18
dec
Seneste opdatering: 20/12-12 kl. 1121
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Update: Nu undertekstet på engelsk: Skriver Morten Uhrskov i Danske medier slører, at Egypten er på vej til at blive en islamisk stat i Den Korte Avis. De der forstår tysk, er ikke i tvivl efter denne skærmmende ZDF reportage fra i går, hvor en egyptisk journalist ligeud sammenligner Broderskabets ideologi og globale ambitioner med nazismens og kommunismens. De har endda nu de samme brun(sort) skjorter på gaderne for at overfalde politiske modstandere. “Først Egypten, så verden.”

“Es geht nicht nur um Ägypten, die Moslembrüder wollen ein weltweites Kalifat, ihre Ideologie gleicht dabei dem Kommunismus oder dem Expansionsdrang Hitlers.”

EU og USA, der ikke ses at have nogen konsistent mellemøstpolitik, der holder mere end 12 måneder, skaffede sig af med sækulære, allierede i bytte for religiøse fascister. Jeg spørger mig, hvor mange problemer demokratiers politikere skaber, for hvert de løser. Vores ledere såede vind og kan nu høste storm, og Egyptens 10 mio kristne er nervøse, der er mareridtsscenarier, der er værre end Syrien pt. Coptic Christians Asking Free World to Cut Ties With Egypt Under Morsi.ZDF advarer for forstyrrelser af nattesøvnen. Uhrskov skriver bla.

Hvorfor er dækningen af første afdeling af den egyptiske folkeafstemning ikke langt mere massiv? Hvorfor nævnes det ikke, at den langt mere konservative del af befolkningen endnu ikke har stemt? Danske medier generelt – og det vil i praksis sige danske journalister – har tilsyneladende fortsat svært ved at slå hul på den selvskabte bobbel, de placerede sig selv i, da det såkaldte arabiske forår tog sin begyndelse i februar 2011 i Tunesien. De gav dengang indtryk af, at befolkningerne gjorde oprør mod anti-demokratiske diktaturer med det formål at få demokrati og personlig frihed, som vi kender det i Vesten.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JosefinefalkeøjeAllan HansenSantor Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Josefine
Guest
Josefine

Egypten är på väg!? Hela Europa är på väg.

falkeøje
Guest
falkeøje

Skulle egypterne være klogere end de andre muslimer i Mellemøsten?

falkeøje

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Hvad er Jihad?

https://www.youtube.com/watch?v=ERou_Q5l9Gw

Tak for kaffe.

Santor
Guest
Santor

Lidt OT. Jeg kan ikke lade være med at blive en lille smule irriteret hver gang der tales om islam og deres ønske om at overtage verden. Det lyder som om de fleste er bange for islam. “Uhhh de slemme islamister vil overtage verden”. Det vil aldrig ske! islam er en ufrugtbar og initiativløs livsstil der kun kan leve som en parasit på andre kulture. Selv et land som tyrkiet kan kun overleve ved at tyrkiske (bistandsklienter) sender valuta ud af værtslandene. Lad dem tale, vi vinder ligegyldigt hvad der sker. Problemet er hvad vi gør for at forhindre det?… Read more »