23
maj
Seneste opdatering: 23/5-13 kl. 1723
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Masked English Defence League supporters flood Woolwich: Far-Right clash with police near scene of killing Ritzau skriver HÞjreekstreme amok efter drab pÄ soldat. Som man ser pÄ video, gÄr de fredeligt og frivilligt derfra

Michael Adebolajo tilhĂžrte forbudte Al Muhajiroun

Former leader of banned group confirmed that he had known the man who was seen on video in the immediate aftermath of horrific killing. Both he and the other suspect in the Woolwich murder are thought to have converted to a radical form of Islam. They are not thought to have links to terror groups based in Nigeria, such as the jihadist organisation Boko Haram, however. Adebolajo was reportedly known to Al Muhajiroun, the banned Islamist organisation, and went by the name of Mujahid.

Anjem Choudary, the former leader of the group, confirmed he had known him, The Independent reported. He claimed he had converted to Islam in 2003 and had stopped attending meetings of Al Muhajiroun and its spin-off groups two years ago. He said he had also known “Mujahid” as Michael. Woolwich attack: knife-wielding suspect named as Michael Adebolajo, Woolwich attacker named ‘Mujahid’ was known to banned Islamist organisation Al Muhajiroun (Full video and transcript of UK jihad murderer: “We are forced by the Qur’an”)

Begge terrorister kendt af MI 5

A British government official says both suspects in the brutal killing of a solider were part of previous security services investigations for possible terror links. The official, who spoke on condition of anonymity because he was not authorized to speak about the investigation, said he could not provide other details because the suspects may face trial.

Investigations by Britain’s domestic security service, MI5, can include undercover surveillance, phone tapping and communications intercepts.UK OFFICIAL: SUSPECTS PART OF PREVIOUS PROBES

Daniel Pipes hos Ezra Levant

Middle East expert Daniel Pipes joins Ezra Levant to discuss the difference between Islam and Islamism as well as the issues surrounding the US senate vote to arm Syrian jihadists.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago

Mr. Cameron said. “This was not just an attack on Britain and on the British way of life, it was also a betrayal of Islam and of the Muslim communities who give so much to our country. There is nothing in Islam that justifies this truly dreadful act.”

Jeg savner ord.

http://www.theglobeandmail.com/news/world/terrorist-slaying-of-british-soldier-betrayal-of-islam-cameron/article12060993/

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Hr. Naturli'

FuldstĂŠndigt forudsigligt, at David Cameron kommer med sĂ„ latterlig udtalelse. Der er masser i islam der retfĂŠrdiggĂžr mord pĂ„ ‘de vantro’, ja, det er faktisk en pligt for muslimer. Men i det mindste hĂžrer man ikke lĂŠngere den om islam som ‘the religion of peace’, og jeg formoder man skal glĂŠde over selv sĂ„ lille en ting i disse (vanvittige) tider.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Ang. Daniel Pipes sĂ„ er han jo talsmand for den hypotese eller hvad vi nu skal kalde det, at islam og islamisme ikke er det samme. Jeg husker bestemt Tim Pallis’ og andres argumenter desangĂ„ende og ved ikke helt hvad jeg selv tror omkring det. Der er stĂŠrke argumenter for at islam er islamisme. Omvendt kan en skelnen mĂ„ske vĂŠre strategisk meningsgivende selvom den ikke er den mest korrekte?? Under alle omstĂŠndigheder tror jeg ungdomsbulen i islam er central for at forstĂ„ hvorfor denne religion er begyndt at rĂžre sĂ„ kraftigt pĂ„ sig i disse Ă„rtier.
http://www.danielpipes.org/366/islam-and-islamism-faith-and-ideology

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Jeg kan ikke rationelt forklare hvorfor mordet i Woolwitch virker stÊrkere pÄ mig end intifadaen i Sverige for det er den sidste der illustrerer den stÞrste fare bedst. Men halshugning pÄ Äben gade midt i Europas stÞrste by er psykologisk skrÊmmende pÄ en anden mÄde.

JensH
JensH
8 years ago

Svensk brandmad til stenkaster. “Hvorfor gĂžr du det imod mig. Jeg hjĂŠlper dig, hvis du gĂ„r gennem isen”

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5509467/brandmand-til-stenkaster-jeg-hjaelper-dig-hvis-du-gar-gennem-isen/

Man orker nĂŠsten ikke at fortĂŠlle denne stakkels Svenske brandmand, hvad der er den idielogiske/religiĂžse baggrund for det han oplever i disse dage i de Stockholmske forstĂŠder. Alene det han kan stille det spĂžrgsmĂ„l til en af ‘de unge’ stenkastere gĂžr, at det vil endog meget lang tid at forklare ham det.

Gouri al-Fahan
8 years ago

Det er stadig en medievedtaget sandhed, at man er hÞjreekstrem, hvis man nÊrer kÊrlighed til sit fÊdreland, og Þnsker at beskytte det og dets indbyggere imod udefra kommende barbarer, sÄdan som EDL gÞr.

I sÄ fald er jeg hÞjreekstrem.

Og stolt af at vĂŠre det.

pk
pk
8 years ago

CNN var i fin form i gĂ„r , da de sendte om mordet pĂ„ soldaten i London. Det var meget vigtigt for CNN, at meddele at muslimske ledere i England kunne fortĂŠlle, at morderne ikke er muslimer eller rigtige muslimer. Åh ja ja…Det shit siger muslimske ledere altid, nĂ„r der er begĂ„et en opsigtsvĂŠkkende handling. Se, det forstĂ„r jeg ikke; profeten slog ihjel af hjertens lyst og terroriserede gud og hver mand. Og Ă©n har lĂŠst at profeten er det helt helt store forbillede for muslimen. SĂ„ alt det shit muslimske ledere kommer frem med er den store muslimske lĂžgn.… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  pk

Islam hĂ„ller pĂ„ att “skita” sig ut i hela Europa, kravaller i Sverige, mord, vĂ„ld och allmĂ€n odrĂ€glighet i vardagen, kommer snart att resultera i nĂ„gon form av motreaktion frĂ„n drabbade vanliga mĂ€nniskor och vad ska dĂ„ den samlade pissliberala Gutmench-falangen dĂ„ göra?

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  pk

Islam hĂ„ller pĂ„ att “skita” ur sig i hela Europa, kravaller i Sverige, mord, vĂ„ld och allmĂ€n odrĂ€glighet i vardagen, kommer snart att resultera i nĂ„gon form av motreaktion frĂ„n drabbade vanliga mĂ€nniskor och vad ska dĂ„ den samlade pissliberala Gutmench-falangen dĂ„ göra?