4
dec
Seneste opdatering: 4/12-12 kl. 1833
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hur skall det gÄ för Thomas Nydahl? I sin nyutkomna bok Black Country har han tagit bladet frÄn munnen och skrivit en vÀlbalanserad bok om vÄr tids mÄngkulturism och islamisering. UtgÄngspunkten Àr engelska West Midlands vars historiska utveckling han följer fram till vÄr tids segregering och problemfyllda omrÄden. Han jÀmför de brittiska stÀderna med situationen i Sydsverige. Och han Àr, som mÄnga andra, outsÀgligt trött pÄ en debatt som till stor del bestÄr av tillmÀlen: NÀr han har samtalat med tre trotskister i Wolverhampton kommenterar han:

”En annan tydlig likhet med vĂ„rt eget land framkom nĂ€r de tre mĂ€nnen betecknade allt de ville bekĂ€mpa som ’fascism’. Begreppet har, liksom hĂ€r, fĂ„tt den svepande icke-betydelse, som gör att verklig fascism blir allt svĂ„rare att skilja frĂ„n sĂ„dant som Ă€r allmĂ€nt reaktionĂ€rt eller missnöjesyttringar som inte ens formulerats politiskt. Begreppen ’fascism’ och ’rasism’ har, frĂ„n att ha varit vĂ€rdeladdade beskrivningar av faktiska omstĂ€ndigheter, gradvis förtunnats för att slutligen bli vĂ„r tids variant av svordomar, den man kastar efter mĂ€nniskor och företeelser man ogillar.”

I denna, djupt pessimistiska bok, drar han sig inte för att ge sig pĂ„ sĂ„ kĂ€nsliga saker som att fördöma vĂ€nsterns vĂ€nsterprassel: ”Idag gĂ„r ’vĂ€nstern’ hand i hand med detta prĂ€sterskap frĂ„n islams lĂ€nder och miljöer”. Han försöker dessutom ge en mera nyanserad bild av Tommy Robinson och EDL. En hĂ€pnadsvĂ€ckande djĂ€rvhet hos en författare som brukar mötas med respekt. Skall han för detta tilltag slaktas som ett lamm eller marginaliseras med tystnad? Hans bok kan bestĂ€llas hĂ€r. 1588: Black Country

Tre marokkanere sparker hollandsk linjedommer ihjel

De var utilfredse med hans off-side kendelser. I Laatste woorden grensrechter: “Wat een k**voetbal” kan man lĂŠse:

“Efter det sidste flĂžjt gav nĂŠsten alle spillere dommeren hĂ„nden som tak ham hans ledelse af kampen. Kun de tre marokkanske spillere fra Nieuw Sloten gik over til linjevogteren, vĂŠltede ham om pĂ„ jorden og begyndte at sparke pĂ„ hans hoved og hals”, rekonstruerer bestyrelsesformand Marcel Oost hĂŠndelsen.

Via Marokkaner schlagen Linienrichter in Holland tot Historien er stor set afetnificeret i alle stĂžrre europĂŠiske medier. Man forstĂ„r, de synes den er for slem. Se ogsĂ„ Det var et racistisk mord – Het was een racistische moord

To arresteret for meddelagtighed i Mohamed Merahs terror-mord

French authorities reportedly have arrested a man and a woman in the Toulouse area on suspicion that they helped Mohammed Merah “commit crimes” that may have included the murder of four people at a Jewish school last year. According to L’Express, a French daily, the two were arrested Tuesday morning. The French news service AFP named one of the suspects as Charles Mencarelli and reported that he had been arrested in Albi, about 45 miles northeast of Toulouse. AFP described Mencarelli as not having a permanent address. His life partner also was arrested at her home in Toulouse, according to the report.

They will be brought for arraignment within 96 hours of their arrest, according to L’Express, during which time they will be interrogated about their links with Mohammed Merah. French police nab couple suspected of aiding Toulouse Jewish school killer

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Siden starten af sĂŠsonen i Berlin er otte kampe blev aflyst pĂ„ grund af overfald pĂ„ dommere. Et lille antal sammenlignet med de 36 000 kampe, der hver sĂŠson kĂžrer problemfrit. Ikke desto mindre er hver voldshandling er Ă©n for mange.Gewalt eskaliert: Auch in Berlin geht die Angst um. (Snaphanens oversĂŠttelse) Navnene pĂ„ spillerne kan man se her, og et foto af holdet her. – Se ogsĂ„ Tre marokkanere sparker hollandsk linjedommer ihjel. […]

PK
PK
8 years ago

Pyha pyha,,Lars Vilks anmelder Thomas Nydahl..
NĂ„ede lige at tĂŠnke ;anmelde?? Hvad har Thomas Nydahl gjort?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  steen

Stackars dom svenskar som har problem med att vissa danska ord betyder nĂ„got helt annat pĂ„ danska. Som rolig och frokost bara för att ta ett par exempel. Fast en fördel som nordvĂ€stskĂ„ning Ă€r Ă€ndĂ„ att vi tidigt kunde fĂ„ in bĂ„de dansk tv och radio. Som ni vet sĂ„ fanns det ju inte lika stort utbud pĂ„ den gamla svart-vita tiden sĂ„ lite omvĂ€xling blev det Ă€ndĂ„. Samt att man tidigt vande sig vid sĂ„dana sprĂ„kliga fĂ€llor. Det enda jag fortfarande Ă€r tycker Ă€r jobbigt Ă€r ert sĂ€tt att rĂ€kna. Men nĂ„got irriterande för oss “asiater” kan ni ju… Read more »

trackback

[…] Tre marokkanere sparker hollandsk linjedommer ihjel, kan man lĂ€sa pĂ„ Snaphanen: […]

Prudentius
8 years ago

“De var utilfredse med hans off-side kendelser.” Man mĂŠrker tydeligt dĂždsdunsten fra homo-islamicus perverse og livsfarlige opfattelse af hvad der udgĂžr og etablere personlig ĂŠre. (Til dem der stadig ikke kender svaret: Vold og dominans!) Fodbold har ikke min interesse, men jeg ved at indvandrevold i forbindelse med klubkampe er et udbredt og voksende fĂŠnomen. Det siger sig selv, at det perverse islamiske ĂŠreskodeks og konkurrence-sport flyder sammen som olie og vand. I det hele taget er indvandres vold et udbredt og voksende problem. Og har vĂŠret det stort set konstant lige siden den multikulturelle stat blev opfĂžrt pĂ„ liget… Read more »