8
apr
Seneste opdatering: 9/4-13 kl. 1959
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Med uvenlig hilsen til Cecilia Malmström.

Hver tredje asylsøger er kriminel

Prøv at søg pĂĄ “asylansøger” “voldtægt” og vær sĂĄ god at skrive skaderne pĂĄ politikernes regning. SĂĄ er det endda pebernødder sammnenlignet med Oslo og Stockholm. Der var engang, de elskede klichĂ©en “ansvarlige politikere”, men det bruges næsten ikke mere, mĂĄske fordi de har foræret over halvdelen til Bryssel, mĂĄske fordi man i politik anser sig for ansvarsfri for ting, der ville fĂĄ en smidt ud af en virksomhedsledelse per omgĂĄende. Drag dem personligt til ansvar alligevel. Der er ikke nogen konvention, der er vigtigere end danske statsborgeres liv, sikkerhed og helbred:

Rigspolitiets nye tal drejer sig om sigtelser. Hvor mange sigtelser er der rejst mod asylansøgere, og hvor mange personer er blevet sigtet? Nogle asylansøgere har begået flere lovovertrædelser.

I 2007 blev 874 asylansøgere sigtet for overtrædelser af straffeloven, lov om euforiserende stoffer eller våbenloven. I langt de fleste tilfælde var det straffeloven. I 2009 blev 1.184 asylansøgere sigtet for overtrædelse af disse love, stadig med straffeloven som den centrale. I 2011 blev 1.533 sigtet for sådan kriminalitet. Og stigningen fortsatte i 2012. Selv om december endnu ikke er kommet med, ligger det samlede antal sigtelser på 1.835. Altså mere end dobbelt så mange som i 2007. Disse tal er ensbetydende med, at omkring hver tredje asylansøger er blevet sigtet for den nævnte kriminalitet. Hver tredje!

I det seneste registrerede år, 2011, er det endda blevet endnu værre. Her udgjorde antallet af sigtede asylansøgere mellem hver anden og hver tredje af de mennesker, der søgte asyl! I 2011 søgte 3.800 personer asyl. Samme år blev der rejst sigtelse mod 1.533 asylansøgere. Mange sigtede asylansøgere fortsætter deres kriminelle aktivitet, mens deres asylsag er under behandling, og inden de kommer til en retssag. Men så fordufter de ud af landet, inden sagen kan komme til doms. Nye choktal for kriminelle asylansøgere


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.