26
apr
Seneste opdatering: 26/4-13 kl. 0703
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Warum nicht gleich türkische Richter in deutschen Gerichtssälen? FOCUS Nr. 15 (2013) (Snaphanens oversættelse)

af AKIF PIRINÇCI

portraet_katzen_pirincciUanset om det er en NSU-proces eller ‘de sædvanlige brandmistænkte’, sĂĄ prøver Tyrkiet ved hjælp af muslimske lobbygrupper stadig mere at blande sig i tysk politik.

NĂĄr en slagsbroder trænger dig op i en krog, er der kun to mĂĄder afslutte konlikten pĂĄ; Enten siger du ligeud at der bliver konsekvenser hvis han ikke holder op – eller du gĂĄr i defensiven og signalerer at du underkaster dig. Omtrent sĂĄdan mĂĄ man anskue de fortløbende frækheder fra Tyrkiet og dets klienter i Tyskland som f.eks. ‘Det Tyrkiske Fællesskab’, DITIB, Muslimsk KoordineringsrĂĄd.’

På en måde som grænser til selvhad, signalerer den tyske regering og de tyske medier til migranterne, at de er halen som logrer med hunden. Og det til en en migrantgruppe som man velvilligt har hjulpet til en bedre tilværelse end i dens hjemland.

Hvis der et eller andet sted i landet brænder et hus beboet af tyrkere, så kommer den tyske ministerpresident og den tyrkiske ambassadør straks. De er rystede, når de ser brokker og aske: ”Denne brand må være påsat af en neonazi.”

Kriminalteknisk analyse er ikke bare unødvendig, men uønsket og mĂĄske ligefrem pinlig. Den kunne jo vise noget sĂĄ usandsynligt som en teknisk defekt eller uforsigtighed fra beboernes side. Derved ville den normale kopling mellem ‘tyrkerhus, nazi, brand” blive brudt eller i det mindste ridset i lakken. At der statistik set omkommer 600 mennesker i brande i Tyskland hvert ĂĄr – det byder vi pĂĄ.

Mangen en grøn/venstrefløjs journalist eller politiker ønsker sig i virkeligheden, at en ‘skinhead’ endelig, endelig ville anlægge en brand i et tyrkerhus. SĂĄ kunne man prygle ‘de biologiske tyskere’ (Cem Ă–zdemir) med naziforbandelsen. De kunne hver dag samles pĂĄ torvet og under et tyrkisk, eller i hvert fald et muslimsk flag, og gennemgĂĄ underkastelsesritualer.

Ă…rets store begivenhed forestĂĄr i MĂĽnchen. Den tyrkiske regering og de bodsgørende tyske kollaboratører fra pressen, ser her deres chance for at forbinde de lokale problemer til den fra Ankara tilvandrede pressionsgruppe. Det drejer sig om processen mod den sĂĄkaldte terrorcelle NSU, som egentlig bestod af to indvandrerhadere samt en halvfordrukken veninde af dem. Det er ikke meget, men man kan klemme noget tyskfjendtlighed ud af de tyrkisksprogede og lidt selvfølelse blandt ‘die Gutmenschen’.

Det uhæderlige er, at alle disse uskyldige mennesker som er myrdet af sindsforvirrede rasehadere, i virkeligheden slet ingen rolle spiller. Hvilket de heller ikke gør i Tyrkiet, hvor der er flere fængslede journalister end det antal, der får adgang til retssalen i München.

Nej, det er den første rigtige testsag for, hvordan man ved moralsk uangribelighed, dristighed og offentlig bodsgang samt diskrete henvisninger til letantændlige ungdomsgrupper, kan styre tyske anliggender. Ikke kun tyrkiske journalister, men også tyrkiske embedmænd, skal være tilstede i retssalen. Hvorfor ikke lige så godt lade en tyrkisk dommer lede retssagen?

Helt anderledes ser sagerne ud i de omvendte tilfælde. ‘Gæsternes’ mord pĂĄ indfødte tyskere presenteres for offentligheden i en blomtrende sociologjargon, en slags Charles-Dickens-Juleeventyr. Noget om stakkels ‘udsatte’ unge mennesker.

For nylig har medierne dog fundet en mere effektiv metode til at beskrive disse muslimske sociopaters invalidering af andre: Nemlig skjule dem under smukke navne, sĂĄsom ”SlagsmĂĄl mellem unge”, eller helt at fortie dem. For nylig blev den 25 ĂĄrige Daniel S offer for et sĂĄdant ‘slagsmĂĄl’ i Kirchweyhe. Der kom ingen ministerpræsident for at udtrykke medfølelse.

En ting er helt klar. Tyskland vil i de kommende år forandre sig radikalt. Så meget, at den nu løbende islamisering vil se ud som en harmløs forpostfægtning. Mange er forblændet af grøn-venstrefløjs tænkning og elsker alle udlændinge eller tænker ligefrem på at gøre karriere migrationsindustrien. Disse mennesker vil gnide øjnene, når de får løkken lagt om halsen fordi de har muntret sig med en kvinde uden at først spørge hendes ejer om lov.

Jeg ved udmærket at jeg med denne tekst vil skaffe mig en masse fjender. Folk som ikke gerne ser at man sætter spørgsmĂĄltegn ved luftige hjerneblødninger som ‘De tyske muslimforeninger tjener integrationen”. Da jeg ikke lever af statslig kulturstøtte, men tjener mine penge pĂĄ ærlig vis, sĂĄ er det mig ligegyldigt. (Se ogsĂĄ af samme forfatter »Slagtningen er begyndt – et folkemord pĂĄ tyskere«.)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er begyndt – et folkemord pĂĄ tyskere«, 10 Profetier af Messias for de næste ti ĂĄr og “Hvorfor ikke bruge en tyrkisk dommer i tysk retssal?”. Her læser Pirinçci op fra sin nye bog, der udkommer pĂĄ torsdag “DEUTSCHLAND VON SINNEN: Der […]

trackback

[…] oversættelser af Akif Pirincci: “Hvorfor ikke bruge en tyrkisk dommer i tysk retssal? og »Slagtningen er begyndt – et folkemord pĂĄ […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

“PĂĄ en mĂĄde som grænser til selvhad, signalerer den tyske regering og de tyske medier til migranterne, at de er halen som logrer med hunden.” Det er jo kernen i problemet. Vi gĂĄr og skammer os over den vestlige kultur og er hold op med at spille “interesse spillet” hvor din gevinst er mit tab. Nu gælder det om “win-win” og desuden om ikke at virke “imperialistiske”. Men de andre spiller stadig “zero-sum” ikke “win-win” og vi, ja vi er nogle idioter der forbander de hvis tarv er vores vigtigste pligt, vores børn og børnebørn, med vores vanvittige selvhad. Vesten…the… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

@steen Tillad mig at henvise dig til til en spændende gæst, der var pĂĄ The Andrea Shea King Radio-show i gĂĄr. Gæsten pĂĄ showet i gĂĄr var en Claire Lopez, som er tidligere “CIA Operations Officer”, og udgangspunktet for showet var selvfølgelig terror-angrebet i Boston, men de kommer ogsĂĄ ind pĂĄ andre emner, herunder Det Muslimske Broderskab’s infiltrering af det Amerikanske samfund pĂĄ alle niveauer, (politik, udannelses-systemet, medierne ect). Men Claire Lopez gør ogsĂĄ op med begrebet ‘radikale islamister’. Ifølge Lopez er det forkert at bruge ordet ‘radikal’ i den forstand, at sĂĄ snart en muslim for alvor begynder at… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Til det spørgsmĂĄl ville De Radikale svare “Ja – hvorfor ikke?” Hvis den pĂĄgældende er en dygtig jurist og interesserer sig for retligt arbejde – hvorfor skulle hans hudfarve sĂĄ være en hindring?

De Radikale har i ramme alvor foreslĂĄet, at dygtige mennesker fra andre lande end Danmark skulle kunne søge ansættelse ved det danske politikorps “hvis de interesserer sig for politiarbejde“.

Hvorfor ikke?

– – –

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Venstres Karsten Lauritzen mener det samme. Og udtalelser tyder pĂĄ, at han desuden mener, det i virkeligheden ogsĂĄ kunne komme til at gælde dommere. Er det ikke det, der stĂĄr at læse i denne artikel? http://www.b.dk/politiko/indvandrerbetjente-splitter-s-og-r De Radikale har længe haft et ønske om et mere globaliseret og farverigt politi pĂĄ ønskelisten. Jamen, nĂĄr andre organisationer mener de kan have glæde af at fĂĄ en chef udefra, der kan se pĂĄ deres mĂĄde at gøre tingene pĂĄ “med andre øjne” – hvorfor sĂĄ ikke politiet? Eller domstolene? MĂĄske er det lige dĂ©t, vi indavlede hjemmefødinge trænger til –… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

NĂĄja … Jo mere, jeg tænker over det, jo mere kan jeg se, at min kommentar herover er lidt overflødig. Hvis man kan tænke sig et eller andet destruktivt vanvid, baseret pĂĄ social konsensus og villet uvidenhed, sĂĄ kan man ogsĂĄ sige sig selv, at det har været foreslĂĄet af De Radikale. Og evt. af kollegieværelseliberalisten, Karsten Lauritzen. Pardon.

– – –