21
mar
Seneste opdatering: 21/3-13 kl. 1810
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Here is video of the event tonight in Stoughton, Massachusetts. This video is from the live stream, so don’t be deterred by the lovely video of the potted plant. The event starts around the seven-and-a-half minute mark. Panelists are Lars Hedegaard, Robert Spencer, Andrew Bostom and Tiffany Gabbay on the Islamic war against free speech. Jihad Watch.

En moppedreng på næsten to timer, men del den op i bidder. Lars Hedegaard er i USA til screeningen af filmen Silent Conquest, The End of Freedom of Expression in the West (Trailer), som han medvirker i og som jeg prøver at finde i sin helhed. Indlederen er rabbi Jonathan Hausman. indtil minut 25, hvor Micahel Graham tager over. Fra minut er 33 er det journalisten Tiffany Gabbay. Fra minut 40 er det Andy Bostom. Fra minut 50 er det Robert Spencer. Fra minut 60 er det Lars Hedegaard (med livvagt). Fra min 1:08 debat med salen, og modsat mange debatter, er den virkelig værd at høre på. Man kan ‘cherry-picke’.

Det er vel nødvendigt at pointere over for visse grupperinger, jeg ellers ikke ligger i dialog med, men som læser hvert ord her antagelig for at finde de svage punkter, at den vigtigste grund til bloggning af stof som dette, ikke er at jeg måtte være i hvad der siges, men at det næsten aldrig dækkes af MSM, og at disse f.eks. påstår at Spencer og Hedegaard er ekstremister, hvad de aldrig fører noget bevis for, at Bat Ye’or er konspirationsteoretiker, men de har dog ikke læst hendes bøger, reproduktioner af reproduktioner af andres opinion.

Senest måtte Krasnik snyde groft på vægten, for at få påstanden til at passe, men ingen main stream medier har gengivet i detaljer og med fakta, hvor og hvordan han snyder. Der er dem, der påstår at jeg selv er racist og ekstremist, men de kan ikke finde belæg for det i teksterne, det er måske derfor, de bliver ved med at lede. Jeg har filmet, fotograferet og blogget Abu Laban, Tøger Seidenfaden, Hizb ut Tahrir og Johanne Schmidt Nielsen, og ikke fordi, jeg var enig med dem i ret meget, men lad folk se det og bedømme det selv. Jeg kender ‘folket’ fra mange jobs, hvor jeg mødte alle grupper, og jeg har ret stor tillid til dem.

Blogningen her er hovedsageligt at sammenligne med fotografering – ikke så mærkeligt for mit vedkommende – noget vises frem til beskuelse og bedømmelse. Hvad jeg selv måtte mene, skriver jeg med visse mellemrum, og der er masser jeg ikke føler mig kvalificeret til at mene noget om. I går var aviserne fulde af artikler, der hed: “Irak krigen var en katastrofe,” Irak krigen var en succes”, det er sgu’ ikke nemt. Det burde sige sig selv, man bør være ydmyg over for hullerne i sin viden, og nu er det sagt.

Jeg opfatter ikke en intellektuel, som en der har forstået, men som en, der vil forstå, en livsholdning der kun er mulig i fuldstændigt frie, åbne og informerede omgivelser, så derfor er jeg ikke propagandist, og derfor mener jeg, at vores åndelige livsluft er truet af blandt andre EU og islam, ligesom jeg har oplevet Sverige som et uhyggeligt lukket og ensrettet samfund hvad angår alt af betydning, – ikke resten -, og det har jeg villet formidle. Folk skal komme til orde, også dem MSM ikke kan eller vil have, ofte drager vi de rigtige konklusioner af at høre dem. Vi er ikke så dumme, som vi kan blive. (Hvad angår EU – se Dalrymple: Beguiled by “Europe” fra i går.)


Silent Conquest, The End of Freedom of Expression in the West

(Trailer)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
boeufhjertesteenAllan HansenSolis Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Men når Tyrkiet er vokset fra 20 mio. indbygger i 1955
til over 80 mio. i dag, og når der bliver en million flere
egyptere hver 9. måned, er det et problem, der ikke findes
en gavepakke-løsning på. Ikke engang et problen, som en mere
retfærdig handel kan løse.

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Nu også danske og svenske tal:

http://www.youtube.com/watch?v=Cj-ceoxHc4U

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen
Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

http://www.youtube.com/results?search_query=Spain+will+be+muslim&oq=Spain+will+be+muslim&gs_l=youtube.12…67121.89232.0.94006.39.33.0.2.2.4.179.3498.12j21.33.0…0.0…1ac.1.Dp-3Gi4dc_8

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Kære Steen.
Jeg er desværre bange for, at du tager
fejl. Du vil vel ikke benægte, at muslimerne
får flere børn end hinduer, buddhister, jøder
og kristne?
Har du et par eks. på nogle antropologer eller
sociologer, som har gendrevet disse tal?

http://www.youtube.com/watch?v=BnIRU5HEOeM

http://www.youtube.com/watch?v=HIxfS8B1wtM&feature=endscreen&NR=1

Prøv at se nogle af disse videoer og søg selv
Demographics, der findes mange af den slags
på youtube.

” Det er nemt at efterprøve dens påstande, men få har gjort det,, Så hvad venter du på?

Anonymous
Guest
Anonymous

Allan, Indien har gode data for forskellige religioner (det opgøres bl.a. ved folketællinger hvert tiende år). Og Indien er jo ikke mindst interessant at iagttage når man tænker på, at de kulturelle forskelle mellem de forskellige religioner må formodes at være mindre end i Vesteuropa. Se her i tabel 1: http://kotharionindia.blogspot.dk/2011/09/growing-population-in-india-and-islam.html I 1992/93 var den totale fertilitetsrate (TFR) for muslimer og. hinduer 4,41 hhv. 3,3. I 2005/6 var det 3,09 hhv. 2,65. Så ja, muslimer i Indien får flere børn end folk fra andre religioner, men gappet lader til at være faldende. Se i øvrigt også tabel 2 for at… Read more »

boeufhjerte
Guest
boeufhjerte

Allan, Indien har gode data for forskellige religioner (det opgøres bl.a. ved folketællinger hvert tiende år). Og Indien er jo ikke mindst interessant at iagttage når man tænker på, at de kulturelle forskelle mellem de forskellige religioner må formodes at være mindre end i Vesteuropa. Se her i tabel 1: http://kotharionindia.blogspot.dk/2011/09/growing-population-in-india-and-islam.html I 1992/93 var den totale fertilitetsrate (TFR) for muslimer og. hinduer 4,41 hhv. 3,3. I 2005/6 var det 3,09 hhv. 2,65. Så ja, muslimer i Indien får flere børn end folk fra andre religioner, men gappet lader til at være faldende. Se i øvrigt også tabel 2 for at… Read more »

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Tak for links – dem vil
jeg nærlæse når jeg får tid.

Lev Vel.

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Her siger Gaddafi det, som Martin Krasnik ikke kan lide at høre: Hate speech!!! I en tale holdt i Qatar den 10.april 2006, som blev vist på TV kanalen Al-Jazeera, sagde Moammar Gaddafi følgende: ”Islam vil overtage Europa. Europa vil blive islamisk inde for få årtier. Alle mennesker skal være muslimer.” Muhammed er profet for alle folk I Skandinavien”. Klippet findes på www. Youtube.com. Den 18/12 2004 sagde den selv samme Gaddfi i et interview på Sky News følgende:” Tyrkiet vil blive den trojanske hest i den europæiske familie og bygge bro for den islamiske terror i Europa”. http://www.youtube.com/watch?v=79AAkAWYYGk Hvis… Read more »

Solis
Guest
Solis

Den har kommit igång igen, så du behöver inte svara. Tack ändå.

Solis
Guest
Solis

Hej. Om du är där Thomas Nydahl, kan du svara mig är du snäll. Jag undrar hur det är med Lars Vilks blogg. Den verkar ligga nere. Har det hänt nåt. Vet du nåt.