20
apr
Seneste opdatering: 21/4-13 kl. 1705
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Meet the Kurdish Female PJAK Fighters of Kurdistan: ViceTV, Guerrilla Feminism – Meet the Female Fighters of Kurdistan , FEMALE FIGHTERS: WE WON’T STAND FOR MALE DOMINANCE. Kort dokumentar fra juli 2012 i tre dele.

Sverige, et laboratorium for antisemitisme

If he were looking at his country today, a country which has declared war on the Jewish people, Swedish legend Raoul Wallenberg would say: “If I had a grave, I’d be turning over in it”.

A recent poll found that 68 percent of Swedes have a negative opinion of Israel. No other nation in the West has a higher anti-Semitic public opinion. Everyone is welcome today in Sweden, except the Jews. France and the UK registered many more anti-Semitic incidents than Sweden last year, but Sweden, like the Netherlands, is a kind of laboratory of Europe’s general trend.

The Jews of Malmö, a community of about 1,500 in a city of 300,000 led by an anti-Semite like Reepalu, is a microcosm of what is happening elsewhere in the West. In Sweden, which has one of the largest Muslim communities in Europe, the Jewish communities spend 25 per cent of their funds on security measures. It is a ghettoized and dying community.

Not only is Swedish culture deeply anti-Zionist (Swedish bestselling author Henning Mankell was part of the pro-Hamas Flottilla), but also Sweden’s political mainstream is imbued with anti-Semitism. Omar Mustafa, a member of the Social Democratic Party’s governing board, called Sweden to send fighter planes to bomb Israel. In the same week another politician, Alexander Kieding of the Swedish Democrats party, an alderman in the Stockholm suburb of Jarna, declared that the Holocaust may have never happened and that “Israel inflated the number” of victims.

The European Jewish Congress has warned that the Jewish community living in the Swedish City of Malmo is in grave danger. Police presence is essential to enable Malmo’s Jews to celebrate any ritual in public and in safety. Last year, when the world remembered the infamous Nazi pogrom of Kristallnacht, in Malmö and Helsingborg, the manifestations took place without Jews, since the event had become a playground for gays, Muslims and leftists. Giulio Meotti – Op-Ed: Islamicized Sweden Has Declared War on the Jews (Se ogsĂĄ: Islam makes inroads into Swedish politics, A flashback on the Social Democrats, Israel and anti-Semitism.)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Kvinder med Kalashnikov mod sharia”

Det er mĂĄske nødvændigt. Hvis NATO forlader Afghanistan skal vi mĂĄske overveje at give hver kvinde en Desert Eagle el. lign. i “afskedsgave.” Kvinderne er mĂĄske nøglen til at bryde den islamistiske forbandelse???

Iøvrigt, ved ikke hvorfor men pigen pĂĄ videon ligner fuldstændigt en israelsk soldat. Irrevant ja. Men mĂĄske en naturlig allieret i omrĂĄdet for kurderne nu Tyrkiet er ved at falde for halvmĂĄnen igen…

Prudentius
8 years ago

KCK talsmand (min 6:33) om kurderne: “…We are one people…” Jeg synes vi skal lade os berige/inspirere af kurderne og deres pragmatiske nationalisme. Den er nemlig de to herskende former for moderne religiøs-udemokratisk imperialistisk globalisme langt, langt, laaangt overlegen. Moralsk sĂĄvel som politisk. De to herskende former for religiøs-udemokratisk imperialistisk globalisme?? 1. Vestens sekulære menneskerettigheds-teokrati, der i sin utopiske drøm om at skabe den nye post-historiske multikulti-menneskehed af atomiserede verdensborgere, søger at underlægge verden dets ypperstepræsteskab af politisk korrekte teknokrater. 2. Den islamiske revivalisme og dens ikke-sekulære teokratiske kalifat-projekt, der vil underlægge sig kloden og enten forvandle dens folkeslag til… Read more »