3
jan
Seneste opdatering: 3/1-13 kl. 1835
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenskere betaler formuer for blive røvet eller mishandlet

At være voldskriminel hedder i Sverige at “leve i riskzonen för att hamna i utanförskap.” Hvor er det meget mere synd end det skab, deres ofre skal leve i:

Våldet på gatan har en skyhög prislapp. Ett år av våldsbrott i Södertälje har tio år senare kostat samhället drygt två miljarder. Varje barn som blir livsstilskriminell kan i 40-årsåldern ha orsakat kostnader på upp till 80 miljoner. ”Vi måste börja förstå vidden av det”, säger Patrick Ungsäter, polismästare i Södertälje.

Ett personrån kostar samhället 226.000 kronor. En ”mycket måttlig” misshandel kostar 203.000 kronor. En indrivning – när kriminella personer driver in en skuld – kostar 123.000 kronor.Om en person blir så svårt misshandlad att den invalidiseras kan kostnaden hamna på 50 miljoner kronor.Så mycket kostar gatuvåldet

Dags att ta av locket?

Min nya film har jag utformat som en reklam åt Dispatch International, men den kan även ses som ett dokument över svenska journalister och opinionsbildare som erkänner att det mörkas kring massinvandringens negativa sidor. Dispatch International är en ny tidning som påbörjar sin veckovisa utgivning imorgon, den 3 januari 2013, och som startats av journalisten Ingrid Carlqvist i syfte att belysa just sådant som inte belyses av gammelmedia. Dispatch International – Med sanningen som ledstjärna

Jeg har aldrig kunnet forstĂĄ, hvad der er sĂĄ slemt ved at blive kaldt ‘racist’ af en hjernevasket idiot eller venstreekstremistisk journalist. Det er selvfølgelig værre at blive ramt pĂĄ karrieremulighederne, men er det værste ikke at miste sit land af lutter pænhed og angst? Én eneste svensk generation har holdt ophørsudsalg over alt arvesølvet. Nu kan de angste dengser og dengsiner endda fĂĄ sig en uddannelse pĂĄ Lunds Universitet i Nationalism och främlingsfientlighet , ht 2012. “GĂĄr det att normativt rättfärdiga invandringsbegränsningar, och i sĂĄ fall hur?” Vorherrebevares!

Update: Dispatch er under IT angreb igen, den MĂ… ikke udkomme for – man mĂĄ formode – stærke kræfter i Sverige.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Tack Ă–rdög för raderna! JodĂĄ, jag har läst August Palm och jag har verkligen av purt intresse läst om mitt lands historia och demokratins framväxt. Här ett annat tips: Tore Zetterholms fina bok “Predikare-Lena”. När jag skrev om detta öde, om denna kristeligt synska kvinna jämförde jag hennes öde (att dö i en snödriva!) med Bernadette Sobirous (blev det rätt stavat?) slut i en – glaskista och synlig för en var. Jag ska försöka leta fram det du Ă–rdög rekommenerar pĂĄ slutet. Tack för tipset! Men idag, fredag, hörde jag i radion nĂĄgonting frĂĄn Katrineholm och nĂĄgon liten ort i… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Spanske nyheder. Fornyret terrorfrygt i Spanien! Frygten for nye terrorangreb griber igen om sig i Spanien(man husker 2004 hvor ca. 300 blev dræbt i Madrid). Det sker i forbindelse med udgivelsen af en islamkritisk film af en her boende pakistansk mand, Imran Firasat, som han kalder “the innocence of the prophet, The life of Muhammad from the point of view from an ex-muslim”. Titlen minder om filmen ” The Innocence of the Muslims”, der sidste ĂĄr blev udgivet i USA. Den viste bl.a. satiriske tegninger af Muhammed og resulterede i en bølge af protester og vold i store dele af… Read more »

Ven
Ven
8 years ago

PATRIOTISKA SÅNGER som inte får sjungas längre:

http://varjager.wordpress.com

Jernhesten
8 years ago

@Prudentius

Ud fra mit begrænsede kendskab til kineserne, sĂĄ kan man kan vel dĂĄrligt sige at kineserne bruger fløjlshandskerne overfor landets “egne” muslimer uyghurne?

PĂĄ den anden side er de udadtil vel heller ikke Israels bedste venner. SĂĄ “anti-racisterne” har vel lidt blandede følelser overfor dem?

Prudentius
8 years ago
Reply to  Jernhesten

Den kinesiske stat er baseret pĂĄ den han-kinesiske etniske majoritet og har selvfølgelig denne gruppes interesser centralt i sit udsyn. SĂĄ vidt jeg har forstĂĄet har regimet fyldt de tyrkiske muslimers hjemland med en sĂĄ stor gruppe af kinesere, at de ligesom tibetanerne er reduceret til et mindretal i deres eget land. Jeg kan ikke forestille mig de finder kinesernes overherredømme hverken mildt eller velkomment. Jeg mener de ved flere lejligheder, indenfor de sidste ĂĄr, har angrebet kinesiske udflyttere, halshugget dem osv. Islam gør jo altid det hele værre. Jeg har aldrig mødt en venstrefløjser der kunne lide det moderne… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg tror iøvrigt, som en sidste tilføjelse, at de liberales forelskelse i Kina kommer det samme sted fra i deres sjæleliv, som kærligheden til EU. En slags monstrøs erotik.

Prudentius
8 years ago

Pat Condell er right on, som sædvanlig. Man kan med rette spørge hvorfor socialisterne, der siden deres overtagelse af venstrefløjen i 1800-tallet, i deres evige kamp mod “imperialismen”, i disse ĂĄr har valgt at alliere sig med (og sĂĄledes holde hĂĄnden over) islam, der historisk set mĂĄ betegnes, som den mest gennemførte og blodtørstige imperialisme verden nogensinde har set!? Svaret er at de fuldstændig negligere det islamiske perspektiv og bibeholder deres støtte til den arabiske jihad, baseret pĂĄ alliancen med de arabiske socialister under den kolde krig. At den pan-arabiske socialisme er stendød og næsten helt udskiftet (kun stakkels Assad… Read more »

Jernhesten
8 years ago
Reply to  Prudentius

@Prudentius

Interessant betragtning du her kommer med.

Hvor placerer du egentlig Kinas “kommunistiske” styre i forhold til de her omtalte “anti-racister”?

Prudentius
8 years ago
Reply to  Jernhesten

Det kan være du spørger mig om noget lidt andet, men: Kineserne har klart foretaget samme “gearskifte”, om end i en helt anden retning. De har beholdt den maoistiske staffage, men kører i realiteten et partioligarkisk-kapitalistisk-militærdiktatur. En model der i sin struktur velsagtens minder mere om Mussolinis Italien end noget som helst andet. Givetvis med elementer af tidligere traditionelle kejserlige administrationer, det vil sige rester af en slags (for mit øje svært gennemskuelig) feudalisme. Noget i den dur, vil jeg mene. (Jeg har til forskel for mange andre, store problemer med at se dem afløse USA som aktiv verdensmagt –… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Med andre ord kineserne er post-socialister der har beholdt jernhandskerne og læderstøvlerne på, men har lagt utopien fra sig. De varetager således alene hvad de opfatter som deres stats egeninteresse og gør det nådesløst.

Mens anti-racisterne er socialister der midlertidigt har mistet handskerne og støvlerne, men på ingen måde har opgivet utopien, som de stadig padler afsted med, omformet om end genkendelig.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Kære Morten tak.
Der var flere interessante spørgsmål
i dit indlæg, som jeg kan tilslutte mig,
og andre, som vist kræver en længer diskussion b.la. “skyld og skam,,
som, er et etisk og filosofisk spørgsmål som man har diskusseret
lige siden Sokrates.

Jeg vil forsøge, at uddybe senere
( Jeg ser TV lige nu)

Mvh. Allan Hansen

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

@ Allan Hansen Tak for boganbefalingen – som jeg udlægger din nævnelse af Marius Baar som. De, der tidligt sĂĄ problemet, er de, der forstĂĄr bedst. MHT palæstinenserne, sĂĄ tillægger jeg dem nu heller ikke de samme sociale og etiske færdigheder som os, men jeg ser det som værende mere funktionelt (kulturelt) end strukturelt (biologisk) betinget. SĂĄ jeg kan ikke af den grund kaldes racist. Jeg tror bare nogle kulturer er mere modne end andre, og at det spiller en meget, meget stor rolle for den enkeltes reaktionsmønster, hvilken kultur, den pĂĄgældende tilhører. F. eks. en Skam-kultur eller en Skyld-kultur.… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Utopia – Landet som aldrig var eller har været. Lad mig sige det klart og tydeligt, der findes ikke noget Palæstina. For det første: Der findes ikke nogen Palæstinensisk forfatning. For det andet: Der findes ikke noget Palæstinensisk sprog. For tredje: Der findes ikke noget Palæstinensisk folk og dermed ikke noget Palæstina! Da man i 1947 fik mulighed for, at “fĂĄ,, sig et Palæstina sagde muslimerne NEJ TAK, de vil heller slĂĄ jøderne ihjel end at leve sammen med dem læs: Historien om Palæstina, som et land er en myte citat af tidligere PLO terrorist Walid Shoebat. ” vi erklærede… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Hvad er islam? Et lille grund kursus om islam for begynder! Muhammadanerne ved ikke en skid om islam! De ved kun, at de skal krybe i støvet og frygte Allah! Islam er stærkt mytomaniske dvs. en sygelig trang til at fortælle selv opdigtet “røverhistorier,,. Indlednings vis kan vi starte med at fastslĂĄ, at islam er verdens største løgnehistorie – der har aldrig været nogen “profet Muhammed,,,. Mange forsker og arkegoler har i ĂĄrhunderede søgt efter sporet af denne “Muhammed,, men har aldrig fundet sĂĄ meget, som et potteskĂĄr der kan bevise hans eksistens – han har ikke nogen historie. Kort… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

For ca. 30 ĂĄr siden opdagede jeg et stort hul i min viden! Jeg havde da læst en del om Hinduisme, Buddhisme, jødedom og kristendom. Jeg var fortrolig, med konservatisme, liberalisme og socialisme. Og var fortrolig med kommunisme og nazismens sørgelige historie. Jeg har naturligvis læst hele den klassiske filosofi og ogsĂĄ en dele af de mindre kendte filosoffer. Jeg læser tysk, engelsk og spansk og har da ogsĂĄ læst bøger pĂĄ bĂĄde svensk og norsk – og jeg læser ogsĂĄ lidt græsk, som en dele af mit filosofikum. MEN – jeg viste ikke en skid, om islam . SĂĄ… Read more »

Ven
Ven
8 years ago

Tack alla som är lojala med svenska folket!

Vi kan alla bidra med nĂĄgot.

HH
HH
8 years ago

Massmedias oförmĂĄga att förstĂĄ historiebilden förvĂĄnar mig inte längre. I handen hĂĄller jag en bok med titeln “Helg och söcken” med fina bilder ur svenska folkets liv och arbete vid mitten av förra seklet, som det stĂĄr undertill. Förra seklet är alltsĂĄ 1800-talet. En av de fina bilderna – mĂĄlade av svenska konstnärer – är betitlad “Läsare i Norrland”. Man ser en ung kvinna stĂĄende pĂĄ en klippa och runtom henne lyssnande människor. Hon stĂĄr med armarna utsträckta och man kan förstĂĄ att hon kommer med en “kristelig utsaga” helt främmande för den statliga svenska kyrkan som vid det här… Read more »

Ördög
Ördög
8 years ago
Reply to  HH

Väldigt bra jämförelse, faktiskt! Jag har i flera inlägg pĂĄ nätet (under skilda pseudonymer) reflekterat över parallellerna mellan arbetarrörelsens genombrott kring förrförra sekelskiftet och SD:s framväxt idag. Har du studerat till exempel August Palms memoarer “Ur en agitators liv” eller Nils-Olof FranzĂ©ns biografi “Branting”? Det är pĂĄ en gĂĄng kusligt och drĂĄpligt att läsa hur det oscarianska Sverige – politiker, kyrka, rättsväsende och tidningspress – sökte bekämpa den unga socialdemokratin med ungefär samma metoder och argument som idag tillgrips i kampanjerna mot SD och “rasismen”: yrkesförbud, mötesförbud, störning av möten, ĂĄtal (för “majestätsbrott”, “smädelse av riksdagen”, “hädelse” med mera), kampanjer… Read more »

PK
PK
8 years ago

jeg forstĂĄr det ikke, en ung pige gruppevoldtages og begĂĄr senere selvmord.
En kvinde gruppevoldtages af 5-6 afghanere , og det noget sĂĄ grusomt. Disse
voldtægter finder sted i Sverige, men da alle i Sverige er feminister, så er der ingen protester,
som i Indien.
I Sverige er du en grim racist, hvis du protesterer mod voldtægter, begået af berigerne.
Hvad sker der dog ?