26
apr
Seneste opdatering: 26/4-13 kl. 0703
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Warum nicht gleich türkische Richter in deutschen Gerichtssälen? FOCUS Nr. 15 (2013) (Snaphanens oversættelse)

af AKIF PIRINÇCI

portraet_katzen_pirincciUanset om det er en NSU-proces eller ‘de sædvanlige brandmistænkte’, så prøver Tyrkiet ved hjælp af muslimske lobbygrupper stadig mere at blande sig i tysk politik.

Når en slagsbroder trænger dig op i en krog, er der kun to måder afslutte konlikten på; Enten siger du ligeud at der bliver konsekvenser hvis han ikke holder op – eller du går i defensiven og signalerer at du underkaster dig. Omtrent sådan må man anskue de fortløbende frækheder fra Tyrkiet og dets klienter i Tyskland som f.eks. ‘Det Tyrkiske Fællesskab’, DITIB, Muslimsk Koordineringsråd.’

På en måde som grænser til selvhad, signalerer den tyske regering og de tyske medier til migranterne, at de er halen som logrer med hunden. Og det til en en migrantgruppe som man velvilligt har hjulpet til en bedre tilværelse end i dens hjemland.

Hvis der et eller andet sted i landet brænder et hus beboet af tyrkere, så kommer den tyske ministerpresident og den tyrkiske ambassadør straks. De er rystede, når de ser brokker og aske: ”Denne brand må være påsat af en neonazi.”

Kriminalteknisk analyse er ikke bare unødvendig, men uønsket og måske ligefrem pinlig. Den kunne jo vise noget så usandsynligt som en teknisk defekt eller uforsigtighed fra beboernes side. Derved ville den normale kopling mellem ‘tyrkerhus, nazi, brand” blive brudt eller i det mindste ridset i lakken. At der statistik set omkommer 600 mennesker i brande i Tyskland hvert år – det byder vi på.

Mangen en grøn/venstrefløjs journalist eller politiker ønsker sig i virkeligheden, at en ‘skinhead’ endelig, endelig ville anlægge en brand i et tyrkerhus. Så kunne man prygle ‘de biologiske tyskere’ (Cem Özdemir) med naziforbandelsen. De kunne hver dag samles på torvet og under et tyrkisk, eller i hvert fald et muslimsk flag, og gennemgå underkastelsesritualer.

Årets store begivenhed forestår i München. Den tyrkiske regering og de bodsgørende tyske kollaboratører fra pressen, ser her deres chance for at forbinde de lokale problemer til den fra Ankara tilvandrede pressionsgruppe. Det drejer sig om processen mod den såkaldte terrorcelle NSU, som egentlig bestod af to indvandrerhadere samt en halvfordrukken veninde af dem. Det er ikke meget, men man kan klemme noget tyskfjendtlighed ud af de tyrkisksprogede og lidt selvfølelse blandt ‘die Gutmenschen’.

Det uhæderlige er, at alle disse uskyldige mennesker som er myrdet af sindsforvirrede rasehadere, i virkeligheden slet ingen rolle spiller. Hvilket de heller ikke gør i Tyrkiet, hvor der er flere fængslede journalister end det antal, der får adgang til retssalen i München.

Nej, det er den første rigtige testsag for, hvordan man ved moralsk uangribelighed, dristighed og offentlig bodsgang samt diskrete henvisninger til letantændlige ungdomsgrupper, kan styre tyske anliggender. Ikke kun tyrkiske journalister, men også tyrkiske embedmænd, skal være tilstede i retssalen. Hvorfor ikke lige så godt lade en tyrkisk dommer lede retssagen?

Helt anderledes ser sagerne ud i de omvendte tilfælde. ‘Gæsternes’ mord på indfødte tyskere presenteres for offentligheden i en blomtrende sociologjargon, en slags Charles-Dickens-Juleeventyr. Noget om stakkels ‘udsatte’ unge mennesker.

For nylig har medierne dog fundet en mere effektiv metode til at beskrive disse muslimske sociopaters invalidering af andre: Nemlig skjule dem under smukke navne, såsom ”Slagsmål mellem unge”, eller helt at fortie dem. For nylig blev den 25 årige Daniel S offer for et sådant ‘slagsmål’ i Kirchweyhe. Der kom ingen ministerpræsident for at udtrykke medfølelse.

En ting er helt klar. Tyskland vil i de kommende år forandre sig radikalt. Så meget, at den nu løbende islamisering vil se ud som en harmløs forpostfægtning. Mange er forblændet af grøn-venstrefløjs tænkning og elsker alle udlændinge eller tænker ligefrem på at gøre karriere migrationsindustrien. Disse mennesker vil gnide øjnene, når de får løkken lagt om halsen fordi de har muntret sig med en kvinde uden at først spørge hendes ejer om lov.

Jeg ved udmærket at jeg med denne tekst vil skaffe mig en masse fjender. Folk som ikke gerne ser at man sætter spørgsmåltegn ved luftige hjerneblødninger som ‘De tyske muslimforeninger tjener integrationen”. Da jeg ikke lever af statslig kulturstøtte, men tjener mine penge på ærlig vis, så er det mig ligegyldigt. (Se også af samme forfatter »Slagtningen er begyndt – et folkemord på tyskere«.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] er begyndt – et folkemord på tyskere«, 10 Profetier af Messias for de næste ti år og “Hvorfor ikke bruge en tyrkisk dommer i tysk retssal?”. Her læser Pirinçci op fra sin nye bog, der udkommer på torsdag “DEUTSCHLAND VON SINNEN: Der […]

trackback

[…] oversættelser af Akif Pirincci: “Hvorfor ikke bruge en tyrkisk dommer i tysk retssal? og »Slagtningen er begyndt – et folkemord på […]

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

“På en måde som grænser til selvhad, signalerer den tyske regering og de tyske medier til migranterne, at de er halen som logrer med hunden.” Det er jo kernen i problemet. Vi går og skammer os over den vestlige kultur og er hold op med at spille “interesse spillet” hvor din gevinst er mit tab. Nu gælder det om “win-win” og desuden om ikke at virke “imperialistiske”. Men de andre spiller stadig “zero-sum” ikke “win-win” og vi, ja vi er nogle idioter der forbander de hvis tarv er vores vigtigste pligt, vores børn og børnebørn, med vores vanvittige selvhad. Vesten…the… Read more »

JensH
Guest
JensH

@Steen Tillad mig at henvise dig til til en spændende gæst, der var på The Andrea Shea King Radio-show i går. Gæsten på showet i går var en Claire Lopez, som er tidligere “CIA Operations Officer”, og udgangspunktet for showet var selvfølgelig terror-angrebet i Boston, men de kommer også ind på andre emner, herunder Det Muslimske Broderskab’s infiltrering af det Amerikanske samfund på alle niveauer, (politik, udannelses-systemet, medierne ect). Men Claire Lopez gør også op med begrebet ‘radikale islamister’. Ifølge Lopez er det forkert at bruge ordet ‘radikal’ i den forstand, at så snart en muslim for alvor begynder at… Read more »

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Til det spørgsmål ville De Radikale svare “Ja – hvorfor ikke?” Hvis den pågældende er en dygtig jurist og interesserer sig for retligt arbejde – hvorfor skulle hans hudfarve så være en hindring?

De Radikale har i ramme alvor foreslået, at dygtige mennesker fra andre lande end Danmark skulle kunne søge ansættelse ved det danske politikorps “hvis de interesserer sig for politiarbejde“.

Hvorfor ikke?

– – –

Morten - - -
Guest
Morten - - -

P. S. Venstres Karsten Lauritzen mener det samme. Og udtalelser tyder på, at han desuden mener, det i virkeligheden også kunne komme til at gælde dommere. Er det ikke det, der står at læse i denne artikel? http://www.b.dk/politiko/indvandrerbetjente-splitter-s-og-r De Radikale har længe haft et ønske om et mere globaliseret og farverigt politi på ønskelisten. Jamen, når andre organisationer mener de kan have glæde af at få en chef udefra, der kan se på deres måde at gøre tingene på “med andre øjne” – hvorfor så ikke politiet? Eller domstolene? Måske er det lige dét, vi indavlede hjemmefødinge trænger til –… Read more »

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Nåja … Jo mere, jeg tænker over det, jo mere kan jeg se, at min kommentar herover er lidt overflødig. Hvis man kan tænke sig et eller andet destruktivt vanvid, baseret på social konsensus og villet uvidenhed, så kan man også sige sig selv, at det har været foreslået af De Radikale. Og evt. af kollegieværelseliberalisten, Karsten Lauritzen. Pardon.

– – –