3
jan
Seneste opdatering: 3/1-13 kl. 1835
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenskere betaler formuer for blive rĂžvet eller mishandlet

At vĂŠre voldskriminel hedder i Sverige at “leve i riskzonen för att hamna i utanförskap.” Hvor er det meget mere synd end det skab, deres ofre skal leve i:

VĂ„ldet pĂ„ gatan har en skyhög prislapp. Ett Ă„r av vĂ„ldsbrott i SödertĂ€lje har tio Ă„r senare kostat samhĂ€llet drygt tvĂ„ miljarder. Varje barn som blir livsstilskriminell kan i 40-Ă„rsĂ„ldern ha orsakat kostnader pĂ„ upp till 80 miljoner. ”Vi mĂ„ste börja förstĂ„ vidden av det”, sĂ€ger Patrick UngsĂ€ter, polismĂ€stare i SödertĂ€lje.

Ett personrĂ„n kostar samhĂ€llet 226.000 kronor. En ”mycket mĂ„ttlig” misshandel kostar 203.000 kronor. En indrivning – nĂ€r kriminella personer driver in en skuld – kostar 123.000 kronor.Om en person blir sĂ„ svĂ„rt misshandlad att den invalidiseras kan kostnaden hamna pĂ„ 50 miljoner kronor.SĂ„ mycket kostar gatuvĂ„ldet

Dags att ta av locket?

Min nya film har jag utformat som en reklam Ă„t Dispatch International, men den kan Ă€ven ses som ett dokument över svenska journalister och opinionsbildare som erkĂ€nner att det mörkas kring massinvandringens negativa sidor. Dispatch International Ă€r en ny tidning som pĂ„börjar sin veckovisa utgivning imorgon, den 3 januari 2013, och som startats av journalisten Ingrid Carlqvist i syfte att belysa just sĂ„dant som inte belyses av gammelmedia. Dispatch International – Med sanningen som ledstjĂ€rna

Jeg har aldrig kunnet forstĂ„, hvad der er sĂ„ slemt ved at blive kaldt ‘racist’ af en hjernevasket idiot eller venstreekstremistisk journalist. Det er selvfĂžlgelig vĂŠrre at blive ramt pĂ„ karrieremulighederne, men er det vĂŠrste ikke at miste sit land af lutter pĂŠnhed og angst? Én eneste svensk generation har holdt ophĂžrsudsalg over alt arvesĂžlvet. Nu kan de angste dengser og dengsiner endda fĂ„ sig en uddannelse pĂ„ Lunds Universitet i Nationalism och frĂ€mlingsfientlighet , ht 2012. “GĂ„r det att normativt rĂ€ttfĂ€rdiga invandringsbegrĂ€nsningar, och i sĂ„ fall hur?” Vorherrebevares!

Update: Dispatch er under IT angreb igen, den MÅ ikke udkomme for – man mĂ„ formode – stĂŠrke krĂŠfter i Sverige.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
11 years ago

Tack Ördög för raderna! JodĂ„, jag har lĂ€st August Palm och jag har verkligen av purt intresse lĂ€st om mitt lands historia och demokratins framvĂ€xt. HĂ€r ett annat tips: Tore Zetterholms fina bok “Predikare-Lena”. NĂ€r jag skrev om detta öde, om denna kristeligt synska kvinna jĂ€mförde jag hennes öde (att dö i en snödriva!) med Bernadette Sobirous (blev det rĂ€tt stavat?) slut i en – glaskista och synlig för en var. Jag ska försöka leta fram det du Ördög rekommenerar pĂ„ slutet. Tack för tipset! Men idag, fredag, hörde jag i radion nĂ„gonting frĂ„n Katrineholm och nĂ„gon liten ort i… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Spanske nyheder. Fornyret terrorfrygt i Spanien! Frygten for nye terrorangreb griber igen om sig i Spanien(man husker 2004 hvor ca. 300 blev drĂŠbt i Madrid). Det sker i forbindelse med udgivelsen af en islamkritisk film af en her boende pakistansk mand, Imran Firasat, som han kalder “the innocence of the prophet, The life of Muhammad from the point of view from an ex-muslim”. Titlen minder om filmen ” The Innocence of the Muslims”, der sidste Ă„r blev udgivet i USA. Den viste bl.a. satiriske tegninger af Muhammed og resulterede i en bĂžlge af protester og vold i store dele af… Read more »

Ven
Ven
11 years ago

PATRIOTISKA SÅNGER som inte fĂ„r sjungas lĂ€ngre:

http://varjager.wordpress.com

Jernhesten
11 years ago

@Prudentius

Ud fra mit begrĂŠnsede kendskab til kineserne, sĂ„ kan man kan vel dĂ„rligt sige at kineserne bruger flĂžjlshandskerne overfor landets “egne” muslimer uyghurne?

PĂ„ den anden side er de udadtil vel heller ikke Israels bedste venner. SĂ„ “anti-racisterne” har vel lidt blandede fĂžlelser overfor dem?

Prudentius
11 years ago
Reply to  Jernhesten

Den kinesiske stat er baseret pĂ„ den han-kinesiske etniske majoritet og har selvfĂžlgelig denne gruppes interesser centralt i sit udsyn. SĂ„ vidt jeg har forstĂ„et har regimet fyldt de tyrkiske muslimers hjemland med en sĂ„ stor gruppe af kinesere, at de ligesom tibetanerne er reduceret til et mindretal i deres eget land. Jeg kan ikke forestille mig de finder kinesernes overherredĂžmme hverken mildt eller velkomment. Jeg mener de ved flere lejligheder, indenfor de sidste Ă„r, har angrebet kinesiske udflyttere, halshugget dem osv. Islam gĂžr jo altid det hele vĂŠrre. Jeg har aldrig mĂždt en venstreflĂžjser der kunne lide det moderne… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg tror iĂžvrigt, som en sidste tilfĂžjelse, at de liberales forelskelse i Kina kommer det samme sted fra i deres sjĂŠleliv, som kĂŠrligheden til EU. En slags monstrĂžs erotik.

Prudentius
11 years ago

Pat Condell er right on, som sĂŠdvanlig. Man kan med rette spĂžrge hvorfor socialisterne, der siden deres overtagelse af venstreflĂžjen i 1800-tallet, i deres evige kamp mod “imperialismen”, i disse Ă„r har valgt at alliere sig med (og sĂ„ledes holde hĂ„nden over) islam, der historisk set mĂ„ betegnes, som den mest gennemfĂžrte og blodtĂžrstige imperialisme verden nogensinde har set!? Svaret er at de fuldstĂŠndig negligere det islamiske perspektiv og bibeholder deres stĂžtte til den arabiske jihad, baseret pĂ„ alliancen med de arabiske socialister under den kolde krig. At den pan-arabiske socialisme er stendĂžd og nĂŠsten helt udskiftet (kun stakkels Assad… Read more »

Jernhesten
11 years ago
Reply to  Prudentius

@Prudentius

Interessant betragtning du her kommer med.

Hvor placerer du egentlig Kinas “kommunistiske” styre i forhold til de her omtalte “anti-racister”?

Prudentius
11 years ago
Reply to  Jernhesten

Det kan vĂŠre du spĂžrger mig om noget lidt andet, men: Kineserne har klart foretaget samme “gearskifte”, om end i en helt anden retning. De har beholdt den maoistiske staffage, men kĂžrer i realiteten et partioligarkisk-kapitalistisk-militĂŠrdiktatur. En model der i sin struktur velsagtens minder mere om Mussolinis Italien end noget som helst andet. Givetvis med elementer af tidligere traditionelle kejserlige administrationer, det vil sige rester af en slags (for mit Ăžje svĂŠrt gennemskuelig) feudalisme. Noget i den dur, vil jeg mene. (Jeg har til forskel for mange andre, store problemer med at se dem aflĂžse USA som aktiv verdensmagt –… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

Med andre ord kineserne er post-socialister der har beholdt jernhandskerne og lÊderstÞvlerne pÄ, men har lagt utopien fra sig. De varetager sÄledes alene hvad de opfatter som deres stats egeninteresse og gÞr det nÄdeslÞst.

Mens anti-racisterne er socialister der midlertidigt har mistet handskerne og stÞvlerne, men pÄ ingen mÄde har opgivet utopien, som de stadig padler afsted med, omformet om end genkendelig.

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

KĂŠre Morten tak.
Der var flere interessante spÞrgsmÄl
i dit indlĂŠg, som jeg kan tilslutte mig,
og andre, som vist krĂŠver en lĂŠnger diskussion b.la. “skyld og skam,,
som, er et etisk og filosofisk spÞrgsmÄl som man har diskusseret
lige siden Sokrates.

Jeg vil forsĂžge, at uddybe senere
( Jeg ser TV lige nu)

Mvh. Allan Hansen

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

@ Allan Hansen Tak for boganbefalingen – som jeg udlĂŠgger din nĂŠvnelse af Marius Baar som. De, der tidligt sĂ„ problemet, er de, der forstĂ„r bedst. MHT palĂŠstinenserne, sĂ„ tillĂŠgger jeg dem nu heller ikke de samme sociale og etiske fĂŠrdigheder som os, men jeg ser det som vĂŠrende mere funktionelt (kulturelt) end strukturelt (biologisk) betinget. SĂ„ jeg kan ikke af den grund kaldes racist. Jeg tror bare nogle kulturer er mere modne end andre, og at det spiller en meget, meget stor rolle for den enkeltes reaktionsmĂžnster, hvilken kultur, den pĂ„gĂŠldende tilhĂžrer. F. eks. en Skam-kultur eller en Skyld-kultur.… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Utopia – Landet som aldrig var eller har vĂŠret. Lad mig sige det klart og tydeligt, der findes ikke noget PalĂŠstina. For det fĂžrste: Der findes ikke nogen PalĂŠstinensisk forfatning. For det andet: Der findes ikke noget PalĂŠstinensisk sprog. For tredje: Der findes ikke noget PalĂŠstinensisk folk og dermed ikke noget PalĂŠstina! Da man i 1947 fik mulighed for, at “fĂ„,, sig et PalĂŠstina sagde muslimerne NEJ TAK, de vil heller slĂ„ jĂžderne ihjel end at leve sammen med dem lĂŠs: Historien om PalĂŠstina, som et land er en myte citat af tidligere PLO terrorist Walid Shoebat. ” vi erklĂŠrede… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Hvad er islam? Et lille grund kursus om islam for begynder! Muhammadanerne ved ikke en skid om islam! De ved kun, at de skal krybe i stĂžvet og frygte Allah! Islam er stĂŠrkt mytomaniske dvs. en sygelig trang til at fortĂŠlle selv opdigtet “rĂžverhistorier,,. Indlednings vis kan vi starte med at fastslĂ„, at islam er verdens stĂžrste lĂžgnehistorie – der har aldrig vĂŠret nogen “profet Muhammed,,,. Mange forsker og arkegoler har i Ă„rhunderede sĂžgt efter sporet af denne “Muhammed,, men har aldrig fundet sĂ„ meget, som et potteskĂ„r der kan bevise hans eksistens – han har ikke nogen historie. Kort… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

For ca. 30 Ă„r siden opdagede jeg et stort hul i min viden! Jeg havde da lĂŠst en del om Hinduisme, Buddhisme, jĂždedom og kristendom. Jeg var fortrolig, med konservatisme, liberalisme og socialisme. Og var fortrolig med kommunisme og nazismens sĂžrgelige historie. Jeg har naturligvis lĂŠst hele den klassiske filosofi og ogsĂ„ en dele af de mindre kendte filosoffer. Jeg lĂŠser tysk, engelsk og spansk og har da ogsĂ„ lĂŠst bĂžger pĂ„ bĂ„de svensk og norsk – og jeg lĂŠser ogsĂ„ lidt grĂŠsk, som en dele af mit filosofikum. MEN – jeg viste ikke en skid, om islam . SĂ„… Read more »

Ven
Ven
11 years ago

Tack alla som Àr lojala med svenska folket!

Vi kan alla bidra med nÄgot.

HH
HH
11 years ago

Massmedias oförmĂ„ga att förstĂ„ historiebilden förvĂ„nar mig inte lĂ€ngre. I handen hĂ„ller jag en bok med titeln “Helg och söcken” med fina bilder ur svenska folkets liv och arbete vid mitten av förra seklet, som det stĂ„r undertill. Förra seklet Ă€r alltsĂ„ 1800-talet. En av de fina bilderna – mĂ„lade av svenska konstnĂ€rer – Ă€r betitlad “LĂ€sare i Norrland”. Man ser en ung kvinna stĂ„ende pĂ„ en klippa och runtom henne lyssnande mĂ€nniskor. Hon stĂ„r med armarna utstrĂ€ckta och man kan förstĂ„ att hon kommer med en “kristelig utsaga” helt frĂ€mmande för den statliga svenska kyrkan som vid det hĂ€r… Read more »

Ördög
Ördög
11 years ago
Reply to  HH

VĂ€ldigt bra jĂ€mförelse, faktiskt! Jag har i flera inlĂ€gg pĂ„ nĂ€tet (under skilda pseudonymer) reflekterat över parallellerna mellan arbetarrörelsens genombrott kring förrförra sekelskiftet och SD:s framvĂ€xt idag. Har du studerat till exempel August Palms memoarer “Ur en agitators liv” eller Nils-Olof FranzĂ©ns biografi “Branting”? Det Ă€r pĂ„ en gĂ„ng kusligt och drĂ„pligt att lĂ€sa hur det oscarianska Sverige – politiker, kyrka, rĂ€ttsvĂ€sende och tidningspress – sökte bekĂ€mpa den unga socialdemokratin med ungefĂ€r samma metoder och argument som idag tillgrips i kampanjerna mot SD och “rasismen”: yrkesförbud, mötesförbud, störning av möten, Ă„tal (för “majestĂ€tsbrott”, “smĂ€delse av riksdagen”, “hĂ€delse” med mera), kampanjer… Read more »

PK
PK
11 years ago

jeg forstÄr det ikke, en ung pige gruppevoldtages og begÄr senere selvmord.
En kvinde gruppevoldtages af 5-6 afghanere , og det noget sÄ grusomt. Disse
voldtÊgter finder sted i Sverige, men da alle i Sverige er feminister, sÄ er der ingen protester,
som i Indien.
I Sverige er du en grim racist, hvis du protesterer mod voldtÊgter, begÄet af berigerne.
Hvad sker der dog ?

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x