16
mar
Seneste opdatering: 28/12-19 kl. 1642
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg passer af og til en hyrdehund, en dejlig Border Collie. Når dens ejer nævner mit navn, spæner den flere gader hen alene og sætter sig foran min gadedør. Man kan ikke være et helt, dumt svin med sådan en opvartning. Der følger en bil med hundedyret, så den kan få noget motion uden for byen. Så kører vi en lang tur hen, hvor den kan løbe frit og slutter med dagens fisk på havnen i Gilleleje. Langs denne kyst boede der et ret avanceret jægerfolk for 7000 år siden i Danmarks oldtid. I dag vil pengeeliten sidde lårerne af hinanden deroppe, hver gang man kører turen, er der klasket nogle nye millionhytter op. Dem om det Jeg tager kameraet med. I Østdanmark var vejret meget fint, vest på sneede det. (Billedforklaring nederst, klik fotos for helskærm.)

16.03.2012 nordsjaelland 066
16.03.2012 nordsjaelland 023
16.03.2012 nordsjaelland 005
16.03.2012 nordsjaelland 007
16.03.2013 nordsjælland II 017

16.03.2012 nordsjaelland 013
16.03.2013 nordsjælland II 010
16.03.2012 nordsjaelland 091
16.03.2012 nordsjaelland 071
16.03.2012 nordsjaelland 019
16.03.2012 nordsjaelland 100
16.03.2012 nordsjaelland 016
16.03.2012 nordsjaelland 090
16.03.2012 nordsjaelland 046
16.03.2013 nordsjælland II 039

1) Mark ved Villingerød, Dronningemølle, 2) Allé ved Nivå bugt, 3) Charlottenlund Badeanstalt med København i baggrunden, 4) Badeanstalten, 5) Kronborg set fra Nordre Strandvej ved Hellebæk, 6) Kong Frederik den VII’s palæ i Skodsborg med balkonen han og grevinde Danner nød udsigten over Øresund på. Der er et kendt foto af dem fra 1850 erne, jeg ikke lige kan finde. 7) Okser, Nivå, 8) Bøssemagergade, Hellebæk, hvor Jørn Utzon boede når han ikke var i sit underfulde Can Lis på Mallorca, 9) Nakkehoved Fyr ved Gilleleje fra 1792. 10) Rungsted Kro udødeliggjort i Danmarkslitteraturen af Johannes Ewald i 1772, 11) Den svenske villa i Bernstorfsparken, 1888, 12) Karen Blixens Rungstedlund, 13) Munkeruphus, Dronningmølle, træhus i engelsk stil, en sjældenhed bygget i 1916 af min farfar, faktisk. I dag fredet og restaureret som Kunstmuseum. 14) Rudolph Tegners Museum, Dronningmølle. 15) Kullen og Høganæs set gennem disen fra Gilleleje, der er 18 kilometer i luftlinje.

københavn Google Maps


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Ad Strandvejen II: “Rusland” « SnaphanenMaritJacob ApkPeter Buch Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] ville have forsat sidste weekeends post med en helliget Tegners Museum og det fredede område, det ligger i, der simpelthen hedder Rusland, […]

Jacob A
Guest
Jacob A

Hæhæ hunde er søde, men hvordan har du det med katte, Steen?

MVH
Jacob

Peter Buch
Guest
Peter Buch

At bruge en andens hunds opførsel som belæg for man ikke er et helt dumt svin forekommer mig ret sært.
Teoretisk kan du stadig være et helt dumt svin overfor alle andre end denne hund, når ingen andre belæg nævnes.

pk
Guest

Peter Buch..jojo , humor kan være svært..Og så at forstå andres..

pk
Guest

Peter Buch.
Dog kan jeg ikke se bort fra, at du også bruger humor, og ikke så ringe enda.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

I see, I saw, I have zen. Humor er svært. Nu til det mere alvorlige. Respektitis angrebne og epedimiens floreren. På vej hjem fra mødet med Vilks for nylig befandt jeg mig i en bus, de sædvanlige friske unge typer med mod på livet og humor stiger på, og en af dem sætter sig ved siden af mig yderst på sædet med plads til to. Der er noget meget interessant på gulvet denne unge holder øje med, hele hans krop er bøjet og blikket fraværende på hvad jeg kunne finde på at foretage mig, jeg giver ham et let puf,… Read more »

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Jeg elsker dine skønne billeder fra hvor du er. Dit format gør dem rigtig godt. Der er heldigvis ikke så mange personer i dine billeder, så kan man fordybe sig i virkelighedens sådanhed og vor skønne kultur. Den situationstotalitet du viser, ser jeg som min egentlige natur og identitet. Hvor er det mageløst.

ny kommentator
Guest
ny kommentator

Smukke billeder, især natur motiverne og kronborg… Tak for en god blog… som jeg dagligt læser… MSM er for mig ikke længere der jeg henter mine “objektive” info og nyheder… Den skal findes her… Sammen med en del andre blogs, hvor man så kan tjekke.. hvad det er MSM bringer til torvs.. Gudskelov for Snaphanen, div andre blogs og i det hele taget “internettet”.. Det giver håb for seriøs dækning af “virkeligheden”… TAK herfra

Ven
Guest
Ven

Tusen tack för de vackra bilderna från ett landskap som väcker positiva minnen!

utlandssvensk
Guest
utlandssvensk

Vackra bilder! Fast det ser ganska kallt ut….

Angående HMF lagstiftning och villiga angivare så kom Moderaterna nu ut med ett nytt förslag:

“Ett av de nya förslag som presenterades i talet tidigt i morse är att Moderaterna vill att ett nationellt it-brottscenter inrättas.

Det ska kunna hjälpa andra polisenheter när hot och trakasserier på nätet utreds. Syftet är att fler allvarliga kränkningar på nätet ska leda till åtal.”

http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-krankningar-pa-natet-farligt-for-samhallet

Självklart presenteras detta som ett sätt att hejda “näthatet” men jag misstänker starkt att det verkliga syftet är att spåra upp bloggare och skribenter som sen kan åtalas för HMF brott.

Marit
Guest
Marit

Danmark : Et yndigt land og folk !

Hilsen fra en “fjellape” i nord.