30
apr
Seneste opdatering: 1/5-13 kl. 0140
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med udgangspunkt i Ibrahims kommende bog, “Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians”, diskuterer han med Spencer dages kristenforfĂžlgelser, men meget handler om Vestens egen psykologi, om hvordan vi nĂŠgter at se islam som en agressiv, politisk kraft, og hvordan der gĂ„r kuk i vores lyserĂžde computere, nĂ„r den ene offfergruppe gĂ„r lĂžs pĂ„ den anden. For eksempel kristne irakere mod muslimske i SödertĂ€lje, nĂ„r muslimer angriber og endda myrder en homoseksuel i Sverige, og naturligvis: nĂ„r muslimer angriber de fĂ„ tilbagevĂŠrende kristne i MellemĂžsten. SĂ„ chrasher maskinen og der kommer volapyk ud af den.

Vi fĂ„r ikke at vide, at krigen i Sudan eller Libanon var jihad imod ikke muslimer, vi fĂ„r ikke at vide at kopterne er udsat for jihad og vi fĂ„r slet ikke at vide at Taimour Abdulwahab, Munir Awad eller Major Hassan udfĂžrte jihad efter deres religions udtrykkelige dogmer. MedietĂ„gen har sĂŠnker sig over os, fordi disse jihadister ifĂžlge den fortolkende venstreflĂžj, slet ikke selv har forstĂ„et, hvad det er de foretager sig og navnlig hvorfor. Jeg snuppede den i stedet for TV-Avisen 18.30, nĂŠppe nogen skade sket. – Video uploadet 29/04/2013. – Se ogsĂ„ Soeren Kerns Belgium Erasing Christianity for Islam.


Norske gutter i Det Nye Norge

Denne artikel skal man koncentrere sig om, og man skal have sin whisky eller andre foretrukne sedativer indenfor rĂŠkkevidde:

Finansavisen forteller historien til to unge gutter som er oppvokst og bor i Groruddalen. Det er baksiden av medaljen om Ă„ vokse opp i et innvandrertett miljĂž. Den ene er 16 Ă„r, den andre 19 Ă„r. Begge er norske. Begge er sinte – og redde. Sinte pĂ„ innvandrere som tilrĂžver seg makt i flokk. PĂ„ barneskolen lĂŠrte guttene at de skulle ta hensyn til innvandrerne. Det var synd pĂ„ innvandrerne. NĂ„ drĂžmmer guttene om hevn.

Finansavisen har i et par uker fokusert pĂ„ innvandring og Ăžkonomiske konsekvenser. Flere av disse sakene har vi omtalt (se lenke under). I helga lĂžsrev Finansavisens Kjell Erik Eilertsen, Ole AsbjĂžrn Ness og IvĂĄn Kverme (foto) seg fra sine kalkulatorer og PC-er og mĂžtte noen av dem som vokser opp i Det Nye Norge. De valgte seg ungdommen, norske gutter, som har sin oppvekst i den mest innvandrertette delen av Norge – i Groruddalen i Oslo. Og de lager en reportasje som neppe noen andre medier ville tillatt publisert.

Groruddalen bestÄr av de fire bydelene Stovner, Alna, Grorud og Bjerke. Alle bydeler som nÊrmer seg en innvandrerandel pÄ 50 prosent, se tabell. (SÞndre-Nordstrand har akkurat bikket 50 prosent).

I ”dalen” har Finansavisen fĂ„tt kontakt med to unge gutter. Den ene, Marius SĂžrvik, stĂ„r frem med navn og bilde. Den andre er anonym. Finansavisen kaller han ”Andreas”. Guttene er intervjuet henholdsvis to og tre ganger. Begge har fĂ„tt to versjoner av saken til gjennomlesning og har bekreftet at de er korrekt gjengitt. I tillegg har faren til Andreas lest saken og godkjent at historien til sĂžnnen kommer pĂ„ trykk.

To verdener pÄ 35 minutter

[…]

Frykter drap

Ta inn hele skjermen 30.04.2013 223816

OgsÄ Andreas lider, til tross for at forsÞker Ä skjerme seg mest mulig:

Han har trukket seg tilbake, men han har ennÄ en muslimsk venn. Fra en meget rettroende familie. La oss kalle ham Omar. Han forsÞker Ä overtale Andreas til Ä bli muslim. Forteller om den dommen og helvete som venter alle som ikke underkaster seg islam i tide. Forteller hvordan Andreas mÄ slutte Ä leve, men heller leve for det neste livet. Forsake. Men Andreas sier at han er skeptisk til islam, sterkere enn det: Han liker ikke islam, ikke strengheten, hevngjerrigheten, kvinnesynet, maset om de Êrbare kvinnene, hijab, ikke fordi de selv vil, men fordi de skal.

De diskuterer. Diskusjonene akselerer til krangler.

– Han sa at han skulle drepe meg. Jeg truet ham tilbake.

Andreas knytter kontakt med etniske nordmenn i motorsykkelmiljÞet for Ä fÄ beskyttelse; en 1%-klubb.

– Hadde jeg ikke kjent dem, vil han drept meg.

Feige muslimer

Andreas legger ikke skjul pÄ at han fortsatt er redd. At han pumper jern for Ä bli sterkere. Han forteller at han til og med vurderer Ä begynne Ä gÄ med kniv, men frykter politiets knivkontroller. Han forteller at han avtaler med venner for at de skal stÄ sammen. Venner som ogsÄ pumper jern og trener kampsport.

– Muslimer slĂ„ss ikke Ă©n mot Ă©n. MĂžter du dem alene er de feige. GĂ„r jeg pĂ„ Omar alene, gĂ„r han forbi meg. Hvis jeg mĂžter ham alene med en gjeng, fĂ„r jeg i beste fall bank.

Marius har hevet blikket. NĂ„ kan han begynne Ă„ analysere det hele.

– Det er et hierarki, hvor etnisk norske gutter stĂ„r lavest pĂ„ rangstigen. De vil bli plaget hvis de ikke legger seg flate, hvis de ikke blir norske innvandrere. Hvis en norsk gutt kommer i brĂ„k har han ofte en liten familie og et lite nettverk rundt seg. I motsetning til en pakistansk eller somalisk gutt sĂ„ har ikke han en klan med brĂždre og fettere og onkler som kommer stormende til ved enhver konflikt. Ofte er alt de har en alenemor.

Norsk er svakhet, norsk kultur er ut

Andreas mener den norske kulturen blir utkonkurrert.

– Ingen vil vére norsk her. Norsk er synonymt med svakhet. Det er en fþlelse som ikke minst blir formidlet av lérerne.

– De er redde. De tĂžr ikke si ifra. Dere burde telle hvor mange rektorer det har vĂŠrt pĂ„ Vestli skole de siste Ă„rene, og spĂžrre dem hvorfor de har sluttet. De har ikke kontroll, men de gjĂžr alt for Ă„ legge til rette for de muslimske elevene. I heimkunnskapstimene mĂ„ alle tilberede halalkjĂžtt. Innvandrerne slipper nynorsk. Jeg mĂ„ ha det. De muslimske jentene slipper gym, selvfĂžlgelig kan ikke de skifte sammen med andre jenter. Vi mĂ„ tilpasse oss deres kultur. Ikke de vĂ„r.

Andreas om jenter:

– Det er en ting som irriterer meg noe sĂ„ forjĂŠvlig. De kan legge seg etter norske jenter, men vi kan ikke legge oss etter deres. Det er barnelĂŠrdom. Du prĂžver deg bare ikke pĂ„ en pakistansk jente, men norske jenter er tilgjengelige for innvandrergutta. Norske jenter foretrekker dem. Jeg vet ikke hvorfor. Det er vel den brune huden. At de er tĂžffe, at de har penger selv om de ikke har jobb. De ser ikke at de slĂ„ss i flokk, at de egentlig er feige. Jeg har spurt bestevenninnen min om hun kunne bli sammen med meg, og hun sier at jeg har bra nok personlighet til at hun kunne det, men feilen med meg er at jeg er norsk. Hun vil bli sammen med en utlending.

Han tror Oslo kommer til Ă„ bli Oslostan.

– Det gĂ„r mange Ă„r ennĂ„, men det gĂ„r i den retningen. Det kommer flere og flere muslimer utenfra, og det er mange som konverterer. Bare jeg kjenner fem konvertitter. Her er det islam som gjelder, islam som er sterkt, hvorfor slĂ„ss imot.

Se hele den uforkortede historie pÄ HRS.NO

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
7 years ago

Den mĂ€nskliga historien Ă€r pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt snĂ„rig och inte sĂ„ enkel att begripa sig pĂ„ alla gĂ„nger, men att det har förekommit s.k. skenmanövrer i olika sammanhang Ă€r vĂ€l att betrakta som en historisk fakta. Det var vĂ€l nĂ„gon svensk kung som lĂ€t klĂ€ ut nĂ„gra svenska soldater i – fiendens klĂ€der – , (var det ryssens klĂ€der kanske?), och lĂ„ta de svenska utklĂ€dda soldaterna lĂ„tsasattackera Sverige, för att pĂ„ sĂ„ sĂ€tt sedan kunna gĂ„ i anfallskrig
(eller hur det nu var
)
 Det mĂ€rkliga i mĂ€nsklighetens historia, alltsedan begynnelsen, dĂ„ mĂ€nniskor började nedteckna solens uppgĂ„ng och nedgĂ„ng, liksom mĂ„nens cykler,… Read more »

HH
HH
7 years ago

Norske gutter… Andreas, som han kallas, kunde ha Ă„kallat Paulus eller vilken kristen profet som helst och fördömt muslimens tĂ€nkande. Att helt enkelt förklara att denne ALLS inte skulle komma till himlen om han inte Ă€ndrade sitt synsĂ€tt! Visa honom Gamla och Nya testamentet. Varför inte litet grand ur Daniels bok i GT som berĂ€ttar hur det gĂ„r för den som uppvisar otrohet mot den judiske och kristne Guden. Daniel visste vĂ€gen…

Det skulle nog tagit skruv!

Nielsen
Nielsen
7 years ago

SpĂžrgsmĂ„let er hvor mange Ă„r det skal stĂ„ pĂ„ endnu, og hvad det ender med. Muslimernes jihad vil stĂ„ pĂ„ sĂ„ lĂŠnge de er her (som i Norge). Og hvis det stĂ„r til dem selv, ender det med fred; nĂ„r vel at mĂŠrke ALLE er konverteret til deres terrororganisation. SĂ„dan gik det i Ægypten, Persien, den vestlige del af Indien og mange steder, hvor frihed er et begreb der er blevet til en myte. Udsigterne for et samfund, hvor terrororganisationen islam fĂ„r fodfĂŠste er som at kigge nedad, efter at have sprunget ud fra et hĂžjtflyvende fly, og have glemt… Read more »