16
apr
Seneste opdatering: 16/4-13 kl. 2152
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bloggen PI-New-Net og partiet Die Freiheit sat under myndighedernes overvågning. Partiet svarer: Wir sind der Verfassungsschutz! Som Neuropa gradvist bliver mere ustyrligt, er det nemmeste for en afmægtig politiker at slå ned på ikke-voldelige demokrater, hvad kunne rigtige ekstremister ikke finde på? Og når det går rigtig ad Helvede til, så bliver det multikulturens kritiskeres skyld, ikke multikulturalisternes. Det er fremtiden og det siger sig selv, det er lige så logisk som at det er Pia Kjærsgaards skyld, at vi har skyderier i gaderne og at skolerne sprøjter arabiske analfabeter ud, som vores efterkommere skal forsørge og holde fra at angribe sig:

The Bavarian branch of Germany’s domestic intelligence agency, the Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV), has placed under state surveillance German activists accused of fomenting hate against Muslims due to their opposition to the construction of a mega-mosque in Munich. The move to silence critics of the mosque for being “unconstitutional” was announced by Bavarian Interior Minister Joachim Herrmann in a press conference on April 12, and represents an unprecedented threat to the exercise of free speech in post-reunification Germany.

Herrmann made the announcement while presenting an annual report about threats to democratic order in Germany. A seven-minute video of the press conference with subtitles in English can be viewed here.Herrmann singled out a citizen’s movement called Die Freiheit Bayern (Freedom Bavaria), as well as the Munich branch of a highly popular free speech blog called Politically Incorrect (PI), which focuses on topics related to immigration, multiculturalism and Islam in Germany.

Both groups have been drawing public attention to plans to build a massive mosque complex known as the Center for Islam in Europe-Munich (ZIE-M). The 6,000 m² (65,000 ft²) project, which will cost an estimated €40 million ($51 million), is designed to be a key strategic platform for spreading Islam throughout Europe. Germany Cracks Down on Critics of Mega-Mosque

En lille diskret injurie fra anstændigheden

Det er en kunstart venstresiden i Norge har raffineret siden Breivik, en hårfin balance på randen af æreskrænkelse. Det er helt klart, at Enebakk mere end antyder et aktivt samarbejde mellem Breivik og Fjordman. På en Twitterforespørgsel for jeg en goddag mand økseskaft bortforklaring. Rigtigt beskidte tricks af nydeligheden selv. Det skal nok blive meget værre fra på fredag, når bogen om Fjordman udkommer.

– Men jeg har aldri sett at han har gått tilbake på noe av det han har skrevet, og da blir det jo stående. Han har heller ikke innrømmet at jo, det er han som har skrevet 45 av kapitlene i Breiviks manifest. Det burde ikke være farlig å si det, for det er fakta. Jo mer som avdekkes om Fjordman, jo vanskeligere vil det være for han å fortsatt flykte fra sine egne formuleringer. Det tror jeg han egentlig har skjønt, sier Enebakk. Vidar Enebakk, tidligere forsker, nå førstekonservator ved Norsk teknisk museum i Oslo: Fjordman før og nå, Dagbladet om bogen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Derfor hentyder rubrikken også til Fallada og Weimar republikkens sidste dage. Enten spiller Lippestad politisk idiot for Stoltenbergs skyld, eller også er han virkelig så fortabt, som han lyder. Eller også ved han, at dette drejer sig om at fordele skyld i god tid: Vi installerede multikulturen uden at spørge om lov, dens udgifter, dens ulykker, dens kommende ulykker, som vi aner bliver store. Sikrest at give kritikerne skylden for det i god tid. Måske er han så snu, som en jurister tit er, man håber det næsten når man læser flomme som “Vi må se verdien av det… Read more »

trackback

[…] Moskékritik erklæret ‘ukonstitutionel’ i Bayern « Snaphanen. […]

PIolka Charlie
PIolka Charlie
8 years ago

At det skulle være forfatningsstridigt, at kritisere islam og deres had-fabrikker er meget sigende om hvor vi er på vej hen.

Islam er en forbrydelse mod menneskeligheden og vores politikere er skyldige i, at fremme denne totalitære og syge ideologi.

Santor
Santor
8 years ago

Måske er det i virkeligheden bare de Tyske myndigheder der er mere “ærlige” end resten af Europa. Både Urias og Snaphanen og lignende blogs er under skarp overvågning af både PET og venstrefløjen, forskellen er ens, Tyskerne gør det bare offentligt.

Fordelen for PI og “Die Frieheit” er den øgede opmærksomhed de får via myndighedernes åbenlyse anti-demokratiske tiltag.