7
mar
Seneste opdatering: 7/3-13 kl. 2231
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rough translation of the UN worker kidnapping video in Syria, by what is likely foreign jihadis.

Brev fra Lars Hedegaard til Ekstra Bladet

Et sted i Danmark, den 7. marts 2013

Til ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen, Ekstra Bladet

Kære Poul

På side 10 i dagens avis bringer Ekstra Bladets medarbejder Bo Poulsen den opsigtsvækkende nyhed om at mine sager er blevet flyttet ud af min tidligere bopæl på Pelargonievej.

For at gøre det nemmere for nye revolvermænd at finde mig, er dine kvikke medarbejdere fulgt efter flyttebilen. Ulykkeligvis blev de passet op af en betjent, der ville se deres kørekort, mens flyttemændene forsvandt rundt om nogle hjørner.

Ekstra Bladet har i det hele taget haft nogle svære dage. Først måtte I ikke forulempe Lars Barfoed på Christiansborg, og nu bliver I forhindret i at fortælle hellige krigere, hvor jeg skal bo. Pressen har svære vilkår.

Bedste hilsner, Lars Hedegaard

Lars Hedegaard flytter, Ekstra Bladet prøver at forfølge flyttebilen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
steenIda Fenger Bruun Norrild (www. sajdet.dk)Peter AndersenMålet forsvandt af syne… | Hodjanernes BlogEH Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ida Fenger Bruun Norrild (www. sajdet.dk)
Guest

Klokker er nu 01:35
Over den pressevigtige artikel i Ekstrabladet om Hedegaards flytning, har indtil for få minutter siden stået ”journalistens” navn – BO POULSEN = mailadresse + Twitteradresse.
Nu står der kun Bo Poulsen. (*?*)
På sit CV kan han tilføje: Femte kolonne, stikker & skvat.

Peter Andersen
Guest

Har Poul Madsen ikke snart svinet Hedegaard nok? Det lille dhimmi-blad tør jo ikke en skid, andet end rende de politisk korrektes ærinde længere. Hvis der kun bliver udklægget venstreekstreme journalister idag, må EB bare lukke ned.

Håber de vil tage det her op i Presselogen på TV2 news…

trackback

[…] den undvegne delinkvent har nogle trøstende ord til den uheldige sprøjte. Snaphanen har opsnappet en kopi, som vi […]

EH
Guest
EH

Det ville nok ikke være korrekt at sige at Ekstrabladet har nået bunden. Der er nemlig ingen bund under dette blad. Slet ikke med Poul Madsen som chefredaktør. Han tager simpelthen prisen som bladets absolut ringeste chefredaktør nogensinde. Desperados.