23
maj
Seneste opdatering: 23/5-13 kl. 1723
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Masked English Defence League supporters flood Woolwich: Far-Right clash with police near scene of killing Ritzau skriver Højreekstreme amok efter drab på soldat. Som man ser på video, går de fredeligt og frivilligt derfra

Michael Adebolajo tilhørte forbudte Al Muhajiroun

Former leader of banned group confirmed that he had known the man who was seen on video in the immediate aftermath of horrific killing. Both he and the other suspect in the Woolwich murder are thought to have converted to a radical form of Islam. They are not thought to have links to terror groups based in Nigeria, such as the jihadist organisation Boko Haram, however. Adebolajo was reportedly known to Al Muhajiroun, the banned Islamist organisation, and went by the name of Mujahid.

Anjem Choudary, the former leader of the group, confirmed he had known him, The Independent reported. He claimed he had converted to Islam in 2003 and had stopped attending meetings of Al Muhajiroun and its spin-off groups two years ago. He said he had also known “Mujahid” as Michael. Woolwich attack: knife-wielding suspect named as Michael Adebolajo, Woolwich attacker named ‘Mujahid’ was known to banned Islamist organisation Al Muhajiroun (Full video and transcript of UK jihad murderer: “We are forced by the Qur’an”)

Begge terrorister kendt af MI 5

A British government official says both suspects in the brutal killing of a solider were part of previous security services investigations for possible terror links. The official, who spoke on condition of anonymity because he was not authorized to speak about the investigation, said he could not provide other details because the suspects may face trial.

Investigations by Britain’s domestic security service, MI5, can include undercover surveillance, phone tapping and communications intercepts.UK OFFICIAL: SUSPECTS PART OF PREVIOUS PROBES

Daniel Pipes hos Ezra Levant

Middle East expert Daniel Pipes joins Ezra Levant to discuss the difference between Islam and Islamism as well as the issues surrounding the US senate vote to arm Syrian jihadists.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Hr. Naturli'Morani ya SimbaJensHGouri al-FahanPFEP Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Hr. Naturli'
Guest
Hr. Naturli'

Mr. Cameron said. “This was not just an attack on Britain and on the British way of life, it was also a betrayal of Islam and of the Muslim communities who give so much to our country. There is nothing in Islam that justifies this truly dreadful act.”

Jeg savner ord.

http://www.theglobeandmail.com/news/world/terrorist-slaying-of-british-soldier-betrayal-of-islam-cameron/article12060993/

JensH
Guest
JensH

Fuldstændigt forudsigligt, at David Cameron kommer med så latterlig udtalelse. Der er masser i islam der retfærdiggør mord på ‘de vantro’, ja, det er faktisk en pligt for muslimer. Men i det mindste hører man ikke længere den om islam som ‘the religion of peace’, og jeg formoder man skal glæde over selv så lille en ting i disse (vanvittige) tider.

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

Ang. Daniel Pipes så er han jo talsmand for den hypotese eller hvad vi nu skal kalde det, at islam og islamisme ikke er det samme. Jeg husker bestemt Tim Pallis’ og andres argumenter desangående og ved ikke helt hvad jeg selv tror omkring det. Der er stærke argumenter for at islam er islamisme. Omvendt kan en skelnen måske være strategisk meningsgivende selvom den ikke er den mest korrekte?? Under alle omstændigheder tror jeg ungdomsbulen i islam er central for at forstå hvorfor denne religion er begyndt at røre så kraftigt på sig i disse årtier.
http://www.danielpipes.org/366/islam-and-islamism-faith-and-ideology

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

Jeg kan ikke rationelt forklare hvorfor mordet i Woolwitch virker stærkere på mig end intifadaen i Sverige for det er den sidste der illustrerer den største fare bedst. Men halshugning på åben gade midt i Europas største by er psykologisk skræmmende på en anden måde.

JensH
Guest
JensH

Svensk brandmad til stenkaster. “Hvorfor gør du det imod mig. Jeg hjælper dig, hvis du går gennem isen”

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5509467/brandmand-til-stenkaster-jeg-hjaelper-dig-hvis-du-gar-gennem-isen/

Man orker næsten ikke at fortælle denne stakkels Svenske brandmand, hvad der er den idielogiske/religiøse baggrund for det han oplever i disse dage i de Stockholmske forstæder. Alene det han kan stille det spørgsmål til en af ‘de unge’ stenkastere gør, at det vil endog meget lang tid at forklare ham det.

Gouri al-Fahan
Guest

Det er stadig en medievedtaget sandhed, at man er højreekstrem, hvis man nærer kærlighed til sit fædreland, og ønsker at beskytte det og dets indbyggere imod udefra kommende barbarer, sådan som EDL gør.

I så fald er jeg højreekstrem.

Og stolt af at være det.

pk
Guest

CNN var i fin form i går , da de sendte om mordet på soldaten i London. Det var meget vigtigt for CNN, at meddele at muslimske ledere i England kunne fortælle, at morderne ikke er muslimer eller rigtige muslimer. Åh ja ja…Det shit siger muslimske ledere altid, når der er begået en opsigtsvækkende handling. Se, det forstår jeg ikke; profeten slog ihjel af hjertens lyst og terroriserede gud og hver mand. Og én har læst at profeten er det helt helt store forbillede for muslimen. Så alt det shit muslimske ledere kommer frem med er den store muslimske løgn.… Read more »

PFEP
Guest
PFEP

Islam håller på att “skita” sig ut i hela Europa, kravaller i Sverige, mord, våld och allmän odräglighet i vardagen, kommer snart att resultera i någon form av motreaktion från drabbade vanliga människor och vad ska då den samlade pissliberala Gutmench-falangen då göra?

PFEP
Guest
PFEP

Islam håller på att “skita” ur sig i hela Europa, kravaller i Sverige, mord, våld och allmän odräglighet i vardagen, kommer snart att resultera i någon form av motreaktion från drabbade vanliga människor och vad ska då den samlade pissliberala Gutmench-falangen då göra?