18
dec
Seneste opdatering: 18/12-12 kl. 0144
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Islamisternes stigende aktivitet pĂ„ sociale medier kan fĂžre til konkrete terrorhandlinger i den virkelige verden, mener fĂžrende eksperter.Derfor opruster Politiets Efterretningstjeneste (PET) nu i kampen mod cyber-jihad og ivĂŠrksĂŠtter en ny indsats mod radikalisering pĂ„ nettet, skriver Politiken…radikaliseringen er i vid udstrĂŠkning flyttet fra mĂžrke kĂŠlderlokaler ud i internettets undergrund, og derfor flytter PET nu ressourcer til arbejdet med at imĂždegĂ„ radikalisering pĂ„ sociale medier som Facebook og YouTube

Terrorforsker Magnus Ranstorp fra den svenske Försvarshögskolan kalder udmeldingen “opsigtvĂŠkkende”: – Scharf definerer her et helt nyt omrĂ„de for PET, som fĂ„r stor betydning for kampen mod radikalisering og terror, siger han til Politiken. Med udgangspunkt i en rĂŠkke radikale herboende muslimers profiler pĂ„ Facebook har Politiken fulgt islamisternes spor videre ind i lukkede udenlandske jihadfora. TV 2 Nyhederne har vist optagelserne til to jurister, der begge mener, at udtalelserne er strafbare.PET til kamp mod radikale i cyberspace, Danske islamister hylder 9/11-terrorangrebet.

Der er love ,vi fĂ„r svĂŠrt ved at hĂ„ndhĂŠve. SĂ„ vidt jeg ved, er det strafbart at gĂ„ i krig for en fremmed magt. Alligevel befinder der sig et ukendt antal ‘svenskere’ i den blodige borgerkrig i Syrien, og efter alt at dĂžmme, gĂžr de sig ogsĂ„ skyldige i krigsforbrydelser. Se selv pĂ„ You Tube, hvordan den krig fĂžres med tortur og summariske drab pĂ„ krigsfanger. Hvad har Sverige tĂŠnkt sig at stille op med dem, nĂ„r de kommmer ‘hjem’?

Armébasen Sheikh Suleiman, eller syriska armens 111:e regemente, drygt tvÄ mil mil vÀster om Aleppo, intogs efter en lÀngre tids belÀgring av syriska rebeller den 10 december. DÀrmed föll den syriska regimens sista militÀrbas i regionen.Det var inte den internationellt erkÀnda Fria Syriska Armén som stormade Sheikh Suleiman. Den blev snarast snuvad pÄ konfekten. Basen intogs av jihadisterna frÄn Al-Nusrah-fronten (vilket motsvarar al-Qaida) och dess allierade. Det rapporteras att jihadisterna dÀrmed kom över stora mÀngder vapen, bland annat stridsvagnar och luftvÀrnskanoner.

Bland dem som intog Sheikh Suleiman fanns jihadister frÄn Sverige. HÀr Àr deras egna fotografier frÄn erövringen. Mannen pÄ kanonen kallar sig Abu Dhirar Filibbini men heter Bherlin Dequilla Gildo. Han Àr född i mars 1978 och Àr folkbokförd i Bergsjön i Göteborg. PÄ hans Facebookkonto har under de senaste dygnen en rad bilder laddats upp frÄn Sheikh Suleiman. (varning för nÄgra starka bilder!).Svensk jihadist poserar med mÀnniskolik i Syrien

AB til smÄbÞrn: Ville I stemme pÄ SD efter jernrÞrene?

Forskellen pĂ„ svenske medier og Exploitation of Children: Gun-Toting Toddlers Establish Rebels’ “Children’s Brigade” in Syria – er kvantitativ, ikke kvalitativ. Aftonbladet skal glĂŠde sig over, det ikke er mine fem-Ă„rige, de holder legestue med. Nu fĂ„r jeg bare hovedpine.Aftonbladet testar att barnen kan sin PK-lĂ€xa.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

ApropĂ„ AB – det ska böjas i tid det som krokigt ska bli!

Santor
Santor
8 years ago

Vi er nĂždt til at holde fast i at vi stadig har ytringsfrihed, og derfor skal PET IKKE blande sig i hvad der “kommunikeres” ud pĂ„ internettet. islamisterne skal have lov til at hylde morderne fra 9/11 og andre terrorister sĂ„ ved vi hvor vi har dem. De skal naturligvis stoppes sĂ„ snart det udvikler sig til terror. Lad derimod gerne de enkelte lande bestemme hvad de vil tillade pĂ„ deres del af nettet. Det er bare en mĂ„lestok for hvor demokrati-villige de er. Det er startskuddet til at implementere den censur EU og FN Ăžnsker. Det vil udvikle sig… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago

Klippet frÄn Aftonbladets TV Àr skrÀmmande likt de klipp frÄn palestinsk TV man ibland kan se pÄ Memri-TV.
http://www.memritv.org/clip/en/2390.htm