4
apr
Seneste opdatering: 4/4-13 kl. 2112
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 04.04.2013 180239

Som forventet blev forslaget om nummerplader med Dannebrog nedstemt. Kun Dansk Folkeparti og Liberal Alliance stemte for. Venstre, Socialdemokratiet, De Radikale, SF og De Konservative stemte imod, skriver Mikkel Dencker.

Det er jo de store ting, de har tilbage at beslutte i Folketinget, sĂ„ det er vel af reverens over for de virkelige magthavere, at Tinget skrotter verdens ĂŠldste nationalflag (som stadig bruges) for EU’s stjerner, som ogsĂ„ meget passende findes i en variant med fire halvmĂ„ner og fem gange hammer og segl. Det blir det nĂŠste de pseudoborgerlige konservative og venstrefolk sĂŠtter pĂ„ jeres nummerplader. Godt man er cyklist, bilisterne kan kĂžbe et DannebrogskĂžleskab, kan de.

Jeg opgiver at forklare svenske ‘intellektuelle’, at man i Danmark kan vĂŠre tempereret national uden at vĂŠre ‘nationalist’ endsige ‘chauvin’. De kommer aldrig til at begribe det. FĂ„ har sĂ„ neurotisk et forhold til deres land som dem. Ikke engang tyskerne mere, og de havde dog en vis grund. Se her:

“NordmĂŠnd lĂžber langrend og er neofascister”

og sĂ„ gĂ„r de i neofascistiske folkedragter ligesom Jimmie Åkesson. Danskere stĂ„r ikke pĂ„ ski, men er ogsĂ„ fascister, og mon ikke vi er nazier efter nĂŠste valg, hvis DF og V kan danne regering alene? Henrik Arnstad, der ikke er historiker, er gĂ„et ind i den svenske medieelites underholdningsbranche. Meget forurening af den offentlige samtale har svenske pseudoakademikere leveret, men dette er pĂ„ top ti. MĂžder Arnstad en rigtig fascist en dag – og det kan ikke udelukkes – vil han ikke kunne kende ham efter sĂ„ lang tid i en mental boble. Desperation i den herskende klasse – Fra anmeldelse i Expressen:

Eller kanske en sĂ„ obemĂ€rkt dag som den dĂ„ Grönlandsfararen Fridtjof Nansen uteslöts som hedersmedlem i Svenska skidfrĂ€mjandet. Varför? Jo, han hade kallades in för att lĂ€ra kronprins Olav skidĂ„kning! Om detta med norrmĂ€n och skidor verkar som en naturlig koppling, som inget har med politik – och fascism! – att göra, sĂ„ tĂ€nker man annorlunda nĂ€r man lĂ€st Henrik Arnstads “Älskade fascism”. Det Ă€r en bok som tvingar lĂ€saren att bli vaksam pĂ„ sina egna vardagliga tankar med fascistoida rötter

Denna nya kulturbiologi Ă€r alltsĂ„ en form av smygande fascism som inte lĂ€ngre vare sig smyger eller marscherar utan i bĂ€sta finskor tar sin demokratiskt rĂ€ttmĂ€tiga plats i de vĂ€sterlĂ€ndska parlamenten; I Frankrike, Österrike, Italien och Holland. I Danmark, i Norge och i Sverige.

Hos vÄrt broderfolk (redan detta ett uttryck som med sin maskulina och nationella slÀktskapsbetoning mycket vÀl passar in i fascismens grundlÀggande sprÄkbruk) hade ultranationalismen Är 2009 blivit en massrörelse, dÀr hela 22,9 procent röstade pÄ Fremskrittspartiet. Efter Breiviks terrordÄd 2011 sjönk vÀljarstödet tillfÀlligt, men Àr nu enligt opinionsmÀtningar tillbaka pÄ sin forna mycket höga nivÄ. Detta trots att Norge ligger lÄgt i flyktingmottagande jÀmfört med andra lÀnder. Och Àr ett av vÀrldens rikaste lÀnder!

ÄndĂ„ Ă€r Norge ett anmĂ€rkningsvĂ€rt nationalistiskt land, Ă€ven vid globala jĂ€mförelser. Det Ă€r alltsĂ„ inte yttre faktorer utan medveten ideologi som bidragit till att just Norge drabbats av en av samtidens vĂ€rsta fascistiska terrorbrott. Och den ideologiskt genomtĂ€nkte gĂ€rningsmannen kallades genast för galning. Vad vi ser Ă€r moderna ultranationalistiska partier som tar sig fram genom parlamentariska val. Ett renat folk

De slÄr sig pÄ maven af grin i Norge: Svensk forfatter kobler norsk langrenn til fascisme. SpÞr om Fridtjof Nansen kan ha vÊrt starten pÄ bevegelsen. Kobler norsk langrenn til fascisme, modsat i Sverige hvor Arnstad er en ping i journalisternes TV-sofaer.

Hallo, svenske kvinder!

Indian engineers invent ‘anti-rape’ underwear which gives attackers electric shocks and automatically texts police for help. The clothing sends a text message to police with GPS location . Pressure sensors sewn into bust area designed to detect unwanted force .The garment is capable of delivering up to 82 electric shocks. Indian engineers invent ‘anti-rape’ underwear which gives attackers electric shocks and automatically texts police for help

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
8 years ago

Dhimmificeringsapparatet i Sverige er i sandhed en velsmurt maskine. Et tog uden bremser, med afgrunden som den eneste station. Toget kan ikke skifte retning, men kun afspores…

Olav
Olav
8 years ago

Jeg vil tro Sverige (og i mindre grad Skandinavia forÞvrig) har fÄtt en del mennesker til se pÄ McCarthyismen med stÞrre grad av mildhet..

anno
anno
8 years ago

Ja, jeg ved ikke – beviserne hober sig jo op efterhĂ„nden .. 🙂

Norsk ved-bok er rasistisk
Hel ved truer likestillingen og er rasistisk, mener svensk universitetslektor
http://www.utrop.no/Nyheter/Kulturnytt/24791

http://www.larsmytting.net/Start.html

Santor
Santor
8 years ago

Rofl …..

Det mÄ fÞles som den ultimative ydmygelse for en folkevalgt politiker nÄr det ypperste bevis pÄ hans arbejde udmÞnter sig i en afstemning om nummerplader.

Demokratiet lĂŠnge leve Hahahahahhahah.

Jernhesten
8 years ago

Jeg er ogsÄ cyklist, og forventer at den nuvÊrende regering pÄ et tidspunkt gÞr cykler registreringspligtige!!

Robert R
Robert R
8 years ago

Ynk ynk

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago
Reply to  Ven

@Ven,

Jo, jag kÀnner till Gotens stÄndpunkt i frÄgan och har Àven debatterat saken med honom flera gÄnger, fast det var nog 2010-2011.

Vad gÀller DN gillar jag verkligen inte den blaskan, men det Àr helt enkelt felaktigt att pÄstÄ att skribenterna dÀr inte Àr svenskar, enligt mig.

EH
EH
8 years ago

Jeg ved ikke hvordan I andre har det, men jeg er ved at nĂ„ et mĂŠtningspunkt, hvad angĂ„r disse utĂ„lelige selvoptagede forstyrrede personer. Meget symptomatisk kaster de sig over nogle udvalgte EuropĂŠiske lande, som sĂ„ til gengĂŠld fĂ„r hele armen. Jeg gĂ„r ud fra at hans beskedne overskud ikke rakte lĂŠngere. Manden har valgt tunnelsynet og gĂžr sig ikke nogen stĂžrre anstrengelse for at forsĂžge at betragte “verdens tilstand” i det hele taget. Han ville slet ikke kunne bĂŠre at fĂ„ knust sit lille puslespil, som uden tvivl har kostet ham blod, sved og rikti rikti mange timers arbejde og… Read more »

JensF
JensF
8 years ago

Mon ikke det hedder ‘broderland’, fordi ‘land’ pĂ„ de latinske sprog er et hankĂžnsord? Mon ikke det hedder ‘modersmĂ„l’, fordi ‘sprog’ pĂ„ de latinske sprog er et hunkĂžnsord? Er latin et fascistisk sprog?

Man bemĂŠrker desuden, at de mennesker, der fordĂžmmer vores “nationalisme” og hĂ„ner vores kultur og vil socialkonstruere den vĂŠk, ofte er de samme, som med nĂŠb og klĂžer forsvarer tredjegenerationsindvandreres ret til at leve som deres forfĂŠdre gjorde i MellemĂžsten.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  JensF

Godt set 😉

Men den slags fakta gĂ„r narturligvis helt hen over hovedet pĂ„ folk som Arnstad –
ellers skulle de jo ligefrem til at sÊtte sig ordentligt ind i tingene, og det gÄr jo
virkelig ikke, vel?

JensH
JensH
8 years ago

@steen “Danskere stĂ„r ikke pĂ„ ski, men er ogsĂ„ fascister, og mon ikke vi er nazier efter nĂŠste valg, hvis DF og V kan danne regering?” Det sker ikke. Jeg tror desvĂŠrre Lars LĂžkke Rasmussen er en Dansk pendant til Fredrick Reinfeldt. Normalt gider jeg ikke, at hĂžre pĂ„ disse Talking Heads in MSM, men jeg tror faktisk idag det er lykkedes Perter Mogensen, at skrive noget rigtigt pĂ„ hans Politken blog, hvor han prĂžver at forudse hvilke problemer lars LĂžkke kan rende ind i sĂ„fremt han skal danne regering efter nĂŠste valg: “Som altid vil Thulesen Dahls politiske manĂžvrerum… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Steen
Nu behĂžver man vel stadig ikke vĂŠre historiker for at vĂŠre i den svenske medieelites underholdningsbranche. SĂ„ vidt jeg ved…
En ny lĂŠser kunne tro det var et krav med den formulering du giver det.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

I generaliseringens verden hvor alt skal sÊttes pÄ spidsen er det vel forventeligt at Arnstad ytrer sig som han gÞr.

At indvandringskritik, islamkritik, holden statsudgifter nede og forsvar for dels statsstÞtte nÄr det ses som det ene nÞdvendige rette, og Þkonomisk liberalisme har et stort antal valgte reprÊsentanter i diverse organer er vel for en del mennesker forstÄeligt og forventeligt, herfra anskuet.

At ikke flere af nÊvnte generaliserede anskuelser er valgt og optrÊder i medier mig stadig rent- uforstÄeligt.

Faldt over:
http://jyllands-posten.dk/opinion/leder/article4559234.ece

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Svenskene blir stadig mer desperate. Norge er for dem en “fasciststat”. De projiserer sine frustrasjoner over pĂ„ nordmenn; bĂ„de levende og dĂžde. I steden for Ă„ ta tak i sitt eget lands dysfunksjonelle tilstand. Ikke nok med at alt “svenskt” skal utrotas, nĂ„ vil de utrota alt som er norsk ogsĂ„. Det er patetisk. Vet de ikke at Norge hjelper Sverige med Ă„ ha ca 80 000 svenske arbeidstakere her ? Er de sjalu pĂ„ oss “norrbaggar” ? Klarer de ikke Ă„ akseptere at nordmenn er ledere i skisporet ? Hva er det som plager dem til den grad at… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago
Reply to  Marit

@Marit, “Svenskene blir stadig mer desperate.” Ja, det stĂ€mmer! ” Norge er for dem en “fasciststat”. De projiserer sine frustrasjoner over pĂ„ nordmenn” Det Ă€r inte bara Norge, utan gĂ€ller samtliga vĂ€stlĂ€nder. Om man lĂ€ser t.ex DN (den största morgontidningen) sĂ„ mĂ€rker man snart att ungefĂ€r en gĂ„ng i veckan kommer det, oftast pĂ„ ledarsidan, ett angrepp pĂ„ nĂ„got vĂ€stland, för att de Ă€r rasistiska eller populistiska eller liknande. Om man lĂ€ser varje dag under ett helt Ă„r kan jag nĂ€stan garantera att samtliga vĂ€stlĂ€nder har blivit utpekade minst en gĂ„ng. SĂ„ har det varit lĂ€nge. Fast hatobjektet nummer ett… Read more »

Ven
Ven
8 years ago
Reply to  Utlandssvensk

Skribenterna pÄ DN Àr INTE svenskar!

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago
Reply to  Utlandssvensk

@Ven

“Skribenterna pĂ„ DN Ă€r INTE svenskar!”

Ok, vad Àr de dÄ?

Hur Ă€r det med politikerna i sjuklövern, som alla mer eller mindre hĂ„ller med DN i denna frĂ„ga? Är de svenskar? Eller de mer Ă€n 90% av befolkningen som röstar pĂ„ dessa politiker?

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Utlandssvensk

@Utlandssvensk

Ja, jeg vet jo at en del svensker stadig vekk kritiserer Danmark, uten grunn. Jeg er oppriktig bekymret for Sverige, da jeg er glad i landet og folket. Og ikke minst den rike, svenske kulturarven som vi nordmenn setter sĂ„ hĂžyt. Og jeg tror ikke svenske “journalister” er representative for folket.

Mediafolk ser ut til Ă„ mĂ„tte ha noen Ă„ projisere sine frustrasjoner pĂ„. De bruker begrep som “rasisme” og “fascisme” i hytt og pine.

Ven
Ven
8 years ago
Reply to  Marit
Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Ven

@Ven.

Jeg sier takk for den opplysningen. Jeg vet jo at de fleste svensker ikke “hater” oss nordmenn (unnskyld at vi heter nordMENN ! Genusforskerne liker nok IKKE det…). Da gjenstĂ„r det Ă„ se om denne artikkelen om “renhet” fĂ„r noen tilsvar i svenske medier.

Olav
Olav
8 years ago
Reply to  Marit

De du omtaler som “svenskene”, Marit, er i ferd med Ă„ utspille sin rolle, for stadig flere av Sveriges befolkning kaster alt oftere blikk pĂ„ hĂ„ndtaket for “nĂždbrems”. Med stor sannsynlighet vil nye og normale svensker overta om ikke lenge.
Kina slapp unna “Maos enke og firerbanden”; det gjorde dessverre ikke Sverige..
Jeg har lenge ment vi burde ha grensekontroll mot Sverige, ettersom vi selv har importert problemer sÄ det rekker.

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Olav

Hei Olav !

La oss hÄpe at du har rett.