11
feb
Seneste opdatering: 11/2-13 kl. 1453
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bryssel 2012, 4 213

Mark Steyn har genudgivet sin tale fra sidste sommer pÄ given foranledning. Jeg har den pÄ video, men jeg mÄ ikke udgive den for hans forlÊgger, gerne for ham. MÄske er forsamlingen kontroversiel, det rammer flere og flere midt i en kontrovers-tid: Man kan have sex pÄ TV, men man kan dÄrligt sige, at den der profet sikkert aldrig har eksisteret. Et postmoderne fremskridt. PÄ grund af influenza kommer jeg ikke meget forbi bloggen de kommende dage.

A few days ago, a man tried to assassinate Lars Hedegaard in Copenhagen – an event Mark wrote about here and here, but about which the broader western media has been shamefully silent. Last summer, Mark had the honour of presenting Lars with a Defender of Freedom award at the European Parliament. Here is some of what Mark had to say:

Thank you. I don’t spend a lot of time in the European Parliament or in Brussels, and one of the few things that could persuade me to set foot here is the opportunity to say a word for the man we honour today, Lars Hedegaard.

After I accepted the invitation to come here, I received a couple of emails from prominent persons saying wasn’t I a bit worried that some of the people here are a bit controversial and it might not be a good idea to be seen in the same room as them. And that’s a fair point. Obviously, it would be far safer for one’s reputation to appear in the same room as less controversial figures such as the chaps appearing last weekend at the Muslim Council of Calgary’s big event in Alberta. Their keynote speaker was the Saudi-educated imam Dr Bilal Phillips, who’s on record as saying that every male homosexual should be executed. He later clarified his position: He only wants all male homosexuals in Muslim countries executed. “The media tends to take my words out of context,” he said. Lars Hedegaard, Defender of Freedom< ( Hedegaard er pĂ„ top-fem over terrormĂ„l hos de islamistiske grupperinger. DR SĂžndag: Interviews med Lars Vilks og Lars Hedegaard.)

Woman Condemned for Placard Warning of Turkish and Muslim Threat to Europe

Maria Frank, a 74-year-old woman, who leads an organisation called “Association for the Future of Germany” peacefully gathers signatures calling for a referendum on whether an “Islam in Europe” centre should be built in Munich. She is constantly mobbed by antifa, green and trade union activists, so her placards are hardly visible. Despite that, she is prosecuted for incitement to hatred.

In Rotkreuzplatz the 74-year-old pensioner exhibited a placard on this day, which among other thing said that after the siege of Vienna by the Ottoman empire in 1683 now “the arrogant Turks and Muslims … [are threatening] Europe again”. The accused thus established and suggested the reference to a war of aggression, at least “implicitly accepting” that fear of Islam and Turks would be generated, argued the state prosecutor. She thus disturbed the public peace. Woman Condemned for Placard Warning of Turkish and Muslim Threat to Europe, Hetze ohne Reue.


Det var ikke meningen

med spÊrregrÊnsen. Mon ikke der kommer et forslag om at sÊtte den ned til 2 %, hvis det er lavt nok? TvÄ regeringspartier under spÀrren.

spĂŠrre

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] year at the European Parliament, I had the honor of presenting Lars with a “Defender of Freedom” award, and noted that journalists congratulate themselves on their “courage” endlessly, far […]

Marit
Marit
8 years ago

I Oslo klarer ikke politiet Ă„ oppklare mer enn 15 prosent av forbrytelsene. Ikke sĂŠrlig imponerende.

Frank P
Frank P
8 years ago

http://www.svt.se/kultur/asa-linderborg-bojkottar-debatten-om-nathat

Avpixlat har 1 mio. besÞgende om mÄneden.

I aften er der officiel debat i Sverige. Avpixlats Dagerlind er inviteret. Linderborg derimod hyler op og rĂ„ber “rasist. rasist. rasist”.

Frank P
Frank P
8 years ago

http://hd.se/orkelljunga/2013/02/12/orkelljungainbrott-kan-leda-till/

Det land er da pÄ vej ned ad slisken hurtigere end jeg troede.

Statsministeren i en skĂ„nsk flĂŠkke kaldet ÖRKELLJUNGA – 5.000 indb.

“Regeringen vill att mĂ€ngdbrotten ska bekĂ€mpas. Polisen vill ha möjlighet att telefonavlyssna för att fĂ„ fast ligor som gör bostadsinbrott. Statsminister Fredrik Reinfeldt gav inga löften, men var öppen för förslag, nĂ€r han besökte inbrottsdrabbade i Örkelljunga.”

“– Vi har aldrig haft sĂ„ mĂ„nga poliser som nu. SĂ€tter vi in resurser vill vi se resultat, sa statsministern.”

PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
8 years ago
Reply to  Frank P

Telefonavlyssna? Telefonavlyssna?? Jo, jag kan förstĂ„ om Kling & Klang vill kunna lyssna pĂ„ lite privatsamtal medan de Ă€ter sin korv med mos. SĂ€tt gĂ€rna ribban lĂ„gt sĂ„ kan man sĂ€kert fĂ„ spana pĂ„ nĂ„gon rasist som sagt nĂ„got misstĂ€nkt till kassörskan pĂ„ Ica! Sanningen Ă€r: Svensk polis Ă„ker oftast inte ens ut till inbrottsplatser. Och gör man det tar man ofta inte fingeravtryck. Även nĂ€r den drabbade sjĂ€lv levererat video, fotos och/eller namn pĂ„ misstĂ€nkta, bryr man sig att göra nĂ„got. -Ta det dĂ€r med försĂ€kringsbolaget direkt, Ă€r standardsvaret. Sverige behöver inte mer polis av samma sort, Sveriges polis… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

HÀr Àr en annan kvinna som uppenbarligen inte ser nÄgot som helst hot, utan snarare en ljusnande framtid för sin sak:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/9862662/Furore-as-Iran-ambassador-is-caught-on-video-high-fiving-female-German-MP.html

Prudentius
8 years ago

“…at den der profet sikkert aldrig har eksisteret.”

Beskrivelsen af Muhammed mĂ„ blive sjov paradoksal: PĂ„ den ene side, at han givetvis ikke er en historisk person, men en mellemting mellem flere historiske personer, en omskabt Jesus, en omskabt Moses, et literĂŠrt-teologisk gummistempel brugt til Abbaside kalifatets teokratiske lovgivning, plus et forsĂžg pĂ„ at fĂ„ Koranens selvmodsigende kaos til at give mening … og pĂ„ den anden side, at han var en bedragerisk pĂŠdofil sexgal tyv og morder.

Hvis man altsÄ tilstrÊber bÄde historisk og moralsk realisme.

JensH
JensH
8 years ago

Jeg hĂ„ber virkelig, at Reinfeldt fĂ„r 4 Ă„r mere. Det ville fryde mig hvis det sammenbruddet for Sveriges multikulturelle projekt kommer ‘on his watch’:

“Landskrona – en by pĂ„ vej mod oplĂžsning”

http://denkorteavis.dk/2013/sadan-lider-landskrona/