5
jan
Seneste opdatering: 6/1-13 kl. 0011
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Thomas Nydahl

Vad Ă€r det som hĂ€nt med Sverige, som gjort det legitimt att demonstrera sin vördnad för en imam som dog pĂ„ 600-talet i Karbala, i svenska stĂ€der som Karlskrona? Varje gĂ„ng jag ser dessa bilder – de brukar komma frĂ„n Malmö – funderar jag pĂ„ den svenska pk-elitens honnĂ€rsord “integration”, “antirasism”, “mĂ„ngfald”…

Tror ni att förĂ€ldrarna till dessa svartklĂ€dda flickor nöjer sig med sĂ„dana ord? Klart att de inte gör. De vandrar för en död imam – noga rĂ€knat heter han Hussein – och det spelar ingen roll om de vandrar pĂ„ skĂ„nsk eller blekingsk jord, de har Ă€ndĂ„ ingen som helst förbindelse till Sverige. Annat Ă€n den som försörjer dem, förstĂ„s. UrsĂ€kta en lördagstrött livsvandrare, men det hĂ€r kan jag varken förstĂ„ eller godta. Jag vill inte ens argumentera som anti-muslimska aktivister som framhĂ„ller att “Sverige Ă€r ett kristet land” – det Ă€r vi nĂ€mligen inte alls, Sverige Ă€r ett sekulariserat land, och hĂ€r kan man, jude eller grek, leva i samförstĂ„nd om man dĂ€mpar manifestationer av makt genom religion. Det Ă€r uppenbart att muslimer inte tĂ€nker sig en sĂ„dan framtid i Sverige. ÄndĂ„ ska vi “leva i samförstĂ„nd”. Nej,jag tror inte att det fungerar, inte idag och framför allt inte imorgon. (Se ogsĂ„ Karlskronabloggen inkl. fotos)

En folkekirke i frit fald

Jo mindre snak om den kostfÊstede og opstandne Kristus, jo bedre. For den slags splitter jo folk, og er det ikke samhÞrighed, vi Þnsker? SÄ DR hyrede bÄde Pless og kÞbenhavnerbiskoppen, og sÄ sendte DR nytÄrsaften den mest stemningsfulde multireligionsfest, man kunne tÊnke sig.

Det begyndte med, at Pless talte varmt imod arbejdslĂžshed og fattigdom, sĂ„ sang en grĂžnlĂŠnder en sang om lyset, og sĂ„ kom turen til kĂžbenhavnerbiskoppen, der talte flĂžjlssort om de farlige “doktriner”, som vi ikke mĂ„ gemme os bag ved. Endelig tog skuespiller Lone Hertz ordet og smilede sit sĂždeste smil: »Denne her aften er skabt i fĂŠllesskabets Ă„nd, for Danmark er et moderne samfund, hvor mennesker sĂžger det guddommelige af forskellige veje«. SĂ„ ku’ de lĂŠre det derude ved skĂŠrmene! Der er mange motorveje til Gud, og ikke Ă©n er bedre end en anden.Frem trĂ„dte derfor imam Naveed Baig, der havde glemt at tage sin nytĂ„rshat af, men ikke glemt at fordĂžmme” islamofobi” og os mod dem-retorikken.

I samhĂžrighedens Ă„nd havde han selv engang gengivet en imams opfordring til drab pĂ„ frafaldne muslimer med varm tilslutning.Og i samhĂžrighedens Ă„nd arbejder han nu for, at muslimske bĂžnneudrĂ„b skal overdĂžve kirkeklokkerne. Men det har ikke noget at betyde, for Baig er sĂ„dan et net menneske.Da alle religioner havde vĂŠret pĂ„ kirkegulvet, var religionsfesten forbi. DR’s traditionsrige nytĂ„rsgudstjeneste var til gengĂŠld aldrig begyndt. Fra: Katrine Winkel-Holm: Historien om en nytĂ„rsgudstjeneste, Jyllands-Posten 05.01.2013 (ikke online)

SĂžren Krarup i Berlingske Tidende:

Men det, vi mÞdte i DRs nytÄrsgudstjeneste fra Christians Kirke, var en karikatur pÄ en gudstjeneste, var et misbrug af kirkens rum og en kvalmende, sentimentaliseret udgave af et politisk skuespil og en politisk korrekt optrÊden.Det var vidnesbyrdet om en dansk folkekirke i frit fald. Hvor var evangeliet? Hvor lÞd det ord om Kristus, der er enhver kristen gudstjenestes anliggende? SogneprÊsten Flemming Pless optrÄdte som den socialdemokratiske politiker, han vistnok ogsÄ er . men hvorfor skulle han misbruge en nytÄrsgudstjenste til sit show? Der var ikke antydning af kristendom i hans tale.

Og biskop Skov-Jakobsen, der skulle holde prĂŠdiken, benyttede i stedet lejligheden til at fremkomme med en rĂŠkke humanitĂŠre banaliteter, der fĂžrst og fremmest skulle dokumentere, at kirken er lige sĂ„ rar og tom og intetsigende som en Ăžnskekoncert. Jesus – han var et rart menneske, der var optaget af at vĂŠre ven med alle og passe godt pĂ„ verden. Var han Guds sĂžn og vor frelser? Nej, Jesus er et idealistisk-humanitĂŠrt program, der skal skabe fred og fĂŠllesskab, idet »han havde mange farver pĂ„ paletten«.

Ikke antydning af kristendom hos denne biskop. Vidnesbyrdet om en folkekirke i frit fald.PÄ denne baggrund giver det nÊsten sig selv, at forestillingen i Christians Kirke sluttede med optrÊden af en muslimsk imam, en buddhist og den jÞdiske overrabbiner. Det var nÊsten som illustrationen af nytÄrsgudstjenestens forrÊderi af evangelisk-luthersk kristendom. NÄr evangeliet er sat pÄ porten, trÊnger naturligvis alskens religiÞsitet ind i kirken. Der er ingen grÊnser. Alt er blevet tomt og ligegyldigt. Og Flemming Pless og Peter Skov-­Jakobsen havde en god aften. SÞren Krarup: Folkekirken i frit fald. (Se ogsÄ Karlskronabloggen inkl. fotos)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johan den 1:e
Johan den 1:e
8 years ago

Bra Bra Angela. Du tycker precis som jag. Skrev sjĂ€lv nĂ„t liknande för ett tag sedan. LĂ€s: http://kentekeroth.se/2012/12/13/svt-kor-lucia-med-hiphop/ Det Ă€r jag som Ă€r Johan dĂ€r. Till Thomas. Vi mĂ„ste vĂ€rna det kristna arvet, om vi ska kunna stĂ„ emot denna farsot som sköljer över oss. TĂ€nk pĂ„ det. För Pk-fanatism Ă€r ju bara vĂ€rre. Religion Ă€r inte mer ont Ă€n nĂ„t annat. Snarare mindre. Mycket mindre och bĂ€ttre. Om det Ă€r religion av medmĂ€nsklig art, och inte krigisk, förtryckande och mĂ€nniskofientlig. Det Ă€r skillnad pĂ„ religion och religion. Du vet vad jag menar. Och man mĂ„ste se till nuets situation.… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

NÀsta gÄng det Àr fredagsbön i nÄgon moske i Sverie tag din fru med till mosken och de andra i folkhemslaget och dansa snoa, schottis och polka. För mÄngfaldens skull kommer sÀkert SVT och filmar. Det blir ett gulligt mÄngkulturellt inslag i nÀsta PropagandAktuellt.

Per Andreas
Per Andreas
8 years ago
Reply to  Angela

Man ta’r ikke sin Fru med i Moskeen! Der kommer mĂŠnd og kvinder hver for sig !

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Per Andreas

Nej, just dĂ€rför! 🙂 Sveriges utlĂ€ndska kvisslingar pĂ„ maktens tron har bestĂ€mt att det skall vara mĂ„ngkultur och dĂ„ fĂ„r vi vĂ€l hörsamma det! 😉

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Per Andreas

Muslimerna kan ju rappa i vÄr kyrka sÄ dÄ kan vÀl vi svenskar dansa schottis i deras!

xbenedictx
xbenedictx
8 years ago
Reply to  Angela

Moskéerna Àr inte frÀmmande makts territorium till skillnad frÄn ambassaderna, sÄ vi borde ha all rÀtt att gÄ in dit kvinna och man tillsammans, dansande om vi sÄ vill, mitt under imamens predikan och de knÀböjande mÀnnen med huvudet mot Mecka, och rövarna mot vÀst och mot oss.
Blir vi inte inslÀppta kan vi dÄ rÀkna med nÄgot stöd frÄn DO för diskriminering, knappast, de gÄr krigshundarnas Àrenden.

Angela
Angela
8 years ago

Ja,… och inte en endaste blÄögd, ljushĂ„rig och ljushylt rappande Lucia som poppade upp mitt i allt ihopa. Eller ett svenskt par i folkhemsdrĂ€kt som dansade en snoa! Det kunde vĂ€l varit mĂ„ngkulturellt och bra. 🙂

Prudentius
8 years ago

Apropos DRs anti-kristne nytÄrsgudstjeneste.

SÄ har jeg altid beundret multikulturalisternes kobling af rÄ foragt for kristendommen med en total spejlblank forventning om at alle religioner er mere eller mindre identiske med den.

Multikulturalisterne bruger folkekirken sÄ lÊnge de finder den nyttig, men vil kaste den bort som Êkelt skrald nÄr de mener den ikke er det lÊngere.

Og som den statskirke den er, danser den efter det multikulturelle orgel, som den fĂžr dansede efter det socialdemokratiske og fĂžr det socialdemokratiske efter det nationalliberale.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
8 years ago

För den som vill sĂ€tta sig in i de ideologiska och ekonomiska motiv som ligger bakom invandringspolitiken rekommenderar jag varmt Byron Roths “The Perils of Diversity”. Den Ă€r ett lĂ€rt verk, som tyvĂ€rr förlaget försett med ett omslag (en brinnande bil) som för tankarna till en politisk pamflett. Men sĂ„ Ă€r ingalunda fallet. HĂ€r har vi att göra med en verklig “scholar”, som pĂ„ ett emotionsfritt sĂ€tt klargör vilka krafter det Ă€r som styr den invandringspolitik, som huvuddelen av befolkningarna i vĂ„ra vĂ€sterlĂ€ndska lĂ€nder Ă€r motstĂ„ndare till. Men den Ă€r inget uppbyggligt verk, utan – och det med rĂ€tta –… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Den finns inte i svensk översÀttning?

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
8 years ago
Reply to  Angela

Nej, tyvÀrr inte, och lÀr nog heller aldrig komma att översÀttas, eftersom den knappast kommer att kunna publiceras pÄ ett kommersiellt förlag i Sverige. SÄdant Àr ju tyvÀrr debattklimatet hÀr. Du finner boken hÀr: http://www.amazon.com/Perils-Diversity-Immigration-Human-Nature/dp/1593680341. Och som jag skrev ovan, lÄt Dig inte avskrÀckas av bokomslaget, för detta Àr bok som verkligen bör lÀsas.Sannolikt en av de viktigaste i fÀltet som nÄgonsin publicerats.

Prudentius
8 years ago

Endnu en ting, som multikulturalisterne igen-igen-igen har glemt, negligeret, slet ikke gennemskuet eller via deres hubris-fyldte ideologi tror de kan styre eller med tiden fĂ„ styr pĂ„, er den evige og hellige borgerkrig i Allahs ummah. Vi sĂ„ antydningen af et svagt europĂŠisk startskud med mordbranden i Belgien mod en shia-moske. (Jeg husker det som et sunni-angreb, det kan vĂŠre det var omvendt) Come what may, vi kan ihvertfald vĂŠre sikre pĂ„ to ting: 1. Islams helliggĂžrelse af vold og shia-sunni konfliktens uforsonlighed garantere ballade, og endnu mere af den i takt med at de muslimske befolkninger fĂ„r lov til… Read more »