19
jan
Seneste opdatering: 20/1-13 kl. 0458
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A mother who tackled a leading historian on live television about immigration insisted last night that her family’s home town has become like a ‘foreign country’.On BBC1’s Question Time, Professor Mary Beard dismissed stories about the number of migrant workers overwhelming Boston as ‘myths’ and said ‘public services can cope’.But Rachel Bull, an office manager in Boston, who was in the audience, immediately challenged the Cambridge University classics professor, claiming hospitals and schools are struggling to cope in the Lincolnshire agricultural town. Our town’s like a foreign country and locals can’t cope with the immigrants, says mother after TV clash with academic on Question Time

GoV is down again

I see that Gates of Vienna is down again, due to “violation of terms of service”.

Denne blog overtrÊder Bloggers servicevilkÄr og er for Þjeblikket kun Äben for forfattere

Mali: “A complete basketcase”

“Don’t get pinned down in those failed states.” Ikke meget vi kan gĂžr ved det. NĂ„, ja, hente lidt mere femtekolonne – sĂ„kaldte flygtninge – ind i Europa. Murderous Algerian jihadist kidnappers: “We’ve come in the name of Islam, to teach the Americans what Islam is”.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
8 years ago

”Konspirationsteorier” hit, och ”konspirationsteorier” dit
.. SamhĂ€llsplaneringar för samhĂ€llen och för nationer, av just alla möjliga olika slag, finns i de allra flesta nationer och samhĂ€llen som en absolut nödvĂ€ndighet. Livs-planer finns ocksĂ„ hos de flesta familjer och slĂ€kter, samt ocksĂ„ hos de flesta individer. SĂ„ att ha ”planer”, och ”viljor”, kring om och hur ett samhĂ€lle, eller en familj, eller en enskild individs liv, skall gestalta sig, Ă„t vilket hĂ„ll det skall vandra, hur det skall kunna utvecklas pĂ„ bĂ€sta möjliga sĂ€tt, Ă€r fullkomliga sjĂ€lvklarheter. Ordet CON – som i ordet – conspiracy – , betyder ungefĂ€r – dold, eller… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Ang. Mali sĂ„ tĂŠnker jeg lidt som den amerikanske kommentator pĂ„ SUN at vi skal ikke forsĂžge at opbygge samfund i vores spejlbillede. Af mange og “dybe” Ă„rsager kunne det lykkes, sĂ„dan lidt tja tja, for briterne i Indien og andre steder i det 19. Ă„rhundrede men er umuligt idag og lykkedes iĂžvrigt netop aldrig i islamiske lande, selv for briterne (sammenlign det uperfekte men reelle indiske demokrati med Pakistan. Samme kultur, etnicitet etc. Een vigtig forskel…). Men dels forstĂ„r jeg den franske indsats lidt som netop at gĂ„ ind, sprĂŠnge nogle islamiske “strongholds” i stumper og stykker og sĂ„… Read more »

Peter buch
Peter buch
8 years ago
Reply to  steen

ForhÄbentlig giver det lidt omtale, der i den sidste ende giver flere lÊsere, og at endnu flere dermed fÄr et bedre grundlag for bedÞmmelse af hvordan og hvorfor verden ser ud som den gÞr/oplysning.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Det burde vÊre muligt at fÄ nok skaffet kapital til egen/en eller flere andre udbyder(-e) der har bedre forhold, end de eksisterende, til gavn for ytringsfrihed, for blogge, utallige individer og grupper.
Internationalt samarbejde kunne forsÞges pÄ omrÄdet.

Jernhesten
8 years ago

“We are at breaking point. It’s got to stop”

Det er nok ikke sÄ meget det hun siger, som vi skal lÊgge mÊrke til.

Det er publikums reaktion!!!

Da Capo
Da Capo
8 years ago

PĂ„ grund af at ‘Gates of Vienna’ er nede for anden gang, nu anklaget for brud mot Bloggers servicevilkĂ„r. ———————————————————— Gates of Vienna, Wednesday, December 26, 2012 — Radio Free Scandinavia As reported here last week, Gates of Vienna has received two emails from Sveriges Television (SVT), the Swedish state broadcaster. The first one was from the executive producer of “Agenda SVT”, and the second from a lawyer in SVT’s legal department. Both messages objected to a video embedded in a post from last spring entitled “A Loss of Faith in Sweden as a Democracy”, and cited copyright issues as… Read more »

Prudentius
8 years ago

“Its got to stop.” Helt rigtigt, importen af den tredje verden vil forvandle Europa til … den tredje verden! Henter man somaliere kan man regne med et nyt Somalia, pakistanere et nyt Pakistan, tyrkere et nyt Tyrkiet, palĂŠstinensere et nyt Gaza osv. osv. osv. Vi har fĂ„et lidt af det hele og dermed (for) meget af Dar al islam. Det er logik for perlehĂžns, men ikke for multikulturalister. Et stop for masseindvandringen betyder samtidig et stop for de vestlige magteliters Ăžkonomiske/demografiske/politiske/religiĂžse ambitioner om et imperium funderet pĂ„ menneskerettigheder og globalisme. Og et sĂ„dan stop kan de alene bringes til at… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago
Reply to  Prudentius

Tak Prudentius! Jeg kan godt lide dine korte, prĂŠcise og nĂždvendige kommentarer.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Tim Pallis

Selv tak Tim Pallis! Jeg kan godt lide dine noget lÊngere og mindst lige sÄ nÞdvendige indlÊg.

PFEP
PFEP
8 years ago

The point of no return is passed for a long time ago and the path back to a secure society will be almost impossible to point out, at least it will be a hard walk with a lot of victims in the tracks.

When and how I cant predict, but I surely can forecast pain, panic and a coming society that has to undergo a lot of seriously aftermaths in regard to the survivors there has to build a secure society based on trust, in the ruins of the multicultural Armageddon.