23
dec
Seneste opdatering: 23/12-12 kl. 1801
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Spanien udviser islamkritisk filmmager

I en mail siger Firasat: “De spanske myndigheder pr√łver at sende et signal til den muslimske verden, at de vil agere kraftfuldt i mod kritikere af profeten Muhammed. At kritisere islam er ikke en del af ytringsfriheden i Spanien. Muslimer kan dr√¶be kristne, br√¶nde europ√¶iske flag og forn√¶rme Jesus. Men vi kan ikke engang sige sandheden om islam.”

The Spanish authorities have revoked the refugee status of a Pakistani citizen who recorded a defamatory video about Mohammed, for “jeopardising the security of the Spanish state, EFE was informed today by sources in the Ministry of Interior.The decision, adopted at the last minute this Friday, was taken because the Pakistani citizen Imran Firasat, based in Spain, is considered “a threat to national security”.

The author of the controversial video, who can present appeals against this decision, will have to abandon Spain, where he has been residing legally since 24 October 2006 – when he was granted the status of political refugee “for humanitarian reasons” – when the decision is final. Spanish Government Revokes Imran Firasat’s Refugee Status Because he Made Anti-Mohammed Video via Espa√Īa revoca el asilo a un paquistan√≠ que grab√≥ un v√≠deo difamatorio sobre Mahoma.

Herman H√¶dersmand: ‘Att skymfa islam straffar sig omedelbart’

Herman Lindqvist er historiker og bla. landskendt fra SVT’s Historien om Sverige (1992‚Äď2002). Han skriver i Aftonbladet, s√• l√¶nge det varer:

Då för fyrtiofem år sedan var den svenska armén en av de största i Europa. I dag befinner sig eliten av armén långt från fosterlandet och de som är kvar kan knappt försvara sina egna parkeringsplatser. För övrigt finns det inte tillräckligt med piloter och sjömän för att med kort varsel bemanna de få stridsflygplan och örlogsfartyg vi har.

Då för fyrtiofem år sedan var majoriteten av oss medlemmar i statskyrkan, som folket varit i över fyrahundra år. I dag är Svenska kyrkan fortfarande majoritetens kyrka, men samtidigt den enda religionen som kan angripas utan begränsning. För de unga i dagens skolor är religion lika med islam och utövarna av den religionen är de enda troende som det tas hänsyn till. Att skymfa islam straffar sig omedelbart.

En gång hade svenska lärosäten gott rykte i världen. Nu sänks de akademiska kraven undan för undan på universiteten och skolornas resultat ligger på Balkannivå. Ingen ansvarig politiker vågar uttala att ett av huvudskälen till de dalade resultaten är att allt för många nyanlända elever drar ner medeltalen. Hur skulle de kunna hänga med? För fyrtiofem år sedan var antalet utlandsfödda i Sverige några få procent, i dag är de cirka 15 procent. I vissa kommuner är procenten mycket högre, som Malmös 31 procent. I Göteborg är var femte invånare utlandsfödd. Problemet är att de problem som uppstått som en följd av sakernas tillstånd, inte får benämnas problem.Vi överlevde domedagen än en gång

Euroflygtninge

Nu kan Tyrkiet m√•ske komme til sin ret, de tager ‘kun imod flygtninge fra Europa’, resten sender de til Gr√¶kenland. Det tager Amnesty sig ikke af, de kritiserer Gr√¶kenland, der er brudt sammen.

Det har vært en sterk vekst i tallet på utlendinger som får skattekort i Norge:Hellas 1096 (738)Italia 2949 (2505), Portugal 2176 (1620), Spania 4170 (2917)

Den √łkonomiske krisen i S√łr-Europa viste seg i Norge da euroflyktningene begynte √• komme hit i starten av 2012. Men hverken kuldegrader eller vinterm√łrket kan stoppe smilet i ansiktet hans. Han leier sin egen leilighet, han tjener penger til √• klare seg, og ikke minst; i den venstre armkroken hans sitter n√• kj√¶resten Carla Capocha. Etter ti m√•neder alene i Norge, har Duarte endelig f√•tt selskap av kj√¶resten. – Alt er lettere med henne her. N√• kan vi jobbe sammen for √• etablere oss i Norge, og vi er sikrere enn noen gang p√• at det er her vi skal bli. Kanskje for alltid, sier Duarte.Europas nye flyktninger

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
8 years ago

Firasat er en av europas nye j√łder.

Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
8 years ago

Skarp og klog kommentar af hr. Lindqvist. Gl√¶deligt, at den trods alt kan offentligg√łres via Aftonbladet.