27
dec
Seneste opdatering: 27/12-12 kl. 1802
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

PVV leader Geert Wilders is to step up his campaign against Islam in 2013, the parliamentarian told Nos television in an interview.The fight against Islam is a mission for life, Wilders told the broadcaster. Wilders said he would step up his fight against ‚Äėthe biggest sickness‚Äô the Netherlands has had at home and internationally, ‚Äėfrom Australia to America, from Switzerland to wherever.‚ÄôWilders also again renewed his statement that the Netherlands has a ‚ÄėMoroccan problem‚Äô. It is Moroccan racism that they rarely rob each other, Wilders said. Dutch News

Hele NOS interviewet ovenfor (hollandsk utekstet). Bliver det undertekstet, skiftes videoen ud.

52% of Rapes in Rome Committed by Immigrants

59% in Milan, 40% in Italy

Immigrants account for only 6 percent of Italians, but for an impressive 40 percent of Italy’s rapes. 6.3 percent of the rapes in Italy are carried out by Moroccans. The numbers really pack up around urban areas.

In Rome, immigrants are responsible for 52 percent of rapes. In Milan the number goes up to 59 percent. 8 percent of the rapes in Milan are carried out by Egyptians and 7 percent by Moroccans. In Bologna, 53 percent of the rapists were immigrants, of whom 11 percent were Moroccans. Daniel Greenfield (Violeurs étrangers en Italie : les comptes fantastiques des immigrationnistes)

En phd. i Fjordmanologi?

Hvorfor ikke? Masseuniversiteterne uddanner humorforskere. Artiklen er nynorsk, nedsætter læsehastigheden med 50 %:

22. juli tvinga oss til √• sj√• at det er mykje ekstremisme p√• nettet, seier professor Jill Walker Rettberg. No lyser Institutt for lingvistiske, litter√¶re og estetiske studium ut ei stipendiatstilling som er √łyremerka forsking p√• ekstreme ytringar p√• verdsveven.

Ein av bloggarane som media fokuserte p√• etter 22. juli, er Fjordman. Han var nemnd i Anders Behring Breivik sitt manifest, og det har vorte sagt at han er Behring Breivik sin ideolog. Fjordman er ein h√łgreradikal antiislamist. Han har vorte skulda av mellom andre Marie Simonsen, som er politisk redakt√łr i Dagbladet, for √• vera ein ekstremist som oppmodar til politisk vald. Sj√łlv har Fjordman uttalt at han aldri har treft Behring Breivik, og at det berre er massedrapsmannen som kan skuldast for det som hende 22. juli 2011. ‚Äď “Eg visste om Fjordman f√łr 22. juli, men eg hadde ikkje g√•tt inn for √• unders√łkja ytringane hans,” seier Walker Rettberg. Ho seier at bloggar ofte er meir polariserte enn vanlege media. Det som kjem fram der er ofte meir ekstremt, og ein tillet st√łrre ansvarsfr√•skriving. Lyser ut ekstremisme-stipend

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] uddrag af interviewet, der var her forleden. PVV er nu Hollands st√łrste parti. ‚ÄúFreedom Is Worth […]

HH
HH
8 years ago

Dawkins – √§r det inte han som g√•r omkring hela tiden och sprider sina kunskaper om det som – enligt honom – inte finns? Jag drar till med en annan r√∂st: “Jag vet inte om de som v√•gar f√∂rneka Gud f√∂rtj√§nar att man s√∂ker f√∂r dem bevisa hans existens och att man tar dem mera p√• allvar √§n man gjort i detta kapitel. Okunnigheten, som √§r deras s√§rm√§rke, g√∂r dem of√∂rm√∂gna att uppfatta de klaraste principer och den mest logiska bevisf√∂ring. – – -Kanske att jag som existerar endast existerar p√• detta s√§tt i kraft av en universell natur, som… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det som er sv√¶rt at forst√• , er hvorfor europ√¶iske kvinder stadig tiltr√¶kkes af den samme slags m√¶nd som udg√łr en stor og voksende voldt√¶gtstrussel for dem selv . M√•ske er det bedst at se denne disonans som en slags Paradoks , en logisk knude hvor to forskellge s√¶t af informationer leder til to forskellige konklutioner . P√• den ene side vil vestlige kvinder have mere frihed og selvbestemmelse , men p√• den anden side er det f√łrste de bruger denne frihed til , at v√¶lge en mandstype som uv√¶rgerligt vil forn√¶gte dem samme frihed og selvbestemmelse . Hertil vil… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Se, det var vise ord!

Mvh. Allan Hansen

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

” Richard Dawkins has updated evolution,,
– The Times.

Jeg er netop igang med, at læse
” The Blind Watchmaker,, af professor Richard Dawkins 1986.
This might just be the most important evolution book since
Darwin.
Bogen er svært tilgængelig idet, der bruges mange
fagudtryk, som jeg ellers ikke bruger til daglig, men den er uhyrlig
interessant. I går så jeg et langt interview med Dawkins på Tv.

Jeg vil dele det link med jer.

http://www.youtube.com/watch?v=U0Xn60Zw03A

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja, glimrende bog Рog supergodt forklaret uden at tale ned til læseren.

Hvis man ikke helt har forst√•et evolution f√łrhen, s√• g√łr man det, n√•r man har l√¶st
denne fantastiske bog ūüėČ

BBC – Horizon – The Blind Watchmaker, by Richard Dawkins
http://www.youtube.com/watch?v=Ok_tcAEbHHw

Han har bla. ogs√• skrevet bogen “The Selfish Gene”.

http://vimeo.com/12985149

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak for link.
Findes denne bog på dansk?

Mvh. Allan Hansen

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ikke s√• vidt jeg lige kan se, desv√¶rre ( De har ogs√• begge en del √•r p√• bagen.) –
kun “Illusionen om Gud”, som vist er en af hans seneste b√łger.

http://www.gucca.dk/boeger/illusionen-om-gud_185906.html

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

I Indien er der voldtægt hvert
22 minut – Allahu Arbar!

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

I dag skal vi lære et nyt ord. Jihad. Jihad dvs. systematisk undertrykkelse af
ikke muslimer herunder voldt√¶gt, r√łveri
mord og slavehandel. Det har nu stået på
i 1400 år og det stopper aldrig.

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Der er det “gode” ved voldt√¶gtsepedemien/voldt√¶gtsjihaden, at den udover at udstille hykleriet og uansvarligheden p√• den venstreekstremefl√łj, s√•som n√•r voldt√¶gtsl√¶gen Karin Helweg-Larsen g√•r ud og snik snakker om kuturelf√łlsomhed, at regeringerne udstilles som det de er, nemlig illegitime. Det er i den forbindelse ligegyldigt om voldt√¶gtsepedemien har afs√¶t i islam og jihad eller noget ukendt. Bundlinien er, at regeringerne ikke reagere ad√¶kvat p√• det, og dermed lever regeringerne ikke op til en helt grundl√¶ggende betingelse for at v√¶re legitim magthaver, nemlig at de beskytter civilbefolkningerne. Den umiddelbare l√łsning er ellers ret enkel. Ingen indvandring overhovedet fra islamiske lande og konsekvent… Read more »

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Hans Und

Det samme gjelder i Norge. Tnnvandrere og asyls√łkere er grovt overreprentert som voldtektsforbrytere. I fjor gikk man i fakkeltog i Oslo. Men n√• har MSM sluttet √• skrive om det.

Jernhesten
8 years ago
Reply to  Marit

Det er det samme m√łnster over HELE Vesteuropa. Selv et land som Finland med relativt f√• ikke-vestlige indvandrere er voldt√¶gtstallet alarmerende h√łjt. If√łlge officielle statistikker fra 2005: “According to official statistics, 27.0% of rapes have been committed by foreigners in Finland, who comprise 2.2% of population” http://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Finland S√• findes der ogs√• en anden statistik for 2006-2009: “According to the statistics between 2006 and 2009 every third rapist is a foreign citizen. According to the statistics 34% of all rapes reported in Finland are committed by foreign citizens. Most of these rapists come from the Middle-East. Last year 31 rapists were… Read more »