22
feb
Seneste opdatering: 24/2-13 kl. 0708
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video, hele konferencen. Del 2.

Politiken-segmentet fornægter masseindvandringens problemer

NĂĄr tingene spidser til, bliver de ofte meget klare. Det gælder ogsĂĄ og ikke mindst begrebet ytringsfrihed. I al almindelighed og nĂĄr der holdes grundlovstaler, er alle for. NĂĄr spørgsmĂĄlet bliver konkret, er der ganske mange, der tager forbehold: SĂĄdan var det jo heller ikke ment. Der er ytringsfrihed for mig og mine venner, der mener som jeg, og som forstĂĄr at veje deres ord, men for de andre …

Attentatforsøget på Lars Hedegaard er en sådan klargørende begivenhed. Lige efter forsikrede alle om deres afsky og afstandtagen fra drabsforsøget. Det er jo en ganske gratis omgang. Men hurtigt vendte det, og forbeholdene er siden blevet opmarcheret. Ikke nok med det – infamiteterne har haft kronede dage – ikke mindst i Dagbladet Politiken.[..]

Det viser sig, at Hedegaards dødssynd er, at han har skadet regeringen og især Socialdemokratiet. Og til gengæld gavnet Dansk Folkeparti. Den slumrende udlændingesag lurer nemlig lige under overfladen, selv om undersøgelser viser, at danskerne ikke er racister. Hvad den dybere sammenhæng med det sidste udsagn er, er uklart. Kan man ikke interessere sig for de store problemer, masseindvandringen har skabt, hvis man ikke er racist?

Det fælles træk ved disse kommentarer – og såmænd også de professionelle politikeres – er, at substansen i sagen er ganske og aldeles fraværende. Eller rettere: Den fornægtes. Ingen af dem, der slynger disse infame og injurierende påstande ud i luften, har seriøst forsøgt at læse, hvad Hedegaard skriver i sine bøger og sobre artikler. Alle fortrænger de kæmpeproblemer, som Danmark og Europa står midti som følge af masseindvandringen fra muslimske stater.

Men disse ubehagelige ting i den virkelige verden taler man ikke om i de bedre kredse. For så ville man blive nødt til at beskæftige sig med noget substantielt i stedet for infamiteter og mediespin.Hvordan man er i stand til at fortrænge den foruroligende udvikling, der finder sted i alle europæiske storbyer med de stærkt voksende parallelsamfund og sharia-beherskede zoner, er en gåde. Men hvis man afviser al information herom som vrøvl fra hadefulde og patetiske fjolser, kan man nok endnu i nogen tid bilde sig ind, at alt er i den skønneste orden, og her går det godt, fru kammerherreinde. Bent Jensen: Politiken-segmentet fornægter masseindvandringens problemer

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] enkelte rejser til Jylland og Sverige. For Lars Hedegaard var det mindre stilfærdigt 5 febrar: Pressekonference med Lars Hedegaard, Lars Hedegaards tale i Landstingssalen, Efter attentatet – hele […]

victor
victor
8 years ago

Jeg kan ikke lide dette afsnit:

“Set fælles træk ved disse kommentarer – og sĂĄmænd ogsĂĄ de professionelle politikeres – er, at substansen i sagen er ganske og aldeles fraværende. Eller rettere: Den fornægtes. Ingen af dem, der slynger disse infame og injurierende pĂĄstande ud i luften, har seriøst forsøgt at læse, hvad Hedegaard skriver i sine bøger og sobre artikler. “.

Det er muligt. Men det burde da være fuldkommen ligegyldigt HVAD en mand mener. Det handler om, at nogen har forsøgt at skyde ham, fordi han mener det. Og det er ikke ligegyldigt.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Fra arabisk forĂĄr til islamistisk vinter … Ak, ja, vidste man egentlig ikke bare pĂĄ forhĂĄnd, at det ville gĂĄ sĂĄdan? Nogle odds pĂĄ, hvor længe der fĂĄr lov at være “frie” demokratiske valg i Tunesien? http://www.b.dk/globalt/tunesien-faar-ny-islamisk-premierminister Tunesien fĂĄr ny islamisk premierminister Tunesiens ledende islamistiske [!!!] parti har valgt Ali Laarayedh som ny premierminister. Landet har gennemgĂĄet voldsomme uroligheder efter drabet pĂĄ en fremtrædende politiker i oppositionen. Af Jakob Chor, Berlingske Nyhedsbureau … Den nye premierminister skal inden for fĂĄ uger sammensætte sin regering. Han er under et stort pres for at vælge uafhængige til en række fremtrædende poster i… Read more »