17
apr
Seneste opdatering: 18/4-13 kl. 0012
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To af familiens ældre og erfarne kvinder tjekkede, om jeg var jomfru eller ej. De hev mig ud i køkkenet, bad mig om at tage tage tøjet af – det var forfærdeligt, fortæller Amina pĂĄ Skype-videoen, der lige nu ogsĂĄ kan ses pĂĄ youtube. (60.000 har set med). Topløs Jihad-pige flygter fra husarrest efter jomfrutest. Jeg vil gennemføre endnu en topløs-aktion i Tunesien – og sĂĄ vil jeg til Frankrig.

Det foregĂĄr pĂĄ et nogenlunde forstĂĄeligt engelsk. Hvis Europa skulle give plads til alle dem, der er mishandlet og forfulgt af islam, ville vi ikke have plads til alle dem, der vil islamisere Europa, og det er ikke meningen. (Hver femte danske muslim ønsker sharia-lov) Eller er det? Kristne irakere der forfølger muslimske irakere i Södertälje, muslimer der forfølger jøder lidt over det hele, Kurdere og Tyrkere der udkæmper gadekampe i Tyskland: “Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free.” – And to fight.

“Der er noget mærkeligt tørt ved de Muhammedanere”

Karen Blixens bemærkninger om islam og nazisme i Breve fra et land i krig, 1948 er kendt. Disse er nye for de fleste:

Der er i det hele taget efter min Opfattelse noget mærkeligt tørt ved de Muhammedanere, som jeg kender, trods deres Lidenskabelighed; men jeg ved ikke, om det kommer af Religionen eller racen, eller maaske deraf, at de aldrig drikker Vin. Mon det ikke kan være, at en Nation, som aldrig er beruset, kommer til at mangle det “lyriske” Element i sine Følelser, ogsaa f. eks. det i deres sense of Humor, som vi kalder Gemytlighed? Skønt de er meget lattermilde, har de i Reglen helt andre Grunde for at le end skikkelige Mennesker derhjemme, det er nærmest haan eller Skadefryd. Fra: Anm: En kapital af visdom og dyrekøbte erfaringer, Karen Blixen Til Ingeborg Dinesen 27. februar 1918 – Jyllands Posten, 17 april 2013, log in

Fjordman om Fjordman-boka

Peder Nøstvold Jensen skriver via epost til Sunnmørsposten at han ikke ønsker å bli intervjuet om Simen Sætres bok, men gir følgende kommentar:

«Simen Sætre står fritt til å gi ut bok hvis han ønsker det. Han har vært relativt hensynsfull når det gjelder å håndtere andre slektninger av meg, hvilket er litt av grunnen til at jeg noe nølende gikk med på å møte ham. Han har derimot gjort forbausende dårlig research på bakgrunnen for at jeg skriver det jeg gjør. Det fortalte jeg også til ham ansikt til ansikt, og han innrømmet selv åpent at han ikke er i stand til å forstå hvorfor jeg skriver.

Jeg har etterpĂĄ avbrutt all videre kontakt med Sætre fordi han og forlaget insisterer pĂĄ ĂĄ publisere et sĂĄkalt intervju som ikke er en korrekt gjengivelse av hva vi faktisk snakket om, pĂĄ tross av at jeg har gjort forfatteren oppmerksom pĂĄ dette (…) SMP.NO

Sætre er aktuell med en bok om bloggeren Fjordman, og sa til Klassekampen onsdag at han ble forsøkt truet til å unnlate å ta med et intervju med Jensen i boka. – Han har forsøkt å true og presse meg til å ikke trykke ett bestemt kapittel fra boka, og sagt at «sånn og sånn skal skje» når vi likevel velger å trykke det, sa forfatteren til Klassekampen. I en epost til NTB nekter Fjordman for truslene.

– Jeg har ikke «forsøkt truet» Simen Sætre, men har med stigende irritasjon gjort ham oppmerksom på at det såkalte intervjuet med meg i boka hans ikke er blitt sitatgodkjent av meg, på tross av Sætres løfter om dette, skriver Jensen.Fjordman nekter for å ha truet forfatter

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Ja, Uenig, alle disse ofre for vold, forfølgelse, fattigdom … mĂĄ blive hjemme i deres egene lande/næromrĂĄder. Vi drukner, hvis vi skal huse dem alle. Og det vil faktisk ikke kunne lade sig gøre, sĂĄ mange millioner af ofre er der.

Uenig
Uenig
8 years ago

Uenig med begge. Aminaerne kan netop ikke tælles i millioner. De er meget fĂĄ. Og den der har det mod vil ikke koste noget at tage ind. Det er hvad jeg kalder en god investering. Tænk hvis Ayaan ikke var blevet lukket ind. Vi har ikke fĂĄet rigeligt af modige mennesker med integritet i landet her. De er altid en mangelvare. Jeg ved ikke hvad du hentyder til (Steen) med hundreder af millioner af Aminaer. Mener du kvinder? SĂĄ ligger du under for den fejlagtige tanke at kvinder pr definition er ofre. Har du ikke lagt mærke til hvad Amina… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Ang. Amina.

Jeg tror ikke rigtigt vi, vesterlændinge, forstår hvilken chance hun tager. I vores bevidsthed er hendes aktion ganske ubetydelig. Næste gang kan det udmærket være at hun forsvinder.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Du er inde pĂĄ noget som vores politikere aldrig taler om.

Nemlig det faktum, at hvis vi, vesten, bliver ved med at give alle dissidenter husly så vil der efterhånden ikke være nogen tilbage til at råbe op og ultimativt forbedre forholdene for landet som helhed.

SpørgsmĂĄlet er om vi ikke allerede har “fjernet” for mange dissidenter fra verdens lortelande?