14
dec
Seneste opdatering: 14/12-12 kl. 2235
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Hans Rustad

Tysk politi offentliggjorde onsdag et fantombilde av en mann som ble sett bÊrende pÄ bombebagen som ble funnet pÄ sentralbanestasjonen i Bonn mandag. Etterforskere sier den kunne potensielt vÊrt like Þdeleggende som Madrid-bombene i 2004. Da ble 191 mennesker drept og 2050 sÄret.To kjente islamister ble fÞrst arrestert, men sÄ lÞslatt.

(De seneste tyske overskifter kl 19: Bonner Bombe wurde ferngezĂŒndet, Radikale Islamisten unter Verdacht, Bonn entging nur knapp der Terror-Katastrophe, Bundesanwaltschaft: Terroristischer Hintergrund!)

CCTV footage taken from a McDonalds restaurant near the station appears to show the bag being carried by a white man before being taken away by a black man. Investigators are unsure whether this was an intended “drop” or a theft.
 Bonn bomb was ‘as big as Madrid bombs’

Antiislamister demonstrerer i flerkulturelt nabolag i Oslo lĂžrdag
I morgen er autodidakte ekspertkommentator Øjvind StrÞmmens store dag. En slags norsk Daniel Poohl. De vil flokkes om hans lÊber. Han vil muligvis forlade sit fjerne fylke i den sÞrgeligt monokulturelle provins og rejse helt til hovedstaden for at beskue en hÄndfuld forfrosne reprÊsentanter for vor tids fascisme:

Norwegian Defense League (NDL) skal sammen med den islamkritiske organisasjonen SIOE Norge demonstrere mot det de kaller islamisering av Norge. For fĂžrste gang skal den norske anti-islam-bevegelsen gjĂžre som English Defense League har gjort mange ganger fĂžr dem – demonstrere i bydeler der det bor mange innvandrere med muslimsk bakgrunn. Norwegian Defense League er ogsĂ„ med som arrangĂžr, og flere utenlandske toppledere i bevegelsen stĂ„r pĂ„ listen over appellanter, melder NRK. Lederen for Stop Islamisation of Europe (SIOE), danske Anders Gravers Pedersen, er en av hovedaktĂžrene som skal delta. TV 2,Dette er mannen som trekker i trĂ„dene i islamhatbevegelsen, Antiislamsk demonstrasjon i Gamlebyen i Oslo

Samme dag vil den norske regering “kriminalisere nethad” og gjĂžre det lettere for politiet Ă„ pĂ„tale norske islamisters ytringer i sosiale medier. Det allerede overbebyrdede norske politi og retsvĂŠsen fĂ„r meget, meget travlt.

Konservativ kulturkamp: Mark Steyn – Making Spirits Bright

CD fĂ„s pĂ„ Amazon, I Tunes hos Steyn selv 12 numre – og han synger bedre end Erhard Jakobsen.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Anonymous
11 years ago

[…] Historie fundet via Snaphanen: […]

Lightmann
Lightmann
11 years ago

Den historie mĂ„ da vĂŠre fup. Jeg har da ikke hĂžrt om den pĂ„ hverken DR nyhederne eller TV2News. 🙂

Nils
Nils
11 years ago
Reply to  steen

Ja, hier irrt die Welt. Der var 10 sprĂŠngladninger i Madrid som gik af samtidig, hvorved 191 mennesker blev drĂŠbt. Det er en helt anden mĂ„lestok. At fremkalde forestillingen om terrorangrebet i Madrid i forbindelse med dette bombefund er ikke hĂŠderligt. Die Welt citerer Faz for at grunden til, at der ikke er konstateret nogen detonator er, at den er blevet pulveriseret (til atomer?) af en vandkanon. Den eneste grund til at tro pĂ„ sĂ„ usandsynlig en historie er, at det er to af Tysklands mest trovĂŠrdige medier, der kolporterer den. Dog er det nok mere nĂŠrliggende at gĂ„ ud… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

SĂ„ var den bombe vist heller ikke stĂžrre.

Prudentius
11 years ago

Og lad os aldrig glemme, at de vestlige magteliters sikring imod jihadismens blodbad alene bestĂ„r i tiltro til de forskellige efterretningstjenesters dygtighed og fortsatte held, plus diverse fjollede “integrationstiltag” i de evigt svulmende muslimske enklaver. Samt dertil at sĂžrge for der bliver talt pĂŠnt om islam og at islamiske grupper og organisationer fortsat kan udbygge deres infrastruktur uden alt for mange forhindringer.

Hovedet dybt i sandet og rĂžven bar i strid kuling.

Det er en sikker vinder!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x