19
jun
Seneste opdatering: 19/6-13 kl. 2111
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Simen Sætre ved naturligvis noget om Fjordman, og det ville ligne Deadlines absolutte hovedaktiv, Adam Holm at have læst hans bog om ham, men hvad Fredrik Stjernfeldt og Pelle Dragsted ved om personen Fjordman, bliver hængende som halvkvædede viser fanget fra spredte avisoverskrifter. Mediebullshit i snakkemaskiners kværn, kort sagt.

Jeg kunne have sat Deadline i forbindelse med hovedpersonen, men da han sidst vi talte om det er færdig med journalister de næste par årtier, så ville Adam Holm være lige vidt. Sætre gør en hæderlig figur. Han har medgivet over for Peder Jensen, at han ikke har forstand på hans emner og at han står et andet sted politisk, det er derfor ekstra prisværdigt, at han ikke blamerer sig mere.

Det kan man ikke helt sige om den gamle ‘antifascist’ og nuværende Enhedskommunist, Pelle Dragsted, der nu nĂĄet frem til at Radikal politisk islam rummer fascistiske træk. OK, hans parti har selv skaffet islamofascisterne, hvad vil han gøre ved det? Det tog ellers sin tid for den progressive avantgarde. Om ti ĂĄr, nĂĄr han er blevet folketingsmedlem og lidt mere tykmavet, siger han det samme om sit gamle AFA. De første er og forbliver de sidste, de er i gennemsnit parallelforskudt 25 ĂĄr fra dags dato, og venstrefløjens efterslip over for islam, var da ogsĂĄ udsendelsens andet tema. – Hvaffor nogle nazister i Danmark, Dragsted? Sverige har en rig underskov af hel – og halvnazister og antisemitter, som en rapport fra Statens MedierĂĄd (pdf) viste i gĂĄr, men Danmark ?

Venstrefløjen har ikke formået at samle den sociale utilfredshed op hos unge, der i stedet er søgt til islamistiske bevægelser med fascistiske træk, siger Enhedslistens rådgiver og folketingskandiat, Pelle Dragsted.Antidemokratiske og totalitære holdninger skal bekæmpes, uanset om afsenderen er nazister på den yderste højrefløj eller radikale politiske islamister.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Balder
7 years ago

Thomas Bolding Hansen: “Jo mere skidt man skal skimme igennem, jo mindre lyst har man til at læse og bruge tid pĂĄ det.” Som jeg erklærede fra starten; jeg er helt enig. Men det er mĂĄske netop derfor en indsats er tiltrængt. Nu skal jeg ikke være hellig og jeg har stadigvæk en undskyldning angĂĄende problemer med deres login etc., men kan der ikke være noget om det? Det er vel ogsĂĄ der de fleste unge mennesker er. Og dem kunne det godt se ud til at være lidt mangel pĂĄ pĂĄ f.eks. Uriasposten og Snaphanen. Er der en national… Read more »

trackback

[…] “My name is Paul Weston, and I am a racist” When Justice Is Not Seen To Be Done DR Deadline om Fjordman og radikal islam Melanie Phillips: “Britains cultural revolution” Ska vi grĂĄta över döda jihadister? […]

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Man græmmes over denne form for journalisme og “eksperter”… Alle kritikere af Islam(isme) skæres over en kam og stemples som “radikal højrefløj”… Stjernfeldt kategorisere Fjordman sammen med Breivik… Og siger at Breivik ønsker det samme som islamisterne… At hans “vogternes rĂĄd”, relegiøst/kristent skal overvĂĄge og styre idealsamfundet pĂĄ samme mĂĄde som præsteskabet gør i Iran…. Hvis man kigger lidt pĂĄ Dragsteds EL… Ja… SĂĄ ligger deres revolutions retorik, ret tæt pĂĄ bĂĄde Islamisterne og Breivik… Den eneste forskel, er at lederne i det herskende “præsteskab” bliver pjalteproletarer, SUFer, AFAer og Møger familien… Socialisternes Imamer….

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  ny kommentator

NĂĄ mĂĄ vi huske pĂĄ at Breivik var/er en meget psykisk syk person. Hans “manifest” mĂĄ ses pĂĄ bakgrunn av det.
Han ble dømt “tilregnelig” av politiske ĂĄrsaker. Selv om alle forsto at mannen med de bisarre ideer og groteske handlinger var gal. Arbeiderpartiet og statsministeren ville det slik .Og dommeren dømte tvert imot aktoratets innstilling. Egentlig en skam for landet etter min mening. En sinnssyk person skal dømmes til psykisk helsevern og behandling. Hvis vi vil kalle oss et sivilisert land, da.

Balder
7 years ago

Ekstra Bladet – Nationen (med afstemning):

Enhedslisten Pelle Dragsted kaldte radikal islamisme for nutidens fasisme i gĂĄr i DR2s Deadline – i dag kan nationen! bringe hans liste: Fem grunde til at Venstrefløjen skal bekæmpe radikal politisk islam

Enhedslistens spinfyrste vil bekæmpe islamisme

I øvrigt tror jeg at kommentatorer, inklusiv mig selv, kunne gør meget mere gavn hvis de brugte lidt mere energi pĂĄ fora som EBs “Nationen”, hvor indlæg fra kvalificerede debattører er hĂĄrdt tiltrængte. Ja, jeg ved det godt; det er mere hyggeligt at kommentere pĂĄ sine favoritfora…

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Balder

Vaner Balder. Og log ind, det er og bliver let at kommentere pĂĄ eksempelvis Uriasposten og Snaphanen og det sætter jeg personlig ganske højt. Her hvad jeg just fik igennem pĂĄ Monokultur: nmk http://monokultur.dk/?p=10321 Jeg formoder sĂĄ mange gør det fordi modstandere af din tolkning ikke har betydning overhovedet. Eventuel opfordring om hensyntagen til andre for ogsĂĄ de skulle kunne udøve deres selvudfoldelse ignoreres og andre elimineres i selvmagtudfoldelsens navn, Der er ingen delen efter anskuelser der, der er andres underkastelse eller andres død, en sĂĄdan selvudfoldelse, er vel et skoleeksempel pĂĄ- radikal radikalisme. Comment by Peter Buch — June… Read more »

Thomas Bolding Hansen
7 years ago
Reply to  Balder

NU er problemet netop, at der er lange tråde med mavesyre på EB, derfor er debatten lige så tiltrækkende som et debatforum for internettrolls.

Jo mere skidt man skal skimme igennem, jo mindre lyst har man til at læse og bruge tid på det.

anno
anno
7 years ago

Mener de 37% var i england, men 20% er også mange – og det tal er fra 2009

Hver femte danske muslim ønsker sharia-lov 29. Apr. 2009
ht tp://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/29/180147.htm

Pia K: Det er simpelthen dejligt 26. Apr. 2009
4,1 procent af de muslimske vælgere vil stemme på Dansk Folkeparti
ht tp://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/26/152302.htm

PS: DrKultur lige om lidt: .. en købmand fra Mecca ..
DrK 22:40 Hellig krig (1:5)
“Profetens sværd” Tysk dokumentarserie fra 2011.

anno
anno
7 years ago

Mener de 37% var i england, men 20% er ogsĂĄ mange – og det tal er fra 2009

Hver femte danske muslim ønsker sharia-lov 29. Apr. 2009
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/29/180147.htm

Pia K: Det er simpelthen dejligt 26. Apr. 2009
4,1 procent af de muslimske vælgere vil stemme på Dansk Folkeparti
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/26/152302.htm

PS: DrKultur lige om lidt: .. en købmand fra Mecca ..
DrK 22:40 Hellig krig (1:5)
“Profetens sværd” Tysk dokumentarserie fra 2011.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  steen

Tak, Selv lider jeg af en udpræget tendens til dovenskab sĂĄ jeg gemmer at arkivere de interessante links. Problemet for venstrefløjen er at de konstant vil italesætte højrefløjens vold men nĂĄr det kommer til stykket er selv deres “eksperter” nødt til at lyve for at fĂĄ en pointe frem. En anden ting de burde være klar over er at man slet ikke behøver at have et flertal for at fĂĄ sin vilje. Kommunisterne og socialisterne fra fortidens, og nutidens, kriminelle regimer havde aldrig et flertal i befolkningen. Det eneste de behøvede var at have voldsmonopolet og dermed være istand til… Read more »

Thomas Bolding Hansen
7 years ago
Reply to  steen

Det er fĂĄ procent, der støtter jihad, men det er ligegyldigt. Selv 2-5-7-9 pct. er rigeligt til at lave ravage, tage hele befolkningen som gidsel og underminere lov og orden. Specielt nĂĄr vi taler et udgangspunkt med flere millioner muslimer. SĂĄ er selv selv 2 pct. 20.000 styk per million, og det er rigeligt til guerillakrig. Var det 2 pct. af hundrede, sĂĄ var problemet til at overse, men vi taler fx. 6-9? millioner muslimer i Frankrig, 3 millioner i England osv. PĂĄ et tidspunkt kan efterretningsvæsen og politi ikke længere holde lĂĄget pĂĄ udviklingen – parallelt skal de bruge… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Fredrik Stjernfeldt og Pelle Dragsted er ikke bare uvidende. De lyver ogsĂĄ.

Fredrik Stjernfeldt pĂĄstĂĄr at opbakningen til “islamismen” er ganske lille. Var det ikke 37% af alle muslimer i Danmark der gĂĄr ind for sharia?

Pelle Dragsted påstår at politiske attentater er et højrefløjs problem. Har han glemt at, selv politiet, anser bombemanden fra Søllerødgade som gerningsmanden og ikke mindst hans egen karriere som politisk hærværksmand?

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Santor

Det er jo som Melanie Philips siger det. Venstrefløjen er flyttet ind pĂĄ midten, og derfra er alt andet pludselig blevet højreorienteret. EDL, Fjordman, Karen Jespersen eller mange andre er i udgangspunktet ikke højreorienterede. De forsvarer netop en venstreorienteret agenda, bare med den forskel at multikulturalismen spiller fallit i forhold til muslimer og islam. Det er den eneste forskel og det kan venstrefløjen ikke lide at tale om. GĂĄr EDL ikke ind for homo-sexuĂ©lles rettigheder eller lighed mellem kønnene? GĂĄr de ikke ind for demokratiet eller retsstaten? Hvad er det lige der gør dem og andre til højreorienterede fascister? Det… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Santor

Det er jo som Melanie Philips siger det. Venstrefløjen er flyttet ind pĂĄ midten, og derfra er alt andet pludselig blevet højreorienteret. EDL, Fjordman, Karen Jespersen eller mange andre er i udgangspunktet ikke højreorienterede. De forsvarer netop en venstreorienteret agenda, bare med den forskel at multikulturalismen spiller fallit i forhold til muslimer og islam. Det er den eneste forskel og det kan venstrefløjen ikke lide at tale om. GĂĄr EDL ikke ind for homo-sexuĂ©lles rettigheder eller lighed mellem kønnene? GĂĄr de ikke ind for demokratiet eller retsstaten? Hvad er det lige der gør dem og andre til højreorienterede fascister? Det… Read more »