18
maj
Seneste opdatering: 19/5-13 kl. 0244
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 18.05.2013 191533

«Hvem vil du helst ikke ha som nabo?», 5 insights on the racial tolerance and ethnicity maps, from an ethnic conflict professor. I Europa skiller Frankrig sig ud, men ellers resultatet nogenlunde forventet. De lande vores politikere elsker at importere folk fra, er langt de mest intolerante. Konflikt skulle sÄledes vÊre garanteret.

Apropos islam, der er ikke én bundrekord de ikke slÄr dagligt. Her er dagens, ret godt skuldret af under 10 % af befolkningen:

5000 inmates in Belgian prisons are Muslim. That represents 45% of the prison population. A situation which impose constraints on the prison organisation. In Forest, the decision has been made to simply no longer serve pork in the meals. 80% of the inmates are Muslim and refuse to eat pork. It has become simpler to no longer provide it on the menu at all rather than create different dishes. 45% of Belgian Prison Inmates Are Muslim

UK: Hver 10. under 25 er muslim

A new analysis of the 2011 census shows that a decade of mass immigration helped mask the scale of decline in Christian affiliation among the British-born population – while driving a dramatic increase in Islam, particularly among the young. It suggests that only a minority of people will describe themselves as Christians within the next decade, for first time.Meanwhile almost one in 10 under 25s in Britain is now a Muslim. Christianity declining 50pc faster than thought – as one in 10 under-25s is a Muslim, Half of UK’s migrants arrived in just one decade, says census, Immigrants now make up 13% of the British population as it’s revealed more Europeans arrived in the UK in the past decade than in the previous 50 years

From time to time I suggest that this country will, sooner or later become a Muslim nation, having given up Christianity and so left a space waiting to be filled, which secularism simply cannot do. This suggestion is generally met with incredulity at best, and derision at worst. I don’t say this is an immediate prospect, but I do think it is a long-term one. Well, those who think the idea absurd might do well to study the latest analysis of the 2011 census.

It has always amused me in a bitter sort of way that militant secularists seem pleased by the decline of Christianity. I doubt very much that they will like it if I turn out to be right, and the removal of Christianity as the national religion simply creates a space into which Islam can move. Can they really be sure that this will not happen here? We are, as I often say, due for a religious revival as material growth fails and fizzles. Why shouldn’t it benefit Islam, simple, confident, youthful and unembarrassed? Peter Hitchens: If Christianity dies, who benefits?

Extrema muslimer bakom de flesta hot

Sandheden har svÊre vilkÄr i Sverige, men ingen lÞgn holder i lÊngden. SpÞrgsmÄlet er herefter, hvor ekstrem eller rettroende en muslim skal man vÊre for at forfÞlge jÞder?

FörestĂ„ndaren för Malmö stads dialogforum har i tidningsintervjuer förklarat situationen med att ”det finns spĂ€nningar och etniska och religiösa motsĂ€ttningar mellan olika grupper”. Det Ă€r en falsk bild. Det finns inga sĂ„dana ”spĂ€nningar” och ”motsĂ€ttningar” mellan Malmös judar och muslimer. Ingen muslim har nĂ„gonsin behövt kĂ€nna sig hotad av den allt mer Ă„ldrande och krympande judiska befolknings- gruppen i staden – medan den övervĂ€ldigande delen av antijudiska hot de senaste Ă„ren kommit frĂ„n muslimskt hĂ„ll.

De ansvariga för Malmö stads dialogforum vet naturligtvis varifrĂ„n hotet och hatet kommer, men de vĂ€ljer att fantisera fram en politiskt korrekt symmetri dĂ€r judar och muslimer Ă€r lika goda kĂ„lsupare och dĂ€r bĂ„da grupperna blir offer för den andra sidans hat.Att inte lĂ„tsas om verkligheten gagnar inte det arbete som dialogforum i Malmö förvĂ€ntas bedriva. Att bekĂ€mpa antisemitismen förutsĂ€tter nĂ€mligen att man vĂ„gar tala uppriktigt om varifrĂ„n den kommer – inte bara nĂ€r den kommer frĂ„n höger-extremistiskt hĂ„ll.

Integrationsminister Erik Ullenhag, som i mÄnga sammanhang uttalat sig mot antisemitismen i Sverige, valde ocksÄ att inte tala klarsprÄk nÀr han i höstas framtrÀdde pÄ Wallenbergs torg i Stockholm under en manifestation mot judehatet i Malmö. Hans enda exempel pÄ antisemitiska angrepp var en hÀndelse i Vellinge i oktober 2010 dÄ ett gÀng svenska ungdomar kastade Àgg och ropade anti-semitiska slagord utanför den judiska kursgÄrden i Höllviken. Inte ett ord om de hot som uttalas av unga arabisktalande mÀn pÄ Malmös gator. Jackie Jakubowski i VLT.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
8 years ago

Verkligen en mycket intressant karta.

Thomas
Thomas
8 years ago

Rettelse: Min research for ovennĂŠvnte kommentar var for ringe. Aftenposten ejes ikke af Bonnier, men af norske Schibsted. Aftenposten og VG er sĂžsteraviser i Schibsted-koncernen.
Bonnier er et svensk mediehus, ejet af en stor jÞdisk familie. Bonnier er dominerende pÄ det svenske mediemarked.

Thomas
Thomas
8 years ago

PĂ„ samme side pĂ„ aftenposten.no, hvor ovenstĂ„ende kort bringes, annoncerer aftenposten.no for en facebookside omkring en kronik bragt i avisen pĂ„ selve nationaldagen 17. maj med overskriften “Flagg til side”. En skotte bosat i Norge revser nordmĂŠndene for at flage med det norske flag og gĂ„ i optog til kongeslottet den 17. maj. Det er nemlig racistisk, nationalistisk og alt muligt andet slemt.
BehĂžver jeg at skrive, at Aftenposten ejes af den jĂždiske Bonnier-familie, som i Ăžvrigt ejer de fleste af medierne i Sverige: aviser, ugeblade, radio, internetsites.

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Flagg-til-side-7204281.html#.UZhiXWthiSM

Thomas Bolding Hansen
8 years ago

“If Christianity dies, who benefits?”

Rationalitet?

Sorry, kunne ikke dy mig.

Prudentius
8 years ago

“Rationalitet?”

Vi befinder os pÄ toppen af den Thomas! PÄ toppen af den vesterlandske post-kristne rationalismes ypperste tinde.

Den hedder multikulturen og er et af de mest enestÄende forsÞg i vores historie pÄ at ordne verden rationelt. Aldrig mere krig, aldrig mere intolerance rÄber dens visionÊre titan-arkitekter, mens de stabler klippevÊgge ovenpÄ hinanden i forsÞget pÄ at storme deres gudlÞse himmel og trÊkke den ned pÄ jorden.

Voksvingerne er stĂžbt og kursen mod solen sat. Rationalismen er tilbage med et brag, klar til nye skyture og akutte nĂždlandinger!

Thomas Bolding Hansen
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Rationalitet?” “Vi befinder os pĂ„ toppen af den Thomas! PĂ„ toppen af den vesterlandske post-kristne rationalismes ypperste tinde. Den hedder multikulturen og er et af de mest enestĂ„ende forsĂžg i vores historie pĂ„ at ordne verden rationelt. Aldrig mere krig, aldrig mere intolerance rĂ„ber dens visionĂŠre titan-arkitekter, mens de stabler klippevĂŠgge ovenpĂ„ hinanden i forsĂžget pĂ„ at storme deres gudlĂžse himmel og trĂŠkke den ned pĂ„ jorden.”””” Vi befinder os ikke pĂ„ toppen af rationalismens tinde. Vi befinder os langt efter en rationel impuls fra oplysningstiden, med virkelig fritĂŠnkning, Voltaire, Jefferson, Blake, osv. der blev kvalt i nyreligiĂžsitet i form… Read more »

Prudentius
8 years ago

Den vestlige rationalisme ikke rationel??? Nej nu stĂ„r verden sgu ikke lĂŠngere! 😉

trackback

[…] UK: Hver 10. under 25 er muslim « Snaphanen. […]