6
jun
Seneste opdatering: 6/6-13 kl. 0817
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Her kan svenskere og danske Radikale godt spidse Ăžrer. BesĂžger du hjemlandet, “hvor du er i livsfare” – ud. Smugles du ind i landet, opbevares du i lejre, indtil sagen er udredt. Kommer du pĂ„ falske papirer og med lĂžgnagtige forklaringer. Ud.

Sverige: 16.000 nye statsborgere pÄ et halvt Är

I Danmark er tallet godt 4000 – om Ă„ret. AltsĂ„ ni gange flere naturaliseringer i Sverige plus naturligvis titusinder af indenrigsfĂždte udlĂŠndinge. Det gĂ„r stĂŠrkt.

Hittills i Är har mer Àn 16 000 personer* frÄn över 150 lÀnder blivit svenska medborgare. Med över 6 000 personer Àr Irak det i sÀrklass vanligaste medborgar­skaps­landet. PÄ andra plats kommer Polen följt av Thailand. Statslösa personer tillhör den fjÀrde största gruppen och personer frÄn Somalia intar en femte plats. Svenskt medborgarskap pÄ uppgÄng

6 juni – Sveriges nationaldag

Vi har mycket att tacka vÄra förfÀder för, men nÀr jag tÀnker tillbaka pÄ allt detta idag blir jag uppfylld av sorg. NÀr jag tÀnker pÄ att alla dessa generationer kan ha slitit förgÀves, brutit sina Äkrar och kroppar och offrat sina liv i gruvor och osunda fabriker till ingen nytta uppfylls jag av förtvivlan. NÀr jag tÀnker pÄ hur samvetslösa och korrupta politiker pÄ bara nÄgra tiotals Är i det nÀrmaste har sÄlt ut allt som Ästadkommits under dessa mer Àn tusen slitsamma Är vill jag nÀstan ge upp och stoppa bösspipan i munnen. NÀr jag dessutom tÀnker pÄ att jag sjÀlv med egen hand i val efter val under sÄ lÄng har givit dessa politiker mitt stöd och uppmuntrat dem att fortsÀtta med sitt idoga förstörelsearbete kommer sjÀlvföraktet som iskall dusch.

Men nĂ€r jag idag lĂ€ser om hur den svenska nationaldagen Ă„ter kidnappats och grovt förhĂ„nas av företrĂ€dare för den djupt folkfientliga mĂ„ngkulturen förvandlas min förtvivlan till raseri. Jag vill slita flaggan ur deras hĂ€nder och förvisa dem tillbaka till deras unkna hĂ„lor Ă„tminstone denna enda dag. Jag vill slippa se representanter för vĂ€rldens mest osunda totalitĂ€ra ideologi trampa pĂ„ minnet av svenska demokrati- och jĂ€mstĂ€lldhetskĂ€mpar Ă„tminstone denna enda dag. Denna enda dag pĂ„ Ă„ret vill jag vara befriad frĂ„n Ă„synen av förtryckta kvinnoslavar i svarta skynken och sjĂ€lvgoda skatteförsörjda skĂ€ggiga mĂ€n i klĂ€nning. Denna enda dag vill jag slippa fĂ„ min nĂ€sa gnuggad i den mĂ„ngkulturella dynghögen. Är det för mycket begĂ€rt? Verkeligheten.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] som Canada her gjort : klik her og bliv positivt overrasket […]