5
apr
Seneste opdatering: 6/4-13 kl. 0140
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 05.04.2013 190131

Ta inn hele skjermen 05.04.2013 190143

Hjemme i Schwedistan er der ingen illegale, kun 50-100.000 ‘papperlösa’ med snart fulde borgerrettigheder. Alle vil vi være svenskere, “alverdens folk ønsker sig at blive svensk, også de der endnu ikke ved det.” Danskere, for eksempel. Der er en særlig megalomani derovre, som ligegyldigt hvor meget de smadrer og forarmer landet, bare ikke vil forsvinde. Selv i udlandet overlever et Sverigesbillede, der passer på 1975 da Sverige var verdens fjerde rigeste land, kriminaliteten var en brøkdel af idag og det største problem var, hvad man nu skulle bruge milliarder på. Det er så godt PR arbejde, at de selv tror på det, og det er den mentalitet, der ligger bag Cecilia Malmströms politiske og meget indbringende aktiviteter i EU. https://twitter.com/MalmstromEU Call illegals ‘irregulars’ says Eurocrat

Mere fra samme skuffe: The Associated Press Revises Another Politically Charged Term, Stylebook entry for ‘Islamist’ revised two days after ‘illegal immigrant’ dropped

Sverige närmar sig 600 000 muslimer

Sveriges och Danmarks muslimska befolkning fördubblad på 14 år. Trots att muslimer i många avseenden uppvisar beteenden som särskiljer dem från såväl de europeiska ländernas ursprungsbefolkningar som andra invandrargrupper, så finns det inga officiella siffror över hur många de är. Även i Sverige och Danmark är allmänheten hänvisad till gissningar, eftersom myndigheterna vägrar föra statistik över invånarnas religiösa eller kulturella tillhörighet.

Detta har gett upphov till vilda gissningar. I Danmark har man nämnt siffror från drygt 200 000 till uppemot 700 000. Dispatch International kan nu avslöja att det korrekta talet är 574 000 muslimer i Sverige och 256 000 i Danmark. Den statistiska osäkerheten kan uppskattas vara +/- 20 000 för Sveriges del och +/- 10 000 för Danmarks. Det betyder att muslimer utgör 6,05 procent av Sveriges befolkning och 4,59 av Danmarks. Dispatch InternationalEurope: Mosque Building Shifts into High Gear.

P 1: Er islam en trussel mod Vesten?

Set gennem brillerne på Lars Hedegaard og ledende medlemmer af fx Dansk Folkeparti er islam ikke bare en religion. Islam er et altomfattende system, en totalideologi, tidens fascisme, som har som mål at erobre verden og påtvinge os alle at leve under Allahs vilje og lov. Og uanset hvad muslimerne selv siger om deres hensigter, skal vi ikke tro dem, for det ligger i islam, at de skal tilsløre deres hensigter. Det er heller ingen skam at lyve for en muslim, når bare det sker i Allahs tjeneste. Går vi ikke snart til aktiv modstand mod islam i Europa, vil det gå os som i Nordafrika og Lilleasien; det var før Muhammeds tid kristne områder, men som muslimerne med vold og magt omskabte til islamisk land. Hør udsendelsen (49:37)

Lars Hedegaard indtil minut 10:00. Derfra professor Jakob Skovgaard Petersen til minut 14 (de vender begge tilbage) og så indringere af varierende interesse, bla. Politikens debatredaktør Tarek Omar, som er svær at forstå, og Henrik Ræder Clausen, som ikke er.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Med uvenlig hilsen til Cecilia Malmström. […]

Fru.Frøken
Fru.Frøken
8 years ago

Jeg er så edderspændt rasende, at jeg ikke kan finde ord…

pk
pk
8 years ago

I sverige havde man “Folkehemmet”, men det man ønskede er “Indvandrehemmet”.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

How about calling them “illegally immigrated”?

Vest
Vest
8 years ago

Vor herre bevares, hvor er den tyndslidt og latterlig, denne sædvanlige brok over begrebet “illegale indvandrere”. Der er jo ingen som siger, at de er illegale som mennesker. De er illegale som indvandrere. “Illegal” betyder simpelthen, at noget IKKE er i overensstemmelse med gældende love og regler. I dette tilfælde er det deres status som indvandrere. En illegal læge praktiserer uden at have lov til det, og et illegalt værtshus udskænker alkohol uden at have spiritusbevilling. Det er såre simpelt. Men det er typisk, at “politisk korrekte” kulturrelativister og værdinihilister fører krig gennem misbrug af sproget. Deres værste fjende er,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

“Det er heller ingen skam at lyve for en muslim”

Der skal formentlig stå “ikke-muslim” – ?

Jernhesten
8 years ago

De tal som Dispatch her kommer med ligner meget dem som de var ude med i August:

http://snaphanen.dk/2012/08/30/islam-is-the-biggest-threat-in-europe/