28
nov
Seneste opdatering: 29/11-12 kl. 1456
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sognepræst Massoud Fouroozandeh er født i Iran og blev opdraget som korankyndig muslim. Efter at være flygtet til Danmark konverterede han som voksen til kristendommen. I dag virker han som sognepræst i Odense – men kan som frafalden fra islam ikke længere bo i Vollsmose. Han er sammen med cand.theol. Marianne Søndergaard bogaktuel med Jihad – islams sjette søjle.

Selvom der kommer en artikel, en video og et længere interview ud af aftenens møde med Massoud Fouroozandeh, vil jeg tage lidt forskud pĂĄ glæderne. Det er min største glæde ved at fotografere: at komme tæt pĂĄ sĂĄ mange, sĂĄ forskelige mennesker. FĂĄ af dem ville jeg have oplevet uden mit kamera, der altid hænger om halsen, ogsĂĄ i hverdagen. Jeg forstĂĄr ikke rigtig folk, som fotograferer blomster og …hmmm …fugle. Det med miraklerne forstĂĄr I, nĂĄr I har set videoen med ham.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Hvad er islam? Et lille grund kursus om islam for begynder! Muhammadanerne ved ikke en skid om islam! De ved kun, at de skal krybe i støvet og frygte Allah! Islam er stærkt mytomaniske dvs. en sygelig trang til at fortælle selv opdigtet “røverhistorier,,. Indlednings vis kan vi starte med at fastslĂĄ, at islam er verdens største løgnehistorie – der har aldrig været nogen “profet Muhammed,,,. Mange forsker og arkegoler har i ĂĄrhunderede søgt efter sporet af denne “Muhammed,, men har aldrig fundet sĂĄ meget, som et potteskĂĄr der kan bevise hans eksistens – han har ikke nogen historie. Kort… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

” Med saglig, solid og prævis dokumentation belyser forfatterne den side af islam som ønsker sig vredensherredømmet. Et emne, som er fortiet og fornægtet i den europæiske kulturdebat. Netop derfor er denne bog et meget vigtig oplysningprojekts. Kritikken rettes ikke bare mod radikal islam, men ogsĂĄ mod det moderate tavse muslimske flertal og den kristne europæiske kulturs svaghed og manglende forsvar for egne værdier. Bogens analyse af, hvad der er pĂĄ spil i sĂĄvel den religiøse som den politiske verden i disse ĂĄr, er et must for enhver europæer – kristen som muslim – der vil kalde sig selv oplyst.,,,… Read more »

Mads Nicolai
8 years ago

Nogle folk finder eksotiske fugle som er i Danmark…
“Jeg forstĂĄr ikke rigtig folk, som fotograferer blomster og …hmmm …fugle.”

Du finder mennesker?
Personligt fortrækker jeg fugle, og blomster.
fugle og blomster lyver ikke-.-

Min Farmor fortalte osse om de sødeste tyskere som, i sidste ende var de værste.

Pas nu pĂĄ med alt for meget info til MR mirakel.