25
nov
Seneste opdatering: 26/11-12 kl. 0918
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Former Commander of British Forces in Afghanistan: Hamas is running for its life, but primary target is Iran.

Danmark stĂžtter Israel

En tapper skare pÄ et par hundrede i Þsregn pÄ Kogens Nytorv sÞndag kl. 16. Som altid: gode taler, god musik og skÞnne kvinder. Det enorme politiopbud minder en om, at en jÞdisk-israelsk demonstration i Danmark i dag, lige sÄ meget drejer sig om at vise, at danske jÞder overhovedet stadig kan gennemfÞre en demonstration. En politisk bedrift at fremkalde sÄdanne tilstande, der kun kvantitativt stÄr tilbage for MalmÞs borgmester Reepalus. (klik fotos f. helskÊrm. fotos © Snaphanen.dk)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det er herligt at se danskere stoette op om Israel. Danskere og joeder er to smaa folkefaerd der har et ret usandsynligt venskab der gaar ca. 200 aar tilbage og blev cementeret af redningsaktionen i 1943. Og igen har vi faelles fjender. Forestil jer at der blev sendt hundredevis af raketter fra Vollsmose, Gellerup og Tingbjerg ned over Danmark. Og at Sverige (“Syrien”) og Tyskland (“Aegypten”) var blevet islamiseret fuldstaendig og sendte diplomatisk hjaelp til dem mens Rusland (guess who) leverede raketterne…. Welcome to Israel….or Denmark in 30 years… 🙂

JensH
JensH
8 years ago

Denne politiske lĂŠre fra Californien burde enhver Dansk borgerlig politiker notere sig. Den viser med al tydelighed hvad der sker, nĂ„r man tillader en massiv ikke-vestlig indvandring, som transformerer vĂŠlgerkorpset fra et vestligt til et ‘benefit’-hungrende 3. verdens vĂŠlgerkorps:

http://www.americanthinker.com/2012/11/the_gops_california_lesson.html

HH
HH
8 years ago

En tanke slog mig – Expressen vevar ju historien om SD:s fryntliga gossar dygnet runt. Meeeen, kan det faktiskt vara sĂ„ att denne vĂ€lnĂ€rde (av bilder att döma, just saying) chefredaktör Mattsson HELT ENKELT VURMAR FÖR SD! Fast han egentligen inte kan sĂ€ga det… Kan det vara sĂ„? Och nu ger han partiet solkiga rubriker för att egentligen (ejenklen som det sĂ€gs dĂ€ruppe) mena tvĂ€rtom. Han tycker alltsĂ„ att partiet har rĂ€tt, men med de politiska anknytningar han har, Ă€garna ocksĂ„, mĂ„ste han vara med i fulspelet. Men pĂ„ ett sĂ„ listigt sĂ€tt att han skriver motsatsen. Ejenklen. För han… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  HH

Det kan nog ligga nĂ„gonting i vad HH sĂ€ger… Kanske kan det i sĂ„ fall handla om nĂ„gon slags – lag – om att om man pressar nĂ„gonting Ă„t ett visst hĂ„ll, sĂ„ sker det en motreaktion Ă„t det motsatta hĂ„llet.?..Vem vet. Det kan ibland onekligen verka som om s.k. etablerad media verkligen vill skapa – reaktioner -, i samhĂ€llskroppen… Som nu senast med karikatyren av Jimmy Åkesson som en kackerlacka, dĂ€r s.k. etablerad media (pĂ„ lĂ„tsas?) ser ut att vilja försöka utrota SD? DĂ€r dĂ„ i sjĂ€lva verket media genom detta – tilltag -, kanske försöker skapa en –… Read more »

HH
HH
8 years ago

Om det finns nĂ„gon bok jag vill rekommendera sĂ„ Ă€r det Elaine Pagels “Adam, Eva och Ormen” dĂ€r man pĂ„ ett mycket intelligent och grundlĂ€ggande sĂ€tt fĂ„r ta del av de första kyrkofĂ€dernas proklamationer. Det var efter den romerske kejsaren Konstantins omvĂ€ndelse som kristendomen blev romersk statsreligion och det var nu som den vĂ€sterlĂ€ndska kulturen och dĂ€rmed dess syn pĂ„ sexualiteten grundlades. SĂ„ hĂ€r skriver Pagels bl a : “FörmĂ„r mĂ€nniskan styra sig sjĂ€lv? Trotsiga kristna, jagade som brottslingar av den romerska regeringen, svarade med eftertryck JA. PĂ„ 300- och 400-talen, nĂ€r kejsarna sjĂ€lva blev kristendomens beskyddare, övergick de flesta… Read more »

trackback

[…] Snaphanen har nogle billeder derfra. Like this:LikeBe the first to like this. […]

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Om olika religioner som anvĂ€nds som verktyg och som slagtrĂ€ i olika debatter om vilka mĂ€nniskor som har rĂ€tt, och om vilka mĂ€nniskor som har fel i olika territoriella, och nationella, strider av olika slag
. Egentligen föreligger en mĂ€rklighet i olika diskussioner och debatter om religioners vara eller icke vara i offentliga samhĂ€lleliga rum. Kanske vissa debatter ocksĂ„ Ă€r inriktade pĂ„ att vissa religioner inte skall vara över huvud taget, men det Ă€r en annan frĂ„ga
. Religion kan vara mycket olika saker för olika mĂ€nniskor. De stora och erkĂ€nda religionerna anses vĂ€l vara kristendom, judendom och islam, samt ocksĂ„ hinduism… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ja Religion skal ikke prĂŠdikes i skolen! Men man ser nu, at lĂŠrerproletariatet er gĂ„et aktivt ind i kampen. Nu prĂŠdikes der menneskesyn i skolen! Man har jo bemĂŠrket den “uhyrlige” opbakning SD nyder blandt unge (som le Pen i Frankrig), og sĂ„ bliver det jo farligt, for i vesten hvor man dyrker ungdommen som ingen andre steder, sĂ„ lytter man til de unge. Men nu nĂžjes man med at hjernevaske fĂžrst. En lĂŠrer udtaler: – FĂ„r man eleverna intresserade av vad som hĂ€nder i vĂ€rlden sĂ„ spiller det över pĂ„ andra Ă€mnen. Det Ă€r bra att de vet var… Read more »

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago
Reply to  Frank P

“DĂ„ Ă€r det bra om de vet vad som hĂ€nder i vĂ€rlden, annars röstar de fram Sverigedemokraterna.”

Jo mere de lĂŠrer om hvad der hĂŠnder i Verden, jo stĂžrre sandsynlighed for at de stemmer pĂ„ SD 🙂

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Religion anses ju av mĂ„nga kunna förvilla, förföra, förleda och ocksĂ„ förblinda mĂ€nniskor, samt att religion ocksĂ„ dĂ€rmed anses kunna vara farlig. Religion i form av tankebyggnader, anses ocksĂ„ av vissa vara rena och skĂ€ra lögner, byggda pĂ„ tomma intet. Religioner finns dock, och har alltid funnits i de flesta samhĂ€llen. Religioner kan innehĂ„lla bĂ„de goda och onda sidor, precis som mĂ€nniskan sjĂ€lv kan innehĂ„lla bĂ„de goda och onda sidor. MĂ€nniskor har i alla tider kunnat tillgripa olika slags verktyg, inklusive vapen, för att kunna driva igenom sina viljor i olika sammanhang. Ideologier och lĂ€ror, samt religioner, har ocksĂ„… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  steen

Ja, ok… den er godt nok far out… Men jeg lĂŠser lige igennem det, jeg kommer ik rigtigt i kontakt med mine fĂžlelser som jeg gĂžr nĂ„r Baas har skrevet noget eller Mattson… kan man virkelig tage sĂ„dan noget seriĂžst? Meget af det han beskriver er jo faktisk positivt, altsĂ„ hvem kan have noget i mod: GrĂ€nskontroll och isolering Svenska trupper deltar inte i nĂ„gra utlĂ€ndska Ă€ventyr, inte ens som FN-soldater. Vi vĂ€rnar fosterjorden, om VĂ€stafrika eller Bosnien brinner, ja det fĂ„r de lösa sjĂ€lva. Sedan man har infört bokstavlig livstid och skruvat upp straffen sitter folk inne i Ă„rtionden.… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Igen igen igen… Expressen tager SD-skandalerne op igen… der er ikke noget egentlig nyt… men forsien lige nu: Skandalpolitikern Almqvist vĂ€grar svara Det er hovedhistorien. En politiker der ikke vil svar. Wauw… og nedenunder SD-toppen mörkar om riksdagen Expressen spĂ„rade Almqvist i Ungern. Expressen DokumentĂ€r: Se hela SD-filmen hĂ€r Og sĂ„ det dumme dumme svin, Mattson, overskurken over dem alle: THOMAS MATTSSON: Reaktionerna pĂ„ Expressens rapportering om Sverigedemo­kraterna har varit övervĂ€ldigande. Der pĂ„ baggrund af lĂŠserrekord og mobilweb-rekord konkluderer at svenskerne vil have en UNDERSØGELSE af SD og mange med rette er skeptiske og slet ikke Ăžnsker sig dette parti… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  Anonymous

Det er mig oven over… Aftonbladet i dag: VĂ„ldtogs – nekas hjĂ€lp av Folksam Louise, 25: ”Det kĂ€nns som en kĂ€ftsmĂ€ll” VoldtĂŠgtsofrene lades i stikken. Der er simpelthen sĂ„ mange og for lidt pĂŠĂŠĂŠnge. Man fornemmer undergangsstemning. Men det er jo Aftonbladet sĂ„ der relativiseres lidt nedenunder: Carola: Trodde jag skulle bli vĂ„ldtagen BerĂ€ttar om skrĂ€ckupplevelsen nĂ€r hon hĂ€mtade dottern i Sydafrika Man kan bli voldtaget hvor som helst i verden. Og sĂ„ lige lidt SD-bashing: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/anderswestgardh/article15834021.ab Jeg talte 15 SD-bashings artikler over weekenden i under 10 aviser… Sverige har noget nĂŠr 1000 aviser, alle massivt understĂžttede af staten til… Read more »

SkÄning
SkÄning
8 years ago

Nja, den tjejen jag hade i Ätanke Àr svensk, men jag kan ha fel.

Skjoldungen
8 years ago

Var Einhetzliztens afatiske Sturm-Abteilung helt fravĂŠrende p.g.a. regnvejret?

SkÄning
SkÄning
8 years ago

Vem Àr tjejen pÄ bil 2 och 3? Jag tycker jag kÀnner igen henne. I övrigt Àr det vÀl bara att stÀmma in i kören med Pat Condell. Mitt i prick, som vanligt. Fast för att vara lite djÀvulens advokat sÄ mÄste jag ÀndÄ pÄpeka att han har lite fel över vad Hamas partiprogram sÀger. Jag vill minnas att inte varenda jude ska dödas eller drivas ut i havet. De som inte har tagit upp vapnen har rÀtt att vÀlja att stanna och de underkastar islamsk överhöghet och blir dhimmis.

Michael
Michael
8 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Nr. 2 kunne godt ligne Dansk Folkepartis Rachel Adelberg. Hende som voldsmanden Carsten Halvorsen, der er vild med at melde anti-islamister for racisme, engang kaldte en “jĂždisk kĂŠlling”…

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago
Reply to  Michael