6
apr
Seneste opdatering: 7/12-14 kl. 0444
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sarazzin-Document, 06.04.2013, II 006Sarazzin - Document 06.04.2013 011 Sarazzin - Document 06.04.2013 019Sarazzin-Document, 06.04.2013, II 016

Hans Rustad og Asle Toje interviewer Sarrazin taler teleteknologi med sin I-Phone. Han sagde blandt meget andet: “70 procent af befolkningen stĂžtter mig, 70 procent af medierne afskyr mig.” Posten opdateres (to be continued) – Fra Jyllands Postens interview i dag: PĂ„ sporet af et lykkeligere Tyskland (log in.)

Thilo Sarrazin er mÄske den mest omstridte mand i Tyskland. Han har skrevet to bÞger, der har delt landet. Den ene hÊvder, at nationen bliver stadig dummere pÄ grund af en forfejlet indvandringspolitik. Den anden pÄstÄr, at Tyskland ikke har brug for euroen. Kritikere beskylder ham for at opfinde eller misbruge statistikker. Hvert af de to skrifter er solgt i omkring en million eksemplarer, sÄ man kan roligt sige, at hans synspunkter, ud over modstanden, mÞder genklang. [..]

Deres bog “Tyskland har ikke brug for euroen” udkom for snart et Ă„r siden. Ser De Dem bekrĂŠftet i Deres synspunkter?

»Min analyse fra dengang om, at krisen ikke er slut, og at det har uoverskuelige fÞlger for Tyskland, hvis vi glider over til at vÊre et garantforbund, har vist sig at vÊre rigtig. Begivenhederne omkring Cypern taler jo et tydeligt sprog.«

Tyskland fÄr efter planen et antieuroparti den 14. april. Kunne det friste Dem at vÊre med?

»Nej, jeg er i et parti, jeg er i det socialdemokratiske SPD, der har jeg vÊret i snart 40 Är, og jeg regner ikke med at Êndre noget ved den sag resten af mit liv. Den nye bevÊgelse, Alliance for Tyskland, har mange gode Þkonomer, det er alt andet end et hÞjrepopulistisk parti, og man mÄ se, hvad det bliver til.«

Savner De undertiden den gamle forbundsrepublik, hvor alt mÄske var lidt nemmere?

»Ja, naturligvis var Vesttyskland i 1965 et i mange henseender lykkeligere land, end forbundsrepublikken er i dag. Der var praktisk taget ingen underklasse, alle var mere eller mindre i arbejde, undervisningssystemet virkede meget bedre, der var ingen etniske spÊndinger, fordi befolkningen var meget, meget homogen. PÄ den mÄde var det i et vist omfang sikkert en bedre verden. Omvendt er det temmelig nytteslÞst at beklage den udvikling. Vi kan ikke skrue fÞdselstilbagegangen mellem 1965 og 2003, som fÞrte til, at omkring 20 mio. tyskere ikke blev fÞdt, tilbage. Vi ved jo ikke, hvad de ville have gjort.Vi kan heller ikke skrue indvandringen og dens fÞlger tilbage, eller genforeningen, eller ideen om, at alle skal vÊre lige, hvilket har fÞrt til, at vort undervisningssystem yder stadigt mindre.«

Fakta: PRISEN Ytringsfrihed
Trykkefrihedsselskabet overrÊkker i morgen sin ytringsfrihedspris til Thilo Sarrazin i KÞbenhavn.»ThiloSarrazin har oplevet at blive fyret for en bog, han udgav,« hedder det bl. a. i begrundelsen pÄ selskabets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Man kan se nogle af den tyske venstreflĂžj slogans sidst i videoen: “Vi afskaffer Tyskland.” Man kan se mange andre af deres yndlingstanker citeret af Michael Mannheimer. Ønsket om at dĂž, deler de med islam. Gid de mente det lige sĂ„ alvorligt. Se ogsĂ„ Thilo Sarrrazin in Copenhagen, 2013 […]

trackback

[…] En tysktime (utekstet) fra Talk im Hangar-7. Se ogsĂ„ fra i forĂ„ret: »Han ser arrogant ud« (Sarrazin video/fotos), Thilo Sarrrazin in Copenhagen, 2013. […]

trackback

[…] ogsĂ„ Thilo Sarrrazin in Copenhagen, 2013 og »Han ser arrogant ud« (Sarrazin […]

Cavatus
8 years ago

Var det inte som filmade det hÀr? Vore intressant att fÄ ta del av det mer ingÄende.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

En af Arne Astrups favoritter for Ă„r tilbage kom jeg til at tĂŠnke pĂ„: http://www.rorygallagher.com/#/songs/im_moving_on_the_best_of_taste Lyrics SEE THAT BIG EIGHT-WHEELER COMING DOWN THE TRACK MEANS YOUR TRUE-LOVIN’ DADDY AIN’T COMIN’ BACK MOVIN’ ON, I’LL SOON BE GONE YOU’RE FLYIN’ TOO HIGH, FOR MY LITTLE OLD SKY I’M MOVIN’ ON I’VE WARNED YOU BABY, FROM TIME TO TIME YOU JUST DIDN’T LISTEN, DIDN’T PAY NO MIND SO I’M MOVIN’ ON, I’LL SOON BE GONE I’M THROUGH WITH YOU, TOO BAD YOU’RE BLUE I’M MOVIN’ ON NOW ENGINEER, TAKE THE THROTTLE IN HAND TAKE ME BACK TO THE SOUTHERN LAND I’M MOVIN’… Read more »

Menig 442
Menig 442
8 years ago

Den humanistiske pjaltepĂŠdagogiks fallit. Argumentet for at modtage og integrere kulturfremmede fra hele kloden har altid vĂŠret krig, tortur og forfĂžlgelse i deres hjemlande. I dag ser vĂŠrterne med forundring pĂ„, at man kan feriere pĂ„ disse farlige steder og endda blive gratis evakueret, hvis det strammer til. Mere forundret er vĂŠrterne dog over at kriminelle ikke kan udvises til disse ferieomrĂ„der, fordi de teoretisk kan blive udsat for noget, der ligner det, de her udsatte deres danske ofre for. Men allermest forundret er vĂŠrterne dog over at afkommet fra dem vi reddede fra forfĂžlgelse, gĂžr mod vĂŠrterne det samme… Read more »