23
nov
Seneste opdatering: 23/11-12 kl. 1630
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sagde folketingsmanden Erhard Jakobsen, men fĂžr ham W.C.Fields. (Hele Fields citatet er: “If at first you don’t succeed, try, try again. Then quit. There’s no point in being a damn fool about it.”) Det generer dog ikke svensk journalistik, at paradere som forbandede fjolser. De synes de har momentum mod SD, og vil nĂždigt slippe dem af krogen nu. (Richard Jomshof i videoen er flere gange berufsverbotet for sin politiske holdninger, der er ikke engang lĂžgn, men man vĂŠnner sig sĂ„ smĂ„t til den slags.)

Partiet bekostar distributionen av Dispatch International, som har nĂ€ra koppling till den islamfientliga föreningen TryckfrihetssĂ€llskapet, till sina medlemmar i samband med ett utskick av partitidningen SD-kuriren, skriver ETC. Annika Hamrud har granskat Sverigedemokraterna och skrivit boken ”Svensk Svenskare. Ett reportage om Sverigedemokraterna”. – Tidningen har egentligen bara ett fokus, nĂ€mligen att utpeka islam som ett stort hot, sĂ€ger Annika Hamrud till SVT Nyheter. – Organisationen Ă€r en del av Counterjihad-rörelsen. Man anser att muslimerna ska ta över, sĂ€ger Hamrud.”Islam vĂ€rre hot Ă€n nazismen”, SD samarbetar med antimuslimsk tidning

Det evige had

Following are excerpts from a TV report featuring the family of Hamas member Muhammad Al-Homs, who was killed alongside Ahmad Jaabari. The report aired on Al-Aqsa TV November 16, 2012.

Brother of Muhammad Al-Homs : Allah be praised, all the young Muslims in Gaza love martyrdom, just as our enemies, the infidel Jewish dogs, love life. We continue on the same path and pray to meet him in Paradise.

Mother of Al-Homs : This is the martyr’s youngest boy. His name is Mash’al. He named him after the great leader Khaled Mash’al. Allah willing, little Mash’al will become like the big Mash’al. We are all moving forward for the sake of Allah.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobody
nobody
8 years ago

SD Ă€r en röst i mörkret precis som D.A.D. – Jihad:

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  nobody

Meget mystisk at muslimerne ikke har beklaget sig over den sangtitel endnu –
men den er mÄske fra fÞr, det blev trendy blandt muslimer at fÞlge sig fornÊrmet
tre gange om ugen? 😉

anno
anno
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Saxon havde lidt problemer med nummeret “Crusader”, men de spiller den stadig. (mĂ„ske har de ĂŠndret lidt i testen ..)

Saxon Barred From Dubai Because Of “Crusader” Song Lyrics
ht tp://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=18347

SAXON – Crusader
ht tp://www.youtube.com/watch?v=QF9pFks-ToY

SAXON – Crusader: lyrics
ht tp://lyrics.rockmagic.net/lyrics/saxon/crusader_1984.html

– den er svĂŠr den her:

“En manlig dramapedagog med homosexuell lĂ€ggning fick inte jobb pĂ„ Mötesplats Ljungdala.”
“– Edina hade en konstig instĂ€llning och verkade haka upp sig pĂ„ min homosexualitet. Hon konstaterade att Ljungdala var invandrartĂ€tt och att det kunde bli jobbigt.”
ht tp://www.nsk.se/article/20121122/HASSLEHOLM/711229993/-/fragades-ut-om–sin-homosexualitet

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  anno

Tak 😉

Ja, (brĂ„k)religion trumfer som sĂŠdvanligt sexuel orientering / lĂ€gning 😉

SkÄning
SkÄning
8 years ago

Lite kul att det Àr blonda ungar i memri-inslaget. Muhammad Al-Homs har antagligen en god portion korsfararblod. Tror inte att han vill kÀnnas vid det. :o)

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

At bruge betegnelsen ”Gud” om muslimernes ”Allah” er blasfemi i ordets sande betydning . ”Allah” er en afspejling af Muhammads bestialske personlighed , og udviser derfor overvejende negative menneskelige karaktertrĂŠk sĂ„som kompromislĂžs hĂŠvngerrighed og en periodisk tendens til sadisitiske masemord . Set i en teologisk sammenhĂŠng kan ”Allah” derfor enten ses som en AFGUD ,og-eller som en reprĂŠsentant for Satan himself …

Michael Larsen
Michael Larsen
8 years ago

Erhard Jakobsen frihedskĂŠmper ? Mon ikke der menes Mogens Glistrup.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Michael Larsen

Jo, det var vist Mogens Glistrup der pĂ„ lidt ubehjĂŠlpeligt engelsk udtalte de bevingede ord “try, try and try again”:

“OprĂžret blev ved Glistrup til det sidste. Som det lĂžd i et af hans berĂžmte citater: »Try, try and try again«”

http://www.b.dk/politik/nul-skattens-far-er-doed

Prudentius
8 years ago

Det EVIGE had og det HELLIGE had! En god video, der sĂ„ udmĂŠrket illustrere det vi i Vesten fortsat lyver om og tysser ned nĂ„r det uundgĂ„eligt alligevel plopper op pĂ„ radaren. Nemlig islams dyrkelse af dĂžden, som den sublime gudstjeneste. Volden i Allahs navn er hellig, fordi den er et helligt instrument for Allahs hellige vrede, rettet mod urene vantro, frafaldne og hyklere. Den fĂžrste en kategori af erklĂŠrede ikke-muslimer, mens de sidste to er mere diffuse mĂŠrkater, der svinger som damoklessvĂŠrd over hovedet pĂ„ enhver muslim i personlig eller politisk-teologisk konflikt med sine brĂždre og sĂžstre i troen.… Read more »