23
apr
Seneste opdatering: 24/4-13 kl. 0813
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har holdt Ăžje med den siden den blev sendt 8 april, men den dukkede fĂžrst op nu.

A new documentary secretly filmed inside several of the 85 Islamic Sharia Law courts operating in Britain has exposed the systematic discrimination that many women are suffering at the hands of Muslim jurists. The documentary, Secrets of Britain’s Sharia Courts, was filmed by the British Broadcasting Corporation (BBC) and was first aired on BBC Panorama, a long-running current affairs program, on April 8.

The undercover investigation proves what has long been suspected: namely, that Sharia courts, which operate in mosques and houses across Britain, routinely issue rulings on domestic and marital issues according to Islamic Sharia law that are at odds with British law. Although Sharia rulings are not legally binding, those subject to the rulings often feel obliged to obey them as a matter of religious belief, or because of pressure from family and community members to do so. Soeren Kern: Britain’s Sharia Courts: “You Cannot Go Against What Islam Says”

Ny sĂ„kaldt ‘chockmĂ„ling’: S 14,4 procent – DF 18.1 procent

Danskerne har mistet tilliden til Thorning og co. Historisk lave 14,4 procent af vÊlgerne ville stemme pÄ S, hvis der var valg i dag. Det er den laveste vÊlgertilslutning siden valget i 1898, hvor det dengang unge arbejderparti fik 14,2 procent af stemmerne.ChokmÄling: VÊlgerne flygter fra Thorning, Ny mÄling: Socialdemokraterne stÄr til historisk vÊlgerlussing

Sydsvenskan gÞr sig umage for ikke at nÊvne Folketingets nÊststÞrste parti i sit chock: Chock för danska S.

Dansk velfÊrd og dovne Robert pÄ canadisk TV

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Thorning udskriver valg og skifter til Venstre 😀 http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2013/04/24/142936 “Jeg kan se pĂ„ meningsmĂ„lingerne, at min snedige plan om at kĂžre venstreflĂžjen i sĂŠnk indefra er lykkedes. Held og lykke med at redde resterne inden valget”, grinte Venstres nyudnĂŠvnte nĂŠstformand ved ekstraordinĂŠrt pressemĂžde tidligere i dag 
 Svenskere rystede (skakade) over egen kulturarv 😀 heltnormalt.dk / rydforsiden / 2013 / 04 / 23 /141759 I kĂžlvandet pĂ„ debatten om danske Jakob Martin Strids bĂžrnebog ‘Mustafas Kiosk’, har svenskerne pludselig opdaget egenproduceret fordĂŠrvende bĂžrneunderholdning om alkoholiseret, voldelig far der lĂ„ser samspilsramt barn inde i trĂŠhus [!!!] Sverige er i chok, efter… Read more »

NielsC
NielsC
8 years ago

Bare lige for en god ordens skyld. Programmet blev ikke sendt d.8/4 pÄ grund af Thatchers dÞd, det blev vist sendt d.22/4 fÞrste gang

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Til gengĂŠld er “arbejderpartiet”s – Socialdemokraternes – vĂŠlgere utvivlsomt blandt de bedst uddannede i Danmark! Det er en tanke, det misforstĂ„ede parti kan varme sig ved. De har akkumuleret stor Viden i deres lille forening … Det er bare vi andre, der ikke forstĂ„r deres storladne visioner.

– – –

Axel
Axel
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Socialdemokraternes mest iĂžjnefaldende ekspertise er skabelsen af offentlige kasser til eget brug.