya politik kallas av den internationella forskningen ”neofascism” och Ă€r resultatet av ett intellektuellt arbete som startade i Frankrike Ă„ren efter 1968. partiledaren pratade om ”judesvin”. I dag inkluderar SD svenska judar i ”nationen”, vilket kan förĂ€ndras i morgon. BĂ„de det borgerliga blocket och det rödgröna blocket har en ny huvudfiende Fascismen delar inte pĂ„ makt, fascismen vill ha makten sjĂ€lv. Fascismen har alltid underskattats, men fascismen fĂ„r aldrig underskattas. Vi har gĂ„tt in i en ny fascistisk era, men har hist­oriska erfarenheter att dra nytta av inför… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Frank P

Jag lĂ€ste artikeln om att Sverigedemokraterna Ă€r ett fascistiskt parti. Det Ă€r Ă€ndĂ„ mycket mĂ€rkligt nĂ€r man betĂ€nker hela problemformuleringarna och identifieringarna av denna pĂ„stĂ„dda fascism, och jĂ€mför med den internationella kommunismens/liberalismens ideologi, (och Ă€ven islams ideologi), om en grĂ€nsöverskridande internationalism, med hur jordens alla olika befolkningar, folk och nationer bĂ„de ser ut och lever sina vardagliga liv i verkligheten. De internationella maktsfĂ€rerna som t ex den internationella massmedieindustrin, det internationaliserade nĂ€ringslivet och den internationella bankindustrin, stöder nog alla dessa internationella ideologier och religioner av olika slag, som inte vill att det ska finnas nĂ„gra olika folk, eller nĂ„gra olika… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago


..Det som Ă€r för lĂ€nge sedan förbi
. ..” Att skriva sanningen om vad som verkligen sker i vĂ„rt land och inte tro att de Ă€r dĂ€r för att fostra det svenska folket till att unisont sjunga den politiska korrekthetens lov, medan det snĂ€llt tĂ„gar fram emot avgrundens rand och sin egen förintelse.”
. Oj det dĂ€r lĂ€t som lite sorgsna, och kanske dĂ€rför sĂ„ pass dramatiska ord, som riktas till svensk massmedias förehavanden, och icke-förehavanden
 Men, invandringspolitiken Ă€r nog dock understödd kanske inte enbart av en massmedieindustri, som Ă€r internationellt förankrad, utan ocksĂ„ av ett lika internationellt förankrat nĂ€ringsliv, inklusive en… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

I den Marxist-Leninistiska dekonstruktionen av Sverige har nu ett nytt fenomen visat sig – dekonstruktionen av Olof Palme: Palme upptrĂ€dde mycket obehagligt pĂ„ 70-talet och jag har hittills trott att han öppnade dörren för den marxist.leninistiska infiltrationen av det socialdemokratiska partiet, men var det istĂ€llet sĂ„ att han insĂ„g att flodvĂ„gen inte kunde hejdas utan att han sĂ„g som sin uppgift att bromsa och kanalisera om den? Var det rentav dĂ€rför han mördades? Ja, det Ă€r faktiskt vad man kan frestas att tro om man ska döma av den kampanj som nu trummas igĂ„ng mot Palmes pĂ„stĂ„dda inblandning i den… Read more »

trackback

[…] LĂ€s hela inlĂ€gget hĂ€r! GillaGillaBe the first to like this. Postat i Politik […]

Svend Christian Tychsen
Svend Christian Tychsen
8 years ago

Panik fĂžr lukketid!

Den svenske “elite”, i politik, medier og kultur, begynder sĂ„ smĂ„t at forstĂ„, dens tid er begyndt at lĂžbe ud.

Heraf hysteriet over en begivenhed, som intet fornuftigt menneske ville tillĂŠgge betydning.

SvenP
SvenP
8 years ago

Hvilken “overkill”…

Uppenbart politiskt motiverade anti-SD skribenter…

Intressant att se deras desperation, för det Ă€r vad det Ă€r…panik, desperation…11%!!!