18
apr
Seneste opdatering: 20/4-13 kl. 2017
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

At lyve for en svensk socialdemokrat…er åbenbart som at tage slik fra børn. – Omar Mustafas Islamiska förbundet i Sverige svarer til Islamisk Trossamfund i Danmark. De er forgreninger af Broderskabet i Egypten, de er søsterorganisationer, mange er salafister, som det fremgik af den franske journalist Mohamed Sifaouis dokumentar om dem. (Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger). Man kan finde de dokumenter den svenske forening har fjernet fra hjemmesiden via en historisk søgning her. Hvis de ikke var kompromitterende, hvorfor så fjerne dem?

Ta inn hele skjermen 18.04.2013 152515Den daværende formand for Islamisk Trossamfund i Danmark, Abu Laban, var smidt ud af to muslimske lande for radikalisme, men var ikke desto mindre en hyppig gæst i DR indtil han blev afsløret som en løgnhals.

I februar 2006 under Muhammedkrisen afslørede Naser Khader, at Abu Laban uden at blinke og inden for få timer sagde én ting til Al Jazzera og det modsatte til TV2 . Fra da af var han en færdig mand i dansk offentlighed. Det rørte ham dog ikke synligt at blive taget med bukserne nede, i hans univers var det ikke skamfuldt at blive afsløret i løgn over for kuffar. For en svensk gennemsnitspolitiker er sådan en afsløring så socialt degraderende, at de nægter at se muligheden i øjnene. “Ja, men Omar har jo selv sagt..”

Nu oplever vi i Sverige, at en lignende fundamentalist blev indvalgt i Socialdemokratiets partiledelse – man forestiller sig Abu Laban i det danske socialdemokratis ledelse (!) – og der er stadig svenske socialdemokrater, der forsvarer ham. Vi skal altså tro, en en formand for en fundamentalistisk forening, grundlæggende mener det modsatte af sin egen forening, og at han ikke er så meget muslim, at han ikke er i stand til at lyve lodret om det.

Selvfølgelig griber Omar Mustafa til Taqiya, når han er trængt, og stadig er der socialdemokrater der ikke kan forestille sig, at dette skulle være muligt, ligesom de Moderater der gladeligt huser islamisten, Abdirizak Waberi i rigsdagsgruppen. De bliver klogere men indtil da er de løsgående missiler. Folk som Peter Weiderud er en sikkerhedsrisiko. Veronika Palm er en sikkerhedsrisiko, tak og lov først og fremmest for socialdemokraterne. Begge vil Gud døde mig “undskylde overfor Sveriges muslimer for håndteringen af situationen.” Mon ikke Veronika Palm er den næste, der ryger ud over kanten så Stefan Löfven med lidt held og i modsætning til Reinfeldt kan imødese det næste valg islamistfrit?

Det er Omar Mustafa, der skal undskylde at han har bedraget svenske socialdemokrater og vist sin foragt ved at lyve, men han er ligesom Abu Laban blottet for anger eller samvittighed. Han passer til socialdemokraterne, som en sadist passer til en maschochist, som en psykopat passer til en sentimentalist. Hans svar på konfrontationerne er et angreb, først nu er han tavs, han har formentlig været til kammeratlig hold-kæftsamtale i “Arbejderkommunen”. Desværre synes næsten hele Riksdagen at være lige så tilbagestående intellektuelt hvad angår islam, at Riksdagen vil derfor vise sig at være en sikkerhedsrisiko for Sverige.

Ligesom Naser Khader måtte trække sløret fra danskernes øjne i 2006, må en muslimsk socialdemokrat i Sverige i dag prøve at banke lidt forsinket virkelighed ind i svenskernes hoveder: Nalin Pekgul: ”Mustafa representerar inte Sveriges muslimer”

Anledningen är att Islamiska förbundet är en islamistisk organisation med starka kopplingar till Muslimska brödraskapet i Egypten. De strävar efter att införa sharialagar från 600-talet i muslimska länder och att den ska tillämpas på europeiska muslimer. Det skulle innebära att den kvinna i Sverige som vill kalla sig muslim samtidigt avsäger sig rätten att bestämma vem hon ska gifta sig med eller att kunna få vårdnaden om barnen efter en skilsmässa. Islamiska förbundet är alltså snarare att betrakta som en politisk organisation än som ett trossamfund.

Oavsett vad man tycker så är Socialdemokraternas avståndstagande från Islamiska förbundet och Omar Mustafa i linje med deras eget partiprogram. Bör Moderaternas fortsatta försvar av Abdirizak Waberi tolkas som en värderingsskillnad mellan S och M? Och bör i så fall M:s partiprogram revideras?Står även M för sitt partiprogram?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Bosteon politi udpeger terrormistænkte. Rundsender efterlysningsbilleder af to arabisk udseende mænd: snaphanen.dk/2013/04/18/at-… […]

JensH
Guest
JensH

Jamen, jeg forstår da slet ikke det Amerikanske politi overhovedet kan finde på at udpege de to som mistænkte terroister. Lige siden bombe-spræningen i Boston for et par dage siden, har de Amerikanske MSM med Chris Matthews i spidsen tudet os ørene fulde af, at det helt sikkert var hvide Tea-party-ekstrmister som stod bag udåden. Det Amerikanske politi må undskylde og starte deres efterforskning helt forfra, og denne gang MÅ sporet føre til det ‘ønskede’ resultat.

Nielsen
Guest
Nielsen

De to mistænkte ligner muslimer, så jeg må snart have vundet en stang wienerbrød fra en eller anden Urias-læser. Nam nam.

Prudentius
Guest

“Mustafa representerar inte Sveriges muslimer”

Og hvor længe endnu gider vi europæere, så lege med på multikulturalisternes bedrageriske tåbespil om de gode moderate demokratiske “muslimer” mod de onde grusomme ekstreme radikale udemokratiske “islamister”??

Som vi kan se på Egypten, Libyen og Syrien (og snart Afghanistan?) er gårsdagens onde grusomme ekstreme radikale udemokratiske “islamister”, dagens gode moderate demokratiske heroiske “muslimer”.

Hvis multikulturalisterne var det værd, ville jeg brække mig over dem.