23
maj
Seneste opdatering: 23/5-13 kl. 1413
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske feminister m/k har skabt et kvindefjendligt samfund. Det er tone Riksdagen ikke behÞvede hÞre pÄ fÞr 2010, da anstÊndige mennesker havde ordet for sig selv. Sidder de og vrider sig? Richard Jomshof (SD) debattade sexualbrott i riksdagen

Gjort fremmed i sit eget land

eller skal man vĂŠre mere prĂŠcis og sige ‘etnisk fordrevet af sine egne politikere’?

Patrick Åserud har fĂ„tt nok av press om salamifrie matpakker, blondinehets og elendige sprĂ„kmiljĂžer. Han flytter fra et lokalmiljĂž han mener er i ferd med Ă„ knekke sammen under vekten av mislykket integrering. – Jenter blir mobbet for Ă„ vĂŠre blonde, og farger hĂ„ret mĂžrkt for Ă„ passe inn. Det er ikke greit Ă„ vĂŠre homofil pĂ„ skolen, ikke ateist og i hvert fall ikke jĂžde. SĂŠrlig de siste tre Ă„rene har det vĂŠrt skremmende Ă„ se og hĂžre om det som skjer, sier Åserud.

Han fĂžler at det er han og familien som mĂ„ integreres som minoritet i eget land. – Jeg har vĂŠrt positiv og optimistisk tidligere. Men det gĂ„r en grense nĂ„r det blir et flertall som ikke snakker godt norsk. Vi er mange som fĂžler dette sterkt, uavhengig av hudfarge. En indisk familie jeg kjenner forventes Ă„ leve som muslimer fordi de er brune i huden.

– Det er ikke godt Ă„ si. Jeg frykter RosengĂ„rd-tilstander (belastet forstad i MalmĂž, journ.anm). Der avfyres skudd pĂ„ gaten i gjennomsnitt en gang hver uke. Jeg Ăžnsker det beste for byen, men jeg fĂžler ikke jeg kan bĂŠre integreringen pĂ„ mine skuldre, sier Åserud. Det er vanskelig Ă„ vĂŠre etnisk norsk her

Uhrskov: Svensk ‘elites’ fortrĂŠngninger

TV2 News interviewede i dag onsdag en journalist fra avisen Dagens Nyheter. Hun kunne berolige med, at der den seneste nat kun er blevet brĂŠndt biler af i de svenske ghettoer

For det fÞrste gÊlder det om for enhver pris at holde fast i mantraet om, at det alt sammen skyldes socio-Þkonomiske omstÊndigheder. Ikke syv vildt brÊndende forstÊder kan fÄ den svenske journaliststand til at se pÄ, om der er en generel forskel i adfÊrd mellem medelsvensson og sÄ den gennemsnitlige ikke-vestlige indvandrer og efterkommer i Sverige, i dette tilfÊlde uden nogen tvivl den gennemsnitlige muslimske indvandrer og efterkommer.

For det andet pĂ„peges det uafladeligt, hvor vĂŠmmeligt det er, at det er ”racisterne”, der vinder pĂ„ det her. For den uindviede hĂŠnger termerne racist og racisme sĂŠrdeles lĂžst i Sverige. Den svenske ‘elite’ fortrĂŠnger den ikke-vestlige indvandrings konsekvenser

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
7 years ago

AngĂ„ende: ” Gjort fremmed i sit eget land”, samt ocksĂ„ angĂ„ende: ” Uhrskov: Svensk ‘elites’ fortrĂŠngninger.” Den kommunistiska ideologin verkar gĂ€rna vilja – förenkla – olika slags samhĂ€llsproblem, som alla samhĂ€llen i alla tider har brottats med. Att förenkla genom att förrĂ„a ett samhĂ€lle genom att vilja mena att om vi bara hugger ihjĂ€l, rĂ„nar och plundrar de rika sĂ„ blir allt gott och bra Ă€r ett bedrĂ€geri. Det Ă€r verkligen att egentligen vilja sprida lögn och dikt omkring sig och det Ă€r inte att vilja ta nĂ„got ansvar. Det Ă€r istĂ€llet att vilja förvrida verkligheter och att vilja skylla… Read more »

HH
HH
7 years ago

Det var ju sagt att tidningarna – lĂ€s journalisterna – skulle granska makten. Lever de inte i symbios? Nu rasar upplagorna trots alla bortförklaringar. Folk ser och förstĂ„r desto bĂ€ttre.

Men ibland kan man lÀsa historiska sanningar som sÄ smÄningom kommer i dagen:

“Min framgĂ„ng Ă€r grundad pĂ„ mitt författarskap. VĂ„rt parti vore intet utan Gutenberg”.
Adolf Hitler

pk
pk
7 years ago

Jamen det, som sker fortiden i Sverige er jo bare politikerne og andres krig mod svenskerne.
Bare lidt mere, bare lidt mere, som Snaphanen har vÊret inde pÄ.

Snart vil Sverige falde tilbage til den vante og trygge hverdag.
Mord , drab, overfald, voldtĂŠgter, skoleafbrĂŠndinger, bil ditto, indbrud og biltyveri.
Åh ja , lad os ikke glemme de voldelige overfald pĂ„ ĂŠldre svenskere, begĂ„et af folk , som elsker
og respektere ĂŠldre.
MĂ„ske er jeg ikke kommet hele vejen rundt, husk nu, at snart vil Sverige vende tilbage til det kendte: Reinfeldternes krig
mod svenskerne.

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

Meget bra om feminisme og voldtekt (fra en kronikĂžr i en klar rĂžd avis, Dagbladet)
http://www.dagbladet.no/2013/05/18/kultur/ideer/lordagskommentaren/debatt/kjetil_rolness/27237981/