18
apr
Seneste opdatering: 20/4-13 kl. 2017
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

At lyve for en svensk socialdemokrat…er ĂĄbenbart som at tage slik fra børn. – Omar Mustafas Islamiska förbundet i Sverige svarer til Islamisk Trossamfund i Danmark. De er forgreninger af Broderskabet i Egypten, de er søsterorganisationer, mange er salafister, som det fremgik af den franske journalist Mohamed Sifaouis dokumentar om dem. (Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger). Man kan finde de dokumenter den svenske forening har fjernet fra hjemmesiden via en historisk søgning her. Hvis de ikke var kompromitterende, hvorfor sĂĄ fjerne dem?

Ta inn hele skjermen 18.04.2013 152515Den daværende formand for Islamisk Trossamfund i Danmark, Abu Laban, var smidt ud af to muslimske lande for radikalisme, men var ikke desto mindre en hyppig gæst i DR indtil han blev afsløret som en løgnhals.

I februar 2006 under Muhammedkrisen afslørede Naser Khader, at Abu Laban uden at blinke og inden for fĂĄ timer sagde Ă©n ting til Al Jazzera og det modsatte til TV2 . Fra da af var han en færdig mand i dansk offentlighed. Det rørte ham dog ikke synligt at blive taget med bukserne nede, i hans univers var det ikke skamfuldt at blive afsløret i løgn over for kuffar. For en svensk gennemsnitspolitiker er sĂĄdan en afsløring sĂĄ socialt degraderende, at de nægter at se muligheden i øjnene. “Ja, men Omar har jo selv sagt..”

Nu oplever vi i Sverige, at en lignende fundamentalist blev indvalgt i Socialdemokratiets partiledelse – man forestiller sig Abu Laban i det danske socialdemokratis ledelse (!) – og der er stadig svenske socialdemokrater, der forsvarer ham. Vi skal altsĂĄ tro, en en formand for en fundamentalistisk forening, grundlæggende mener det modsatte af sin egen forening, og at han ikke er sĂĄ meget muslim, at han ikke er i stand til at lyve lodret om det.

Selvfølgelig griber Omar Mustafa til Taqiya, nĂĄr han er trængt, og stadig er der socialdemokrater der ikke kan forestille sig, at dette skulle være muligt, ligesom de Moderater der gladeligt huser islamisten, Abdirizak Waberi i rigsdagsgruppen. De bliver klogere men indtil da er de løsgĂĄende missiler. Folk som Peter Weiderud er en sikkerhedsrisiko. Veronika Palm er en sikkerhedsrisiko, tak og lov først og fremmest for socialdemokraterne. Begge vil Gud døde mig “undskylde overfor Sveriges muslimer for hĂĄndteringen af situationen.” Mon ikke Veronika Palm er den næste, der ryger ud over kanten sĂĄ Stefan Löfven med lidt held og i modsætning til Reinfeldt kan imødese det næste valg islamistfrit?

Det er Omar Mustafa, der skal undskylde at han har bedraget svenske socialdemokrater og vist sin foragt ved at lyve, men han er ligesom Abu Laban blottet for anger eller samvittighed. Han passer til socialdemokraterne, som en sadist passer til en maschochist, som en psykopat passer til en sentimentalist. Hans svar pĂĄ konfrontationerne er et angreb, først nu er han tavs, han har formentlig været til kammeratlig hold-kæftsamtale i “Arbejderkommunen”. Desværre synes næsten hele Riksdagen at være lige sĂĄ tilbagestĂĄende intellektuelt hvad angĂĄr islam, at Riksdagen vil derfor vise sig at være en sikkerhedsrisiko for Sverige.

Ligesom Naser Khader måtte trække sløret fra danskernes øjne i 2006, må en muslimsk socialdemokrat i Sverige i dag prøve at banke lidt forsinket virkelighed ind i svenskernes hoveder: Nalin Pekgul: ”Mustafa representerar inte Sveriges muslimer”

Anledningen är att Islamiska förbundet är en islamistisk organisation med starka kopplingar till Muslimska brödraskapet i Egypten. De strävar efter att införa sharialagar från 600-talet i muslimska länder och att den ska tillämpas på europeiska muslimer. Det skulle innebära att den kvinna i Sverige som vill kalla sig muslim samtidigt avsäger sig rätten att bestämma vem hon ska gifta sig med eller att kunna få vårdnaden om barnen efter en skilsmässa. Islamiska förbundet är alltså snarare att betrakta som en politisk organisation än som ett trossamfund.

Oavsett vad man tycker så är Socialdemokraternas avståndstagande från Islamiska förbundet och Omar Mustafa i linje med deras eget partiprogram. Bör Moderaternas fortsatta försvar av Abdirizak Waberi tolkas som en värderingsskillnad mellan S och M? Och bör i så fall M:s partiprogram revideras?Står även M för sitt partiprogram?

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Bosteon politi udpeger terrormistænkte. Rundsender efterlysningsbilleder af to arabisk udseende mænd: snaphanen.dk/2013/04/18/at-… […]

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

Jeg er bange for, at ‘løsningen’ med at kalde det ” en ulykke pĂĄ arbejdspladsen” er forpasset, da Obama allerede har kaldt bomberne i Boston for “an act of terror”. Nej, FBI og Boston-politiet er sgu nødt til at finde en hĂĄndfuld hvide Tea-party-aktivister, og hænge dem ud som terroristerne. Det vil ikke bare MSM sætte stor pris pĂĄ. CAIR vil ganske givet ogsĂĄ være godt tilfredse, og ikke være alt for ‘krænkede’ over, at disse to arabisk udseende mænd pĂĄ billederne først blev mistænkt.

JensH
JensH
8 years ago

Jamen, jeg forstĂĄr da slet ikke det Amerikanske politi overhovedet kan finde pĂĄ at udpege de to som mistænkte terroister. Lige siden bombe-spræningen i Boston for et par dage siden, har de Amerikanske MSM med Chris Matthews i spidsen tudet os ørene fulde af, at det helt sikkert var hvide Tea-party-ekstrmister som stod bag udĂĄden. Det Amerikanske politi mĂĄ undskylde og starte deres efterforskning helt forfra, og denne gang MĂ… sporet føre til det ‘ønskede’ resultat.

Nielsen
Nielsen
8 years ago

De to mistænkte ligner muslimer, så jeg må snart have vundet en stang wienerbrød fra en eller anden Urias-læser. Nam nam.

Prudentius
8 years ago

“Mustafa representerar inte Sveriges muslimer”

Og hvor længe endnu gider vi europæere, sĂĄ lege med pĂĄ multikulturalisternes bedrageriske tĂĄbespil om de gode moderate demokratiske “muslimer” mod de onde grusomme ekstreme radikale udemokratiske “islamister”??

Som vi kan se pĂĄ Egypten, Libyen og Syrien (og snart Afghanistan?) er gĂĄrsdagens onde grusomme ekstreme radikale udemokratiske “islamister”, dagens gode moderate demokratiske heroiske “muslimer”.

Hvis multikulturalisterne var det værd, ville jeg brække mig over dem.