3
jun
Seneste opdatering: 4/6-13 kl. 0612
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kommer til at tĂŠnke pĂ„ Nick Lowes gamle sang, nĂ„r man betragter svenske Moderater i denne tid. En for en eksploderer de som popcorn i en gryde. Kan det holde over et Ă„r til, indtil Reinfeldt kan trĂŠkke sig tilbage? Forleden kunne man hĂžre minister for fjernkolonisering Ullenhag ufatteligt svagt argumenterende mod Jimmie Åkesson i TV om den svenske forstadsopstand. Er han lidt dum eller har han bare en dĂ„rlig sag? Han skal bĂŠres ud – sĂ„ hjĂŠlp ham dog! Dagen efter den moderate Olle Engströms ekskluderingslĂŠserbrev skriver den moderate Björn Schaerström sĂ„ denne kanonade:

Denna gÄng om migrationspolitiken med migrationsminister Tobias Billström som under en knapp timme understödd av dussinet power point bilder presenterade moderaternas och regeringens migrationspolitik. Som bl.a. visade att Sverige Är 2012 i förhÄllande till befolkningen tog emot 6 gÄnger fler asylsökanden Àn Tyskland och 20 gÄnger fler Àn Italien och att vi med ca 44,000 mottagna i absoluta tal placerar oss som nummer tre i Europa. Samt att prognosen för 2013 pekar pÄ ytterligare 54,000 sökanden dÀr ministern utan nÀrmre förklaring berÀttar att i genomsnitt ungefÀr 2/3 fÄr avslag vilket skulle innebÀra ytterligare 15-20,000 nya invandrare för Äret.

Detta i ett land som i princip saknar tillvĂ€xt, som pĂ„ nĂ„gra fĂ„ decennier förlorat vĂ€sentliga delar av sin exportindustri, som har hög och stadigt vĂ€xande arbetslöshet, som har ett av vĂ€rldens högsta skattetryck och bland vĂ€rldens högsta levnadsomkostnader, som har vĂ€rldens sannolikt mest skuldsatta befolkning, ett pensionssystem pĂ„ vĂ€g i ”konkurs” och ett ekonomiskt klimat dĂ€r sĂ„ gott som samtliga kommuner, landsting och offentliga institutioner sedan lĂ€nge kĂ€mpar med att fĂ„ resurserna att rĂ€cka till det prioriterade. FörhĂ„llanden migrationsministern inte berör med en stavelse.

PĂ„ samma sĂ€tt som han inte heller berör de pĂ„frestningar det kan innebĂ€ra för ett land dĂ€r en vĂ€xande andel icke sjĂ€lvförsörjande innevĂ„nare skall försörjas av allt fĂ€rre arbetande som skall finna motivation att stiga upp varje morgon för att jobba allt hĂ„rdare för att sedan tvingas ge bort en del av de gemensamt inarbetade resurserna till icke intĂ€ktsbidragande okĂ€nda. PĂ„ samma sĂ€tt som han inte heller berör vare sig kostnader eller de lĂ„ngsiktiga finansiella prognoserna för den invandring som han, under upprepad försĂ€kran om de för landet i allt vĂ€sentligt positiva effekterna, tecknar i sĂ„ gott som uteslutande ljusa fĂ€rger. MIGRATIONSMINISTER BILLSTRÖM KUNG ÖVER ÄRLIGHETENS HAVERI, Björn Schaerström Ledamot (m)

GlĂŠder

30.05.2013 03403.06.2013 010

03.06.2013 014 03.06.3012 067 03.06.3012 056

Mercedes’en fra dengang ethvert barn kunne kende forskel pĂ„ bilmĂŠrker? Den smiler, det skulle de i 1962. Det er en Mercedes-Benz 190 SL, 1962. Den stĂ„r i cirka 120.000 euro. Klik fotos f. helskĂŠrm.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] linkede til den forleden, men jeg har mĂ„ttet hĂžre den et par gange. Hvem vil ikke hellere tĂŠnke pĂ„ Rockpile end end den […]

Angela
Angela
7 years ago

MĂ€nniskor i vĂ€stvĂ€rlden Ă€r moderna högutbildade mĂ€nniskor som levt lĂ€nge i demokratier och tillgodogjort sig bĂ„de renĂ€ssansen och upplysningen. De vill inte lĂ„ta sig hunsas av en klick megamiljadĂ€rer som aldrig fĂ„r nog med pengar och makt. UppblĂ„sta pajaser som leker vĂ€rldsherrar pĂ„ sin globala vĂ€rldsarena brĂ„kar med varandra , lurar och manipulerar varandra, intrigerar och spelar ut folk mot varandra för att klargöra vem som skall ha makten över de 9 miljarderna mĂ€nniskorna, vilka som kan lĂ€nsa jordens tillgĂ„ngar och styra dem till de egna bankfacken. Alla falangerna tror att just de skall bli de slutgiltiga flugornas herrar. De… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Israel deporterar afrikaner till hemligt land (Publicerat den 3 juni 2013 kl 06:10 Fria tider)

Hur kan det komma sig att Israel kan göra sĂ„ hĂ€r? Som förmodligen det enda land i vĂ€rlden? Hahaha….Ingen sĂ€ger ett knyst? Har bara sett det pĂ„ Fria tider. Judar som propagerar för mĂ„ngkultur över hela vĂ€rlden? Men inte vill ha det sjĂ€lva? Och diasporan? Bl a i Filosofiska Rummet vid Sveriges Radio anvĂ€ndes ett helt 45 min program för propaganda för diasporan. Är Europa och hela vĂ€stvĂ€rlden tagna som gisslan? Utpressning? Eller vad Ă€r det frĂ„ga om? NĂ„gon som har en bra förklaring?

JĂžrgen Duus
JĂžrgen Duus
7 years ago

SpÞrgsmÄlet er, om ikke Moderaterna skal nedsÊtte et sekretariat, der udelukkende skal behandle eksklusionssager. Det bliver der brug for. Vi mÄ sÄ hÄbe, der kan nÄ at behandle alle sager lÞbende.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Omkostningen ved at holde modparten fra at udtale sig er, at nĂ„r det ikke lĂŠngere vil lykkes, er ens argumenter ikke prĂžvede af modsigelse. Det er derimod de menneskers argumenter, som har skullet forsvare sig mod perfide beskyldninger og insinuationer. Der vil blive mange dueller fremover, hvor svenske PK’ere bliver taget pĂ„ sengekanten af djĂŠvelsk velunderbyggede synspunkter.

– – –