13
maj
Seneste opdatering: 13/5-13 kl. 1753
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

13-05-2013 014

Gyldendal skriver: “backfisch, ung pige, der hverken er barn eller voksen, og som opf√łrer sig derefter; almindeligt brugt til ca. 1950.” Egtl. fra tysk om fisk der er for unge til at stege eller koge, men som kan bages. Den alder hvor livet ikke bare er en √•ben bog, som Scruton siger om livet i Vesten, men forekommer de ber√łrte lige lovlig √•bent.

England oversv√łmmet af tilvandret kriminalitet

Her er kun tale om kriminelle, der er f√łdt i udlandet, og der er tale om mord og voldt√¶gt, ikke rum√¶nske h√łnsetyve. Man t√łr ikke forestille sig svaret p√• sp√łrgsm√•let: Hvor stor er procentandelen grov kriminalitet beg√•et af udenlandsk f√łdte samt 1, 2 og 3 generations engl√¶ndere?

NEARLY one in five UK murder or rape suspects last year was born abroad, The Sun can reveal. A total of 93 foreign nationals were charged with murder and 632 with rape. It compares to the overall number of murder suspects of 555 and rape accused of 3,436.

A survey of 43 police forces in England and Wales showed that only ONE did not record any rape or murder charges against a non-UK citizen. In London alone, more than a third of the 210 rape suspects charged in 2012 were immigrants. Twenty-four were from Jamaica, 14 from Nigeria, 13 from Poland and ten from Portugal. Out of 180 suspects in the capital charged with murder, 41 were foreign, including seven from Jamaica and five each from Turkey, Poland and Sri Lanka.

But 75 per cent of suspects charged with murder in Suffolk were immigrants. In Manchester, a total of 832 people were charged with rape, including 177 foreigners. One in 5 murder accused foreign. 20% rapes ‘by migrants’, A fifth of murder and rape suspects born abroad, shock survey finds

‘Du skal afst√• dit land’

Det danske asylsystem er godt p√• vej mod sammenbrud. Asylcentrene er overbelastede. Sidste √•r sad der 6.078 asylans√łgere i de danske centre, der p√• grund af pladsmangel nu er spredt ud over hele landet. Selv sommerhuskolonier er taget i brug uden for s√¶sonen.

Alene i perioden 2009 ‚Äď 2012 blev der if√łlge udl√¶ndingestyrelsens statistikker bevilget i alt 15.322 tilladelser til familiesammenf√łring. Af dem var de 12.081 familiesammenf√łring med √¶gtef√¶lle eller samlever. Alts√• hvor de 12.081, der havde f√•et asyl, pludselig blev til det dobbelte, nemlig 24.162. Som under Nyrup: vi f√•r asylkaos allerede i √•r

Politikerne har ikke grundl√¶ggende forandret sig siden Nyrup-Jelveds tid: De s√¶tter for√¶ldede, landsskadelige konventioner over det folk, der har valgt dem. S√• l√¶nge de g√łr det, skal vi miste vores land.

Danskere og nordm√¶nd mister det ganske vist senere end svenskerne, men tendensen er n√łjagtig den samme. I midten af √•rhundredet er svenskerne blev √©n folkegruppe blandt mange andre i Sverige, – under 50 % af befolkningen – og i Danmark er der i 2050 en million indvandrere og efterkommere. De bliver til to og tre hvis ikke nogen g√łr helt op med konventionerne, eventuelt tr√¶der ud af EU og FN, og de politikere er ikke til at f√• √łje p√•. Hvorfor ikke, lader de sig ikke skr√¶mme af¬† forstadierne til borgerkrig i f.eks. de franske opstande i Paris og Grenoble, af de seneste √•rs st√¶rke ophobning af muslimske terrorfors√łg, af indvandringens √łkonomi? Hvordan kan de undg√• at frygte tro at et befolkningsflertal, der ikke har noget politisk medejerskab til multikulturen, ikke vil g√• fysisk til angreb p√• dem, n√•r projektet er s√• kuldsejlet, at ingen kan undg√• at se det?

Antagelig er det s√• banalt, at de s√¶tter deres √łjeblikkelige karriere h√łjere end deres land. Det v√¶rste de kan forestille sig, er ford√łmmelse fra den internationale medie-politiske elite. Jeg kan forestille mig det, der er v√¶rre.

Beskeden fra Christiansborg og Bryssel er stadig den samme: Du skal afgive dit land, dine byer skal g√• til i vold og anarki, og din √łkonomi skal ruineres for et h√łjere, √¶dlere form√•l end et tusind√•rigt land, og du har – i al fald indirekte – selv stemt for det. Bagefter er det for sent at g√• i fakkeltog og kr√¶ve nogen til ansvar for, at hele dit land er blevet til Tingbjerg, Vollsmose og Gellerup, et Malm√ł, et Marseille, et Birmingham eller et London, hvor engl√¶ndere nu er i mindretal.

Historikeren Henrik Jensen skriver blandt andet om konventioner i dag i sin anmeldelse af Morgen Camre og Lars Hedegaards nye bog Anm: Holder diget?Jyllands-Posten, 13.05.2013 (ikke online)

En ulykke kommer sj√¶ldent alene, siger man. Da Anden Verdenskrig var slut, og alt syntes tabt for Europa, var der stadig mere at tabe. Europa kunne i tilgift til fortiden ogs√• tabe fremtiden. Det sidste risikerede en d√łdsm√¶rket pr√¶sident Roosevelt og ikke mindst hans hustru, Eleanor, med flagskibet FN og en erkl√¶ring om “universelle menneskerettigheder”.

Det var en misforst√•else af gigantisk omfang. Menneskerettigheder kan aldrig v√¶re blankochecks, som man bare str√łr ud over kloden. Det var en “d√łren er √•ben-erkl√¶ring” til alle i kolonierne om bare at komme til Europa – hvilket blev katastrofalt med oprettelsen af de universelle velf√¶rdsstater, tillige et produkt af verdenskrigen.

” Vestens fundamentale problem er ikke islamisk fundamentalisme. Det er islam – en afvigende (different) civilisation, hvis mennesker er overbeviste om deres kulturs overlegenhed og besat af deres magts underlegenhed”. Forfatterne citerer her Samuel P. Huntington, som vel at m√¶rke ogs√• mente, at islam ikke var Vestens st√łrste hegemoni-konkurrent. Det var Kina.

Problemet med islam er bestemt stort, og i Vesten g√łr man klogt i at tage det s√¶rdeles alvorligt – men historien viser, at ligesom det aldrig g√•r helt s√• godt, som man kunne h√•be, g√•r det ogs√• sj√¶ldent s√• galt, som man kunne frygte. Nedadg√•ende kurver retter sig. Men kan man nu v√¶re sikker p√• det? Nej, man kan ikke v√¶re sikker p√• noget som helst, hvor det drejer sig om fremtiden – alts√• heller ikke p√• en muslimsk magtovertagelse. Der er mange ubekendte faktorer i spil.Det er dog ikke et argument for at s√¶nke paraderne.

Man burde i realiteten s√¶tte konventionerne i parentes, lave et moratorium for den del af indvandringen og s√• f√• styr p√• integrationen. At der ikke er styr p√• den ses for eksempel p√• muslimers stigende forf√łlgelse af j√łder i Europa og Danmark og den store og stigende kriminalitet blandt muslimer. Det kan ogs√• ses p√• Kokkedal-aff√¶ren, som man da sagtens kunne kalde banal, hvis den ikke ogs√• kunne frygtes at v√¶re symptomatisk for muslimsk magt i fremtiden.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Idag tisdag lyssnade jag p√• radion – ett samh√§llsprogram som speglade invandrares frustrationer. Gemensamt f√∂r dem √§r den enorma sv√•righeten att f√• ett arbete f√∂r att √•tminstone inf√∂r deras barn framst√• som en som arbetar, som alla andra. Ju mer jag lyssnar f√∂rst√•r jag om√∂jligheten. Om man aldrig g√•tt i en skola, inte vet vad en klocka √§r eller ett trafiktecken, allt det vi, danskar eller svenskar, finner sj√§lvklart och enkelt, hur ska man d√• kunna ge dessa m√§nniskor ett meningsfullt liv? Nej, det √§r inte humant, inte att bry sig att l√•ta alla dessa redan fr√•n b√∂rjan f√∂rlorade m√§nniskor… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Kort sagt: det er derfor U.K vil ud af E.U.

falke√łje
falke√łje
7 years ago
Reply to  Allan Hansen

Det vil de fleste danskere også!!!

falke√łje

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Cykel-GPS for K√łbenhavn og omegn …

“Anne Mee Allerslev likes this” ūüėÄ

http://www.180grader.dk/Indenfor/cykel-gps

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Ja, bare man kalder tingene noget andet og tager de k√¶mpestore skyklapper p√•, s√• forsvinder alle de v√¶mmelige (selvskabte!) problemer jo nok helt af sig selv, ikke sandt? ūüėČ En ghetto er ikke en ghetto [ ūüėÄ ] Regeringen vil ikke kalde steder som Vollsmose, Gjellerup og Mj√łlnerparken for ghettoer. Det lyder som om, det er kriminelle steder. [ √ėh, ja? Og s√•? ] http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1973268.ece En ghetto er ikke en ghetto. Derfor hedder regeringens helt nye udspil om ghetto-omr√•der ogs√• ‘Udsatte boligomr√•der ‚Äď de n√¶ste skridt’. Se ogs√•: Regeringen √¶ndrer udsk√¶ldt ghettoliste Det er minister for by, bolig og landdistrikter… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Ja, hvis bare man kalder tingene noget andet og tager store skyklapper p√•, s√• forsvinder alle problemerne jo nok helt af sig selv, ikke sandt? ūüėÄ En ghetto er ikke en ghetto Regeringen vil ikke kalde steder som Vollsmose, Gjellerup og Mj√łlnerparken for ghettoer. Det lyder som om, det er kriminelle steder. [ √ėh, ja? Og? ] http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1973268.ece Derfor hedder regeringens helt nye udspil om ghetto-omr√•der ogs√• ‘Udsatte boligomr√•der ‚Äď de n√¶ste skridt’. [ Eller som man siger p√• nyfransk “Zones Urbaines Sensibles” / “Zones de non droit” ( No Go Zones ) … ūüėČ ] Det er minister for… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago

Har h√∂rt nu i f√∂rmiddag p√• P4 om det nya projektet att f√• bort ghettona. L√§t v√§ldigt kulturmarxistiskt flummigt och jag undrar om dom har sneglat p√• Sverige? Ni kan lika g√§rna kasta miljonerna direkt i √Ėresund fr√•n bron.

falke√łje
falke√łje
7 years ago

Vi mister vel forh√•bentlig t√•lmodigheden med vore Quisling politikere og indleder den n√łdvendige frihedskrig. Melodi: N√•r jeg ser et r√łdt flag smelde Tekst: falke√łje N√•r jeg ser muslimer br√¶nde og forh√•ne groft vort flag, s√• fornemmer jeg mit frihedshjerte t√¶ndes for vort land og for vort folk og for sag. De siger vor respekt den vil de have, de vil jage os fra hjem og fra vor rod, dette land fik vi fra f√¶drene i gave, det har vi pligt til at v√¶rne med vort blod. Vi har v√¶rnet omkring landet, vore fjender har man givet alt, vore gamle, de… Read more »

Fru.Fr√łken
Fru.Fr√łken
7 years ago

Man m√• da tage hatten af for alle de mange mennesker der rejser fra deres eget land,langt langt borte,for at bos√¶tte sig i et land som de helt tydeligt afskyr og foragter s√• helt utroligt meget. Hvor stort set ALT er en forn√¶rmelse mod dem og deres dyrebare tro og kultur. Et land hvor de med garanti ikke bliver glade for at v√¶re fordi det strider imod ALT hvad de st√•r for og tror p√•.Et land der i udgangspunktet har en samfundsstruktur der g√łr at de med 100% garanti bliver vrede og forn√¶rmede,hver eneste dag,i resten af deres liv. T√¶nk… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Fru.Fr√łken

Bortset fra at intet af dette er tilf√¶ldet. Muslimer elsker at leve i Vesten, med dens enorme rigdomme, relative fred og dyyyyybt naive/svage befolkninger og politikere. Her er der lebensraum for utallige klaner-bander, hele bydele, ja potentielt hele byer og landsdele, at s√¶tte sig p√• og drive som forretninger via narko og beskyttelsespenge, mens man modtager socialeydelser og lever i d√¶kke af den indf√łdte integrationsindustri. Jo, jo man kan ikke lide de urene vantro og deres jahiliyya-samfund, men det bliver igen-igen en fordel n√•r man med Allah i ryggen, kan n√¶gte v√¶rterne enhver moralsk forpligtigelse og dermed voldtage dem (p√•… Read more »

peter
7 years ago

velkommen til den rigtige verden med multi etniske samfund, som f√łr eller siden ogs√• kommer til Danmark.