23
apr
Seneste opdatering: 24/4-13 kl. 0813
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har holdt √łje med den siden den blev sendt 8 april, men den dukkede f√łrst op nu.

A new documentary secretly filmed inside several of the 85 Islamic Sharia Law courts operating in Britain has exposed the systematic discrimination that many women are suffering at the hands of Muslim jurists. The documentary, Secrets of Britain’s Sharia Courts, was filmed by the British Broadcasting Corporation (BBC) and was first aired on BBC Panorama, a long-running current affairs program, on April 8.

The undercover investigation proves what has long been suspected: namely, that Sharia courts, which operate in mosques and houses across Britain, routinely issue rulings on domestic and marital issues according to Islamic Sharia law that are at odds with British law. Although Sharia rulings are not legally binding, those subject to the rulings often feel obliged to obey them as a matter of religious belief, or because of pressure from family and community members to do so. Soeren Kern: Britain’s Sharia Courts: “You Cannot Go Against What Islam Says”

Ny s√•kaldt ‘chockm√•ling’: S 14,4 procent – DF 18.1 procent

Danskerne har mistet tilliden til Thorning og co. Historisk lave 14,4 procent af vælgerne ville stemme på S, hvis der var valg i dag. Det er den laveste vælgertilslutning siden valget i 1898, hvor det dengang unge arbejderparti fik 14,2 procent af stemmerne.Chokmåling: Vælgerne flygter fra Thorning, Ny måling: Socialdemokraterne står til historisk vælgerlussing

Sydsvenskan g√łr sig umage for ikke at n√¶vne Folketingets n√¶stst√łrste parti i sit chock: Chock f√∂r danska S.

Dansk velfærd og dovne Robert på canadisk TV

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Thorning udskriver valg og skifter til Venstre ūüėÄ http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2013/04/24/142936 ‚ÄúJeg kan se p√• meningsm√•lingerne, at min snedige plan om at k√łre venstrefl√łjen i s√¶nk indefra er lykkedes. Held og lykke med at redde resterne inden valget‚ÄĚ, grinte Venstres nyudn√¶vnte n√¶stformand ved ekstraordin√¶rt pressem√łde tidligere i dag ‚Ķ Svenskere rystede (skakade) over egen kulturarv ūüėÄ heltnormalt.dk / rydforsiden / 2013 / 04 / 23 /141759 I k√łlvandet p√• debatten om danske Jakob Martin Strids b√łrnebog ‚ÄėMustafas Kiosk‚Äô, har svenskerne pludselig opdaget egenproduceret ford√¶rvende b√łrneunderholdning om alkoholiseret, voldelig far der l√•ser samspilsramt barn inde i tr√¶hus [!!!] Sverige er i chok, efter… Read more »

NielsC
NielsC
7 years ago

Bare lige for en god ordens skyld. Programmet blev ikke sendt d.8/4 p√• grund af Thatchers d√łd, det blev vist sendt d.22/4 f√łrste gang

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Til geng√¶ld er “arbejderpartiet”s – Socialdemokraternes – v√¶lgere utvivlsomt blandt de bedst uddannede i Danmark! Det er en tanke, det misforst√•ede parti kan varme sig ved. De har akkumuleret stor Viden i deres lille forening … Det er bare vi andre, der ikke forst√•r deres storladne visioner.

– – –

Axel
Axel
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Socialdemokraternes mest i√łjnefaldende ekspertise er skabelsen af offentlige kasser til eget brug.