23
apr
Seneste opdatering: 23/4-13 kl. 1351
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anmeldelse af historikeren Morten Uhrskov Jensen i tidsskriftet Sappho

Endelig er den usminkede historie om Sveriges masseindvandring blevet fortalt. Resultatet er en saglig og rystende rapport, mener Sapphos anmelder.

invandring-morklaggning-660x3302-660x330Sverige har fÄet sit monumentale vÊrk om masseindvandringen. I landet, hvor en totalitÊr politisk korrekthed hersker, har to modige mÊnd pÄtaget sig at skrive bogen om vanviddet.

Professor i etnologi Karl-Olov Arnstberg og socionom og journalist Gunnar Sandelins bog hedder Invandring och mörklĂ€ggning – En saklig rapport frĂ„n en förryckt tid.

Titel og undertitel er pÄ alle mÄder velvalgt.

Konsekvenserne af den ikke-vestlige indvandring til Sverige sÞges, sÄ vidt det overhovedet er muligt, skjult, og midt i denne forrykte tilstand har de to forfattere skrevet, hvad der pÄ alle mÄder er en saglig bog, der hele vejen igennem dokumenterer sine pÄstande.

UdlĂŠndinges overkriminalitet

Denne anmelder har fulgt og skrevet om Sveriges katastrofekurs gennem noget tid, men min indsats blegner ved siden af den mĂŠngde materiale, som det er lykkedes forfatterne at fremskaffe. Selv sikre tal for udlĂŠndinges uhyggelige overkriminalitet er det lykkedes forfatterne at finde frem.

Det skal her erindres, at den svenske statistik ikke skelner mellem svenskere, indvandrere og efterkommere, nÄr de svenske kriminalitetstal offentliggÞres. Normalt famler man derfor i blinde. Det gÞr vi ikke efter denne bog.

Bogen er fint bygget op over en rÊkke temaer. Der bliver sat tal pÄ indvandringens stÞrrelse, sÄ godt det nu lader sig gÞre, nÄr mÞrklÊgningen er sÄ massiv, som tilfÊldet er i Sverige.

Forskernes uredelighed bliver udstillet, og det kan ikke undre, at svenske ”forskere” giver selv danske ditto baghjul, nĂ„r det kommer til uvederhĂŠftighed.

Asylbedrageriet afdÊkkes, og der sÊttes tal pÄ omkostningerne ved en indvandring, der altovervejende bestÄr af lavt kvalificerede, der i gennemsnit trÊkker langt mere ud af den fÊlles kasse, end de indbetaler til den.

Det totalitÊre opdragelsesprojekt i forhold til det svenske folk udfoldes, og der stilles skarpt pÄ den svenske politiske elite, som er mangefold vÊrre end vor egen.

Opdragelsesprojektet

I mange Ärtier, mÄske endnu lÊngere, har det vÊret den politiske elites opfattelse, at det svenske folk skal opdrages, ikke informeres. Thomas Jefferson sagde for mere end 200 Är siden, at der ikke eksisterede en sandhed, som verden ikke burde kende til. Dette princip gÊlder ikke i Sverige.

Den svenske socialdemokrat Pierre Schorie udtrykte denne omvendte Jefferson sÄledes i 1997:

”Racisme og fremmedfjendskhed skal kriminaliseres og jages. I et demokrati gĂ„r det ikke an at finde pĂ„ undskyldninger som f.eks., at der fĂžres en fejlagtig indvandrer- og flygtningepolitik.”

SĂ„ kan det ikke udtrykkes meget tydeligere, at det ikke er Ăžnsket om oplysning, men om ridefogedmentalitet, der bestemmer, hvad der siges og gĂžres.

Det kan nÊppe overraske tÊnkende mennesker, at svenske journalister ikke anses for trovÊrdige af svenskerne. En mÄling viste, at tilliden til svenske journalister var sÄ lav, at gruppen havnede sidst blandt de undersÞgte grupper.

Selv politikerne havde befolkningen stĂžrre tillid til, 23 mod 29 procent. Og pĂ„ pĂ„standen om mediernes evne til at beskrive konsekvenserne af indvandringen, ”Svenske medier fortĂŠller ikke sandheden om samfundsproblemer forbundet med indvandring”, svarede 64 procent, at de var enige i dette.

I journalisternes eget blad Journalisten kunne chefredaktÞren ikke forstÄ det pauvre resultat og mente, at der mÄtte vÊre tale om en mÄlefejl. RedaktÞren skrev ogsÄ:

”Hvordan kan en erhvervsgruppe, som er sĂ„ betydningsfuld, som arbejder sĂ„ hĂ„rdt, og som har sĂ„ stĂŠrke etiske regler, have en sĂ„ lav tillid i offentligheden?”

RedaktĂžrens svar fortĂŠller, hvor dybt indlejret den svenske politiske korrekthed er. Oprigtig forblĂžffelse i stedet for dyb selvransagelse.

Tavshedskulturen

IfĂžlge forfatterne hersker der en ”tavshedens kultur” i svenske medier og i Sverige generelt. Da Gunnar Sandelin undtagelsesvis havde haft et indlĂŠg i Dagens Nyheter i 2008, modtog han en stribe mails, hvori eksempler pĂ„ den mest rystende selvcensur blev lagt for dagen.

Der var en journalistkollega, der ikke turde blive set med Gunnar Sandelin offentligt, og som mÄtte maskere sine reportageforslag pÄ redaktionen, hvis han/hun ville skrive noget kritisk.

Der var prÊsten, som ikke turde gÄ ud med kritik af islam, ikke af skrÊk for, hvad muslimer evt. mÄtte finde pÄ, men af rÊdsel for reaktionen hos eliten i Sverige.

Eller lÊreren, som jÊvnligt kaldes racist af indvandrerelever, men ikke tÞr gÄ til skolens ledelse, fordi lÊreren frygter at blive beskyldt for at tegne et billede af skolen som fremmedfjendtlig (sic!).

Og sÄ videre og sÄ videre. Samme billede kan man uden for enhver tvivl finde herhjemme, men vel at mÊrke i afsvÊkket form. Sverige er i en klasse for sig.

Sverige har ud fra enhver betragtning modtaget en enorm indvandring fra ikke-vestlige lande siden ca. 1980. Det med det ikke-vestlige er i Ăžvrigt vĂŠrd at hĂŠfte sig ved, idet indvandringen til Sverige langt fra kun har vĂŠret i form af muslimsk indvandring.

Ikke kun muslimer……..lĂŠs resten pĂ„ Sappho

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Det Ă€r bra med klara danska röster som ser Sverige utifrĂ„n. Men uppriktigt sagt, och hĂ€r mĂ„ste helt enkelt mitt sinne vara helt annorlunda, (kan det bero pĂ„ mina slĂ€kters korsbefruktningar frĂ„n tvĂ„ stora lĂ€nder?) för jag har praktiskt taget under hela mitt liv upplevt just detta: tyck bara en sak, hĂ„ll linjen, hĂ€r tycker vi alla likadant. Med en sĂ„dan utgĂ„ngspunkt Ă€r ju allting bara bra, eller hur? SĂ€rskilt mĂ€rkte jag denna svenska faiblesse i samband med 1968-rörelsen och fortsĂ€ttningen in pĂ„ 1970-talet. En röst, en dogm och nĂ„gra andra tankar tillĂ€ts inte. Jag tycker om mitt land, men… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  HH

Danskarna har precis samma problem som svenskarna och alla andra lĂ€nders folk i vĂ€stvĂ€rlden. Naturligtvis ser de inte precis likadana ut och Sverige har lĂ„tit elĂ€ndet gĂ„ lĂ€ngst av alla lĂ€nder. Men i grunden Ă€r det detsamma. Ledarna agerar utifrĂ„n en gemensam agenda. NĂ€r folk börjar förstĂ„ det skriker makten: “konspirationsteori”.Folk svarar pĂ„ den agendan pĂ„ samma sĂ€tt. Det Ă€r helt naturligt. Det Ă€r inte folken som Ă€r sjuka. Det Ă€r det samhĂ€lle som skapas som Ă€r sjukt. Jag har tidigare efterlyst bland alla lĂ€sare och bloggare om nĂ„gon har den youtube film dĂ€r tvĂ„ parlamentariker en i Australien (kanske… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  HH

“tyck bara en sak, hĂ„ll linjen, hĂ€r tycker vi alla likadant”. DessvĂ€rre. Dokument UtifrĂ„n: Drönare. GĂ„r i repris Kunskapskanalen i veckan. Bör ses av alla som tycker nĂ„got om det arv vi lĂ€mnar efter oss Ă„t vĂ„ra barn och barnbarn. Vilken framtid vill vi ge dem? Är det dags att sĂ€ga stopp nu? Filmen Ă€r gjord av franska dokumentĂ€rfilmare 2012 och slutklĂ€mmen besannades raskt i Boston-attentatet. Genom mĂ„ngkulturen finns fienden redan hĂ€r. Det gĂ„r inte att fly nĂ„gonstans. Vi mĂ„ste se verkligheten i ögonen och ta stĂ€llning. MilitĂ€ren var förtvivlade eftersom alla tidigare avtal Ă€r av intet vĂ€rde nĂ€r krigen… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Historien om massinvandring i vĂ€stvĂ€rlden? Varför tiger media? Varför syns nĂ€stan bara invandrare överallt ? I medierna? I politiken? MĂ„nga “vanliga” svenskar har förvĂ„nat undrat: “Har svenskarna tagit slut?” Det Ă€r bara invandrare som ringer till Ring P1. Bara invandrare som syns i SVT. Bara invandrare som intervjuas pĂ„ gatan. Aktuellt som nĂ€stan uteslutande handlar om en sak. Reportage om invandrare. NĂ€stan aldrig om svensk politik. Om hur svenskar har det. “Det skall inte finnas nĂ„gra gullgossar” sa en socialdemokrat i ett berömt folkhemstal. Inte? Har man glömt folkhemstalet? Hans Hagnell (LO-ekonom och riksdagsman(s) framförde 1966 i riksdagen typiska socialdemokratiska… Read more »

Thomas Nydahl
7 years ago

Steen, du skriver: “De bliver svĂŠrere og svĂŠrere at ignorere, selvom Sandelig og Arnstberg ER fuldstĂŠndigt ignoreret i svensk MSM. Det var deres ambition, at trĂŠnge igennem ud over nettet og blogosfĂŠren, sĂ„ jeg tror de er noget skuffede over at vĂŠre luft i “finrummet”.” Jag tror att man mĂ„ste inse att besvikelse inte Ă€r en relevant reaktion, eftersom det med all sĂ€kerhet finns nĂ„gon form av överenskommelse mellan landets kulturredaktioner om att man inte ska recensera denna typ av litteratur. Vi har sett det rĂ€tt lĂ€nge nu. Utan att alls jĂ€mföra med denna viktiga bok av Karl-Olov Arnstberg och… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Boston-bombemand flippede ud i moske http://www.mx.dk/nyheder/global/story/24118080 23. april 2013 14:57; Opdateret: 23.04.2013 15:20 Af Peter Christian Nielsen – Tamerlan Tsarnaev, den ĂŠldste af de to Boston-bombemĂŠnd, skĂŠldte voldsomt ud pĂ„ en imam i en lokal moske i mĂ„nederne op til terrorangrebet. … Under bĂžnnen rejse Tsarnaev sig op og udtalte, at ‘fejring af enhver helligdag ikke var tilladt i fĂžlge troen’ (islam, red.). Efter bĂžnnen talte imamen med Tsarnaev om episoden. I januar var Tsarnaev igen vred over imamens udtalelser. Denne gang var det blandt andet ros af den amerikanske borgerrettighedsforkĂŠmper Martin Luther King Jr., der fik Tsarnaev til at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Rygter om Muhammed-tegning udlĂžste voldsom uro blandt muslimer pĂ„ norsk skole [ KrĂŠnkelseskulturen kĂžrer uforstyrret videre i 5. gear – det bliver nogle “sjove” samfund vi kommer til at fĂ„ om bare fĂ„ Ă„rtier – pga. nogle dybt naive, uvidende og groft uansvarlige poltikere og en “elite”, der bare ikke ville og ikke turde se sandheden i Ăžjnene om deres komplet vanvittige “kulturberigelses”-eksperimenter i fuld skala med vore engang sĂ„ fredelige, sikre, velfungerende og fĂžrst og fremmest tillidsfulde samfund her i Norden … ] http://denkorteavis.dk/2013/rygter-om-muhammed-tegning-udloste-voldsom-uro-blandt-muslimer-pa-norsk-skole/ PĂ„ en skole i Oslo i Norge har der vĂŠret et usĂŠdvanligt forlĂžb. Det har… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Utroligt spĂŠndende. Det er dybt deprimerende at se et land Danmark er sĂ„ tĂŠt pĂ„ kulturelt, historisk og som jeg selv har masser af gode oplevelser fra, nĂŠrmest begĂ„ selvmord i selvretfĂŠrdig trods mod almindelig logik og sund fornuft. MĂ„ jeg spĂžrge om der stĂ„r noget om voldtĂŠgtsbĂžlgen i Sverige? NĂ„r jeg nĂŠvner svenske voldtĂŠgtstal ender diskussionen ofte i sofisteri omkring forskellige juridiske definitioner af voldtĂŠgt mellem Sverige og Danmark (og resten af den vestlige verden??). Steen eller andre, ved I om Sverige har “kunstigt” hĂžje tal fordi de har en sĂŠrligt stram definition af voldtĂŠgt eller er tallet direkte… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

Tak.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Anglican school where 75% of the pupils are Muslim drops Christian hymns from assemblies http://www.dailymail.co.uk/news/article-2312420/Anglican-school-75-pupils-Muslim-drops-Christian-hymns-assemblies.html Hymns have been dropped from assemblies at a Church of England school which has also introduced separate prayer rooms for girls and boys to cater to its mostly Muslim students. [!!!] Daily assemblies at Slough and Eton Church of England Business and Enterprise College, where 75 per cent of pupils are Muslim, are not based specifically on the Bible, but may make reference to it alongside other religious texts. All of the the meat served at the secondary school, which has over 1,000 pupils aged… Read more »