19
dec
Seneste opdatering: 20/12-12 kl. 1054
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sp√łrgsm√•let stilles, som om svenskerne stadig havde et valg, som om det multikonfliktuelle samfund var en julegave, man kunne bytte. Deres man√łvrerum er voldsomt indsn√¶vret. Ikke at v√¶lge i 40 √•r, eller overlade valget til andre, er ogs√• et valg n√•r facit g√łres op.Fakta om invandringen till Sverige under 2011

Framtidens Sverige

genpostering

“Jeg debatterer ikke med religi√łse fascister, jeg bek√¶mper dem”

Har den franske journalist Mohamed Sifaoui, der ikke er ukendt i Danmark sagt. Det var ham der m√•tte vise danske journalister, at Islamisk Trossamfund var fulde af l√łgn og voldstrusler, selv var de blanke p√• omr√•det. Det blev til dokumentaren Caricatures : les dessous de la col√®re / Vredens tegninger. Sifaoui ved hvad han taler om. Rettroende muslimer har ogs√• fors√łgt at myrde ham tre gange, og overfaldet ham korporligt i al fald en gang. Det l√¶gger automatisk en d√¶mper p√• debattrangen.

Inger St√łjberg vil nu TV-debattere med salafister, hun er naiv og gr√łn at stille op til debat med islamofascister, hvor det eneste hun burde g√łre, var at beskytte sin befolkning imod dem, ideelt ved at sende den ud af landet p√• en enkeltbillet inden de anretter st√łrre ulykker. Den naturlige gr√¶nse for dialog, den g√•r ved krigerkl√¶ringer (godt nok endnu kun verbale). Politikere skal overhovedet ikke debattere med typer, der er fjender af alle de pricipper de og dette land st√•r for. Man m√• da h√•be, at debatten i det mindste g√łr naivisten St√łjberg lidt klogere, andet fornuftigt form√•l kan den ikke have, men det lader ogs√• til at v√¶re tiltr√¶ngt. Jeg ser frem til, at St√łjberg for√¶ller os lidt om “deres syge fortolkning af Koranen,” og hvad der er den rette efter hendes mening. Er det en fortolkning, at Koranen opfordrer til mord p√• vantro og d√łden for frafald?

Venstres Inger St√łjberg f√•r nu efter alt at d√łmme mulighed for at diskutere med en repr√¶sentant fra den yderligtg√•ende islamistiske gruppe, der kalder sig selv “Kaldet til Islam.”

“Jeg stiller meget meget gerne op i en debat, s√• jeg kan udfordre deres syge fortolkning af koranen. Det er p√• tide, at de stiller op, fremfor at v√¶re kujoner og gemme sig v√¶k.”

“Nu er de tilsyneladende blevet sure p√• mig og vil forsvare sig. Det har jeg det fint med,” siger hun videre.St√łjberg skal debattere med islamister

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
8 years ago

Hvilket Sverige vil du have, kan jeg læse.
Og een siger :”Hvilket Sverige har du?”

I Indien er der store protester efter en grusom massevoldtægt.
Od det kom på BBC.
I Sverige , efter massevoldtægter, er der stilhed. Det er ikke et emne, som interesserer
de dybt humane journalister og selvom Sverige er feminismes h√łjborg, s√• er feministiske
mænd og kvinder ligeglade med voldtægter.
M√•ske har det noget at g√łre med, at de ikke er racister?

NG
NG
8 years ago

@Allan Hansen

Hey Allan kunne du eventuelt oplyse hvad CH4`s dokumentar hedder, s√• vi andre har mulighed for at f√• del i goderne. Hvis det “almindeligt kendt” beklager jeg min uvidenhed.

HH
HH
8 years ago

Allan Hansens f√∂rsta inl√§gg kan jag skriva under p√•, tack! Men h√§r kommer en annan r√∂st. Boken √§r skriven av en k√§nd fransk naturvetenskapsman vid namn Lecomte Du No√ľy, l√§rjunge till Pierre och Marie Curie och med en massa vetenskapliga meriter. Boken heter “Att vara m√§nniska” och s√• h√§r skriver han bl a: “N√§r f√∂rest√§llningen om Guds allsm√§ktighet missuppfattas, blir den farlig. Den leder d√• tll en initiativd√∂dande fatalism som √§r of√∂renlig med vad vi vet om utvecklingen. Islams principer f√∂rvandlar m√§nniskan till en opersonlig levande maskin, blott obetydligt √∂verl√§gsen insekterna. Mohammedanen misstror t√§nkandet i s√• h√∂g grad att han… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  HH

HH. Tak, jeg burde læse den bog, som du omtaler.

Mvh. Allan Hansen

Magnus Andersson
Magnus Andersson
8 years ago

M√•nga fel i f√∂rsta videoklippet, som det √§r h√§pnadsv√§ckande att ett riksdagsparti sl√§ppt. Man f√•r anta att det √§r personer i nationella r√∂relsen snarare √§n experter som SD l√•ter g√∂ra s√•nt h√§r eller den budget som √∂verdriver besparingar minst 3 g√•nger… N√•gra fel: F√∂rst f√∂ljer √∂kningen fr√•n ca 12 000 uppeh√•llstillst√•nd 1980 till 93 134 √•r 2011 f√∂ljer en utveckling d√§r alla l√§nder haft √∂kning beroende p√• billigare transporter och fler kontakter mellan m√§nniskor i olika l√§nder. √Ąven l√§nder som stoppat invandring fr√•n t ex Mellan√∂stern eller andra avl√§gsna l√§nder har allts√• haft en dramatisk √∂kning. Denna video insinuerar att… Read more »

boeufhjerte
boeufhjerte
8 years ago

Magnus, jeg er enig med det meste af kritikken af den f√łrste video. Undtagen en ting: Uppeh√•llstillst√•nd er ikke det samme som bruttoindvandring.

Svenskere skal naturligvis ikke s√łge om uppeh√•llstillst√•nd for at flytte tilbage til Sverige. Heller ikke statsborgere fra Danmark. Norge, Finland og Island, s√• de t√¶ller heller ikke med i Migrationsverkets statistik for uppeh√•llstillst√•nd.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det gik lige op for mig at to tilsyneladende helt forskellige ting m√•ske er to sider af samme sag . ”Bos√¶ttere” , alts√• den israelske variation er m√•ske det st√¶rkeste hadsobjekt for store dele af det politiske spektum : Hvaffenoen bos√¶ttelser ? er det mon de 50 millioner arabiske bos√¶ttere i Europa som David Jano mener ska’ hold op deres imperialistiske fremtr√¶ngen p√• den oprindelige befolknings bekostning ? er det mon bos√¶tterne p√• N√łrrebro , i Gellerup parken eller i en af Odenses forst√¶der som han mener ska’ hold op med at etablere Kun-For-Os enklaver i det som engang var… Read more »

Jakob
Jakob
8 years ago

Pres avler modpres. Den eneste ukendte faktor er tiden…

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Svar til Nielsen: K√¶re Nielsen. Rolig nu, tag en dyb vejetr√¶kning. Hvor absurd det end kan lyde, s√• er jeg faktisk pro. Muhammedaner, og samtidig h√•rd islamkritiker!!! Det vil jeg gerne uddybe: 1). N√•r jeg kalder mig pro. Muhammedaner s√• det fordi; jeg √łnsker frihed for alle muslimer herunder retten til, at kritisere islam eller forlade islam! Retten til uddannelse og faktuel oplysning, om hvad, der forg√•r ude for den islamiske verden. Faktisk forlader mange millioner muslimer i den vestlige verden – islam men de holder desv√¶rre lav profil (…) Man kan faktisk ikke klander den enkle muslime for, at… Read more »

Josefine
Josefine
8 years ago

Mycket välgjorda filmer. Tillsammans med vetskapen om vad mena-migranter går för så borde alla fatta vilket pisshål Europa kommer att bli att leva i om invandringen får fortsätta.

Menig 442
Menig 442
8 years ago

Kurven er gået ind i den eksponentielle fase, så der er ingen vej tilbage.
Med tiden finder den svenske PK-elite ud af, at de kan l√łbe fra deres t√•beligheder ved at konvertere til islam, mens resten m√• hen sm√¶gte en tilv√¶relse som s√¶rbeskattede andenrangs borgere i det land de fik i arv af deres for√¶ldre.
Et godt r√•d. Da de vantro altid skal betale gildet, er det om at blive de f√łrste til at konvertere, inden der af √łkonomiske grunde lukkes af for tilgang. Muslimer betaler jo ikke skat.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Der sp√łrges om Sverige overhovedet har et valg.
Nej l√łbet er nok k√łrt, men det er bare ikke et valg at lade st√• til!
Jeg kender folk, der opgivende trækker på skuldrene og siger at vi kan alligevel ikke ændre noget.
S√• bliver jeg sur, for det er ens pligt at blive ved at g√łren noget, jeg vil aldrig overgive mig og bare b√łje nakken og lade som ingenting.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Lad mig sige det klart og tydelig!
Vi har ingen problemer med hinduer, buddhister
og j√łder eller kineser i Europa.
Problemet, er terror organisationen
ISLAM.

Nielsen
Nielsen
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Jeg kaldte islam terrororganisation f√łr du gjorde ūüôā
For ordens skyld, er en muslim et skadedyr.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

For nyelig bragte Channel 4 News en udsendelse, der
viste, at stort set alt prostitution (slaver), våbenhandel, narkohandel
og menneskesmugling (slavehandel), i Europa bliver kontrolleret
af terror-organisationen islam. Det på trods af, at muslimerne
stadig kun udg√łre ca. 10 % af den europ√¶iske befolkning.
Samtidig ved vi, at muslimerne udg√łre mere end halvdelen
af de indsatte i de europæiske fængsler.
Hvornår går det op for europæerne, at vi er under et
massivt angreb fra terror-organisationen islam?