25
jan
Seneste opdatering: 26/1-13 kl. 0440
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udvekslingseleven, Nick Townsell fra USA, fik en chokerende oplevelse i bus 6A på vej mod Nørreport Station i København.Fire drenge af anden etnisk herkomst end dansk omringede den 20-årige amerikaner [kinesisk] og endte med at overdynge ham med slag og spark. Imens så Nick Townsells medpassagerer passivt til.Fyldt bus så passivt til mens dreng fik bank

Nick Townsell har forladt Danmark. Der er et andet grimt tilfælde her: Disse mænd mistænkes for groft overfald på gravid kvinde. Se om tilskuersyndromet her: Genovesesyndromet.

Munir Awad kendt skyldig
Jeg kan ikke udtale mig om, hvor vidt Awad er skyldig eller ej. Den bevisførelse jeg hørte, var ødelæggende for de tre andre’svenskere’, de er skyldige som ind i Helvede, men jeg hørte ikke lydoptagelser af Awad selv. For hans skyld taler dels hans forhistorie stærkt, som jeg har skrevet om her, og dels det selskab han var i. Risikoen for et justismord forekommer lille.

31-årig terrordømt fik ikke noget ud af at anke til landsretten. Munir Awad, der nu er kendt skyldig i landsretten, nægtede at udtale sig under byretssagen. I landsretten har han dog taget bladet fra munden og bedyret sin uskyld. Nu skal Østre Landsret i gang med at udmåle en passende straf. Dommen vil falde 31. januar. Straffen vil formentlig komme til at ligge omkring 12 års fængsel.Fjerde mand i JP-terrorsag kendt skyldig

26.01.2013 020833

Terrordømt: Sådan blev jeg stemplet som JP-terrorist

Terrordømte Munir Awad var tavs under sagen, men talte ud og appellerede til nævningene i 11. time

Efter turen til Afrika i 2007 begyndte en ny tid for Munir Awad i en forstad til Stockholm.- Mit liv ændrede sig drastisk. Jeg blev kendt som “terroristen, der begik kriminalitet”, og fik mange kontakter i det radikale miljø.- Jeg blev overvåget af politiet og Säpo fra en terrorvinkel. Myndighederne havde stemplet mig, og jeg blev vældig omtalt i medierne, sagde Awad i retten, før de ni nævninge begyndte voteringen. Munir Awad begyndte at omgås de tre andre dømte i terrorsagen, der skaffede ham en lejlighed og penge og billetter til pilgrimsrejsen til Pakistan i 2009.

– Jeg lavede indsamlinger sammen med dem og sendte penge ud af landet.De tre andre dømte i JP-terrorsagen er 46-årige Mounir Dhari, 39-årige Sahbi Zalouti og 32-årige Omar Aboelazm, der fik 12 års fængsel i byretten. Landsretten udmåler straffen til Munir Awad den 31. januar.Terrordømt: Sådan blev jeg stemplet som JP-terrorist. Forsvarsadvokat i terrorsag kalder nævninge i terrorsag fordomsfulde. Terrormisstänkt svensk nekar.

Indiske muslimer truer litteraturfestival over Rushdie

Muslim groups in India are threatening to target the Jaipur Literature Festival later this week unless it withdraws invitations to writers who supported Sir Salman Rushdie at last year’s event.

Sir Salman was forced to withdraw from the festival last year after police said they had received intelligence reports of a plot by Islamic fundamentalists to assassinate him for ‘heresies’ in his controversial novel ‘The Satanic Verses’.
The author, who is expected to visit India this week for the film premier of his Booker-winning novel ‘Midnight’s Children’, later accused the Indian government of cowardice in giving in to extremist threats but also claimed Congress leaders had circulated a false threat to maximise the party’s Muslim vote during last year’s Uttar Pradesh state elections.Muslim clerics have now warned of new protests if invitations to four authors – Hari Kunzru, Ruchir Joshi, Amitava Kumar and Jeet Thayil – who read from ‘The Satanic Verses’ in support of Sir Salman at last year’s festival are not withdrawn. Muslims threaten to target Jaipur Literature Festival over Sir Salman Rushdie


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
KaellPeter BuchMorani ya SimbaRebikanataroJohannes Brahe Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kaell
Guest

Tilstandene i Sverige synes at blive værre og værre. Selve viljen til modstand over de indtrængende muslimer synes at være brudt – i det mindste hos de toneangivende politikere og mediefolk. Studiet af mafiauvæsenet i Italien siger noget om islamisternes fremfærd i Europa. Italiens førende mafiaekspert, politikeren og sociologen Nando dalla Chiesa, siger ifølge Morten Beiter (Weekendavisen, 18/1 2013) om Ndranghetaens fremfærd i Norditalien:
“Kolonisatorens viirkelige styrke består, klassisk set, i de koloniseredes svaghed. Også selv om disse i teorien har loven og statens voldsmonopol på deres side.” Udskift Ndranghetaen med islam for tydelighedens skyld.

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

“Se om tilskuersyndromet her: Genovesesyndromet.” Folk kunne have ringet til politiet fra en mobil, ingen tvivl om det. Men jeg mener hovedansvaret ligger hos politikerne. Dels er der jo det velkendte med at de importerer en voldelig og klan-baseret kultur men det jeg tænker på her er at retten til selvforsvar i Danmark reelt er ikke-eksisterende. Jeg er ikke ekspert på juraen her men det er mit indtryk at man meget nemt kan komme i juridiske problemer hvis man griber ind og en overfaldsmand kommer til skade. Det synes, igen uden at jeg har undersøgt sager nærmere, at være som… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg nævner teknisk grej, registrering som væsentlig, mine motiver udtrykkes der da skepsis over for: http://www.uriasposten.net/archives/44390 …Dernæst en motivdel i ønsket om dokumentering, hvilket just nævnte optage- og sendeudstyr er egnet til. Det er givet et aspekt som både historiestudiet, med et engang i faget forekommende krav, for specifikke typer forlæg, om belæg for ytringer, og konklusioner, samt igen livserfaringer har sat sit præg på…. Jeg synes ikke jeg har konfrontation som ledende motiv, hvad andre der umiddelbart nævner destruktion af kommunikationsmuligheder som en god ide, synes mere præget af. I min tolkning, naturligvis. Skepsis og motiver er noget interessant… Read more »

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

???

Peter Buch
Guest
Peter Buch

I tilknytning til tilbageholdenhed ved episoder hvor nogle hævder de straks vil gribe ind, nævner jeg, at dokumentering af det skete er vigtig, at en meget lille sender, der videregiver registreret lyd, eller lyd og billeder, sendt trådløst til modtagere synes mig oplagt, kameraer i busser er måske gode, men jo mere materiale, og potentielt jo flere steder kriminelle vises frem jo større grundlag for sikker identifikation. At jeg selv ikke ytrer jeg umiddelbart vil springe frem, og hjælpe ofre/tilbageholde voldsudøvere har blandt meget andet baggrund i egne lidelser. Lyd- og billed-optagelses udstyr fås i meget små udgaver, trådløs overførelse… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Som 12 årig omkring 1967 deltog jeg i et Københavner-mesterskab i løb, mit første, jeg blev nr. 2, diplom haves endnu, og brugte tid på at holde de for store bukser oppe. Jeg løb stærkt også i 1975, forfulgt af overfaldsmænd. Farfar var i en periode en ganske god mellemdistanceløber.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Bonderøv, danskernes parti, nogle kommentatorer er fremmende det ene og andre det andet, det kan give lidt af puslespil-værdikamps-proriterings-særheder og er baggrund for vor specifikke vinkling, perspektiver og alt i den skuffe.
Meget af den slags fnidder tager focus, fra det der kunne være mere væsentligt.

http://snaphanen.dk/2013/01/26/maste-vanja-sig-vid-tanken-pa-moske/#comment-186695

Peter Buch
Guest
Peter Buch

…hovedansvaret ligger hos politikerne. Vælgerne har valgt dem. Henviser til kommentar også på: http://www.uriasposten.net/archives/44550 Godt. Næste kunne være med opfordring til ansvarlige borgere om at glemme deres klagelyst lidt, og selv blive de og det samfundet overvejende er grundet af og i. Statens rolle må formindskes drastisk af flere årsager, dels er den hjælp der gives virkeligt uformående ikke at regne for meget i forhold til selve apparatets størrelse, dels er der nu engang et andet engagement til stede når tingene er tæt på og ikke blot ordnes ved stats-systemets uendelige strøm af bevillinger. Venlig hilsen Peter Buch

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

“Statens rolle må formindskes drastisk af flere årsager..” Helt enig. Og et område er at den skal holde op med at retsforfølge folk der forsvarer sig selv eller andre mod et igangværende overfald. Med mindre de naturligvis går helt amok EFTER at truslen er elimineret men den slags sager vil være få og nemme at identificere uden at skrive for mange regler. Som med det gamle citat om porno, man vil kunne genkende når folk har misbrugt selvforsvarsargumentet. Idag findes retten til selvforsvar reelt ikke. Foretrækker iøvrigt når du skriver direkte hvad du mener og ikke væver så meget. Men… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Ja, ja, det er for dårligt ikke at skrive direkte, det er også, et tilsyneladende ringe fungerende, forsøg på at få andre til at tænke, selv tænke over sagerne, det er der også i det.

Statens rolle er mere omfangsrig end få linjer kan beskrive, dog kunne en begrundelse for staters eksistens være hjælp til uformående.

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

“..forsøg på at få andre til at tænke, selv tænke over sagerne, det er der også i det.” Det forstod jeg det også som. Faren herved er naturligvis når det så bliver uklart hvad man forsøger at sige. Fx. er jeg enig med dig i din manglende enthusiasme for Danskernes Parti. Men først var jeg ikke sikker på om du mente at jeg skulle have noget med dem at gøre. Denne association ville jeg naturligvis gerne betakke mig for. Jeg ved ikke præcis hvad de står for men jeg er ikke meget for at være enig med en udbryderfraktion fra… Read more »

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

“…hovedansvaret ligger hos politikerne.
Vælgerne har valgt dem.”

Det har du jo helt ret i. Men så er vi ude i en diskussion om at danskere er for slappe og mangler rygrad. Det er min holdning at det er tilfældet men det er for diffust til at man kunne begynde at ændre det på en rimelig tidsskala (i.e. en der ikke skal tælles i årtier).

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Helt enig. Min væven og righoldige kommentering, der ikke altid forgår i et klart og tydeligt sprog, hvor klarhed og tydelighed ville være at foretrække, sker (også), fordi samfundsdebat, ikke udelukkende bør ske med holdninger givet i klart og tydeligt sprog. Dannelsesprojektet nogle har taget op, kunne nævne dette. Når der, herfra tolket, er mere at hente i at lave undersøgelser, analyser, studier, projekter og karriere, over diverse end eksempelvis at bringe reel hjælp til uformående, og virkelig prioritere at forsøge at hæve niveauet generelt, er det klart mit næsten enlige pip, som jeg opfatter det, virker sært. Det er… Read more »

Johannes Brahe
Guest
Johannes Brahe

Varför ingriper ingen när folk misshandlas? För att staten straffar de för övervåld som vid undsättning av nödställd skadar angriparen. Journalisterna efterfrågar civilkurage men hetsar mot svenskar och européer som organiserar sig mot kriminaliteten och kallar dem nedlåtande för medorgargarden etc. När sedan busen är gripen och du har vittnat, lyder domen 75 timmars samhällstjänst för den kriminelle, 150 timmars samhällstjänst för dig och en anmärkning i brottsregistret. De dömda får dessutom naturligtvis reda på din identitet. Lik förbannat måste man ingripa. Men européerna har sin egen stat emot sig och tar dubbla risker. Vad vi behöver är nya politiker.

Rebikanataro
Guest
Rebikanataro

Att ingripa har en mening i ett sammanhang.
Något sammanhang som gör det meningsfullt att ingripa existerar inte.
För att logiskt kunna förstå det nya samhället måste man använda en begreppsapparat som är olaglig att uttrycka offentligt.
Hela offentligheten är någonting totalt främmande.

Johannes Brahe
Guest
Johannes Brahe

Intressant tankegång. Och helt sant. Hmm.

NielsC
Guest
NielsC

Åh det er så sødt når Munir Awad taler om ‘pilgrimsrejsen’ til Pakistan. Hvorfor rejste de ind i Pakistan fra Iran, hvorfor bestak de de første politimænd de mødte?
I et interview med Cage prisoners fortalte han, at arrestionen efter hans opfattelse skyldes amerikanerne, fordi muslimer jo da burde rejse frit imellem alle muslimske lande.

Anonymous
Guest
Anonymous

Ikke alle udlændinge er kriminelle. Herboende amerikanere og kinesere har en lavere kriminalitetsrate end de indfødte. Den nu fordrevne Nick Townsell var begge dele. Det er de forkerte udlændinge, vi har inviteret indenfor. Er der nogen, der tænker på Danmarks omdømme?

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Kommer der folk hertil kunne tanker om Danmarks omdømme været indgået i overvejelserne for deres ankomst.

For de der ikke er tilrejsende, de allerede i Danmark levende, kan Danmarks omdømme også være en problematik, de kunne nævne, adspurgt eller selv fremført.

Danmarks omdømme indgår i et endnu ukendt antal menneskers bevidsthed.

http://www.youtube.com/watch?v=FqH34-yLLME

Stadig i same båd, bus er det da.

Frank P
Guest
Frank P

Utaknemmelige lømler. Her kommer de med al deres destruktive had og prøver at smadre det gode samfund vi har opbygget. Bare tænk over noget så avanceret som rindende vand, der kommer ud af vores haner og som har den bedste kvalitet i verden. Bare tænk over kloaker, veje, fortorv, og alt hvad vi har skabt i vores fællesskab. De bruger løs af det uden at tænke over det. De har alle muligheder, og de sætter slet ikke pris på at leve i et land som Danmark. Utaknemmelige små svin… føj hvor er det sygt og væmmeligt.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

OT Fra den muntre afdeling 😀 http://www.bt.dk/udland/svenskerne-raser-over-dansk-fiske-porno Svenskerne raser over dansk ‘fiske-porno’ Af Berit Hartung Torsdag den 24. januar 2013, 11:14 Lækre sild, der poserer med nyfangede fisk, får svenskerne til at se rødt. Nøgne kvinder med store fisk mellem benene falder ikke i god jord på den anden side af sundet. Vores svenske søstre og brødre bryder sig nemlig ikke om, at det danske magasin om lystfiskeri Fisk og Fri, hver måned på deres hjemmeside bringer et foto af en nøgen eller temmelig afklædt kvinde med et kæmpemæssig fisk. Den danske lystfisker-gimmick møder nemlig kritisk i Sverige. – Det… Read more »

Eyvind Dk
Guest
Eyvind Dk

Satans til sjakaler!