20
jun
Seneste opdatering: 20/6-13 kl. 2227
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

VenstreflĂžjen og medierne har forelsket sig i ordet ‘islamisme’, da de Ă„benbart mener, at de sprogligt kan udgrĂŠnse en lille del af islam som vĂŠrende farlig, og dermed bortforklare at de har medvirket til en mulig katastrofe ved (for Dragsteds vedkommende) at hoppe pĂ„ endnu en totalitĂŠr ideologi, der som noget af det fĂžrste ville skaffe sig af med Dragsted og hans parti.

Alene af den omfangrige Wikipedia om begrebet, kan man se, at begrebet er omdiskuteret. Mange muslimer vedkender sig ikke ‘islamismens’ eksistens. Hvorfor ikke blot sige ‘rettroende’ eller ‘fundemantalist’? Hvis man insisterer pĂ„ islams fundament, pĂ„ at vĂŠre fuldkommen  koran-tro,  bliver man automatisk en politisk-religĂžs, voldelig revolutionĂŠr, der tilmed tyranniserer kvinder og hader jĂžder om muligt lige sĂ„ meget som demokratiet og sĂŠkularismen.

Det kan man ikke prĂŠcist sige, at en kristen fundamentalist bliver, han bliver som Jesus, Muhammeds modsĂŠtning. Islams voldspotentiale og herrefolkstĂŠnkning siver igennem hele ‘religionen’, lige fra Al Qaeda til den mest usle muslimske gadeterrorist, som sĂ„ mange europĂŠere sĂžrgeligt har mĂ„ttet se sig kujoneret og overfaldet af. Helt aktuelt har vi Dragsteds importerede ‘islamister’, som snart vender vĂ„bentrĂŠnede ‘hjem’ fra Syrien. Hvad vil hans parti gĂžre ved det? Det er mildt sagt deres ansvar.

Stjernfeldt og Dragsted retirerer i slow-motion, og de nĂ„r nĂŠppe fremtil indsigt, fĂžr virkeligheden har overhalet dem. De fĂ„r fortjente klĂž for det. Muhammedkrisen var forretten, hovedretten venter. De vil mene, det er ‘hĂžjreradikalt’ at sige det, sĂ„ nu skal vi altĂ„s vente pĂ„, at de selv bliver hĂžjreradikale om ti Ă„r. Hvad skal vi andre kaldes til den tid af den lyserĂžde nydelighed? Fjordman anede de heller ikke et klap om i Deadline, men de kan mĂ„ske nĂ„ at lĂŠse op pĂ„ det endnu. Uhrskov i Jyllands Posten:

Det er fint nok at skelne mellem islam og islamisme, sÄ lÊnge man er klar over, at islamismen selvsagt udspringer af religionen islam. Det kunne Êrlig talt vÊre fint, hvis der snart blev konsensus om, at islamisterne i reglen har fuld dÊkning for deres opfattelse af, hvordan verden skal indrettes gennem deres lÊsning af koranen og tilstÞdende domÊner. At muslimer kan undlade at tage diverse bloddryppende opfordringer alvorligt, siger sig selv uden videre. Naturligvis er det ikke bare muligt. Det sker ogsÄ i praksis hver dag.

SĂ„ skulle den side af sagen vĂŠre slĂ„et fast. Det nĂŠste spĂžrgsmĂ„l drejer sig om, hvorvidt det “kun” er islamisterne, vi skal lĂŠgge afstand til, eller om fĂŠnomenet islamisme hĂŠnger ulĂžseligt sammen med, om der til stadighed sker en muslimsk indvandring. Og det sidste spĂžrgsmĂ„l i denne omgang mĂ„ handle om, hvad isĂŠr den muslimske indvandring betyder for de etniske danskere – og etniske svenskere, etniske englĂŠndere osv. – i deres dagligdag.

Frederik Stjernfelt har netop udgivet en bog sammen med Jens-Martin Eriksen, De anstÊndige. Pelle Dragsted er folketingskandidat for Enhedslisten, tidligere venstreradikal og har altsÄ forladt denne position. Til lykke til Pelle Dragsted, at han kan vÊre i stue med os andre.

De to nÊvnte herrer var i Deadline 22:30 i forgÄrs, og megen debat var der ikke. Begge var enige om, at islamisme udgÞr en trussel, og at denne trussel skal bekÊmpes. De var ogsÄ enige om at tage afstand fra Peder Jensen, der skrev og skriver under pseudonymet Fjordman, nordmanden, der bliver slÄet i hartkorn med Anders Breivik, fordi Breivik henviste til Fjordman et antal gange i sit manifest.

I udsendelsen koblede Frederik Stjernfelt Anders Breivik sammen med Fjordman, idet Stjernfelt talte om et “vogternes rĂ„d”, og om at Fjordman uden videre var hĂžjreekstrem. Frederik Stjernfelt virkede ikke pĂ„ nogen mĂ„de tynget af viden om Fjordman og det, han har skrevet. MĂ„ jeg en anden gang anbefale Stjernfelt at vide bare en smule om sit emne, inden han udtaler sig om det? Det giver en smule mere tyngde bag ens udsagn. At koble Fjordman til islamister og til Breivik og sĂ„ledes iscenesĂŠtte Fjordman som en del af ondskabens akse er ikke bare dumt, men ogsĂ„ ondsindet. Fjordman er ikke hĂžjreekstrem. Han gĂ„r ikke ind for vold. Fjordman er sĂ„mĂŠnd dybt bekymret over udviklingen i Europa, og det har han tilladt sig at skrive om.

Jeg har mĂždt Fjordman ved flere lejligheder. Han er et sjĂŠldent velbegavet og reflekteret menneske. Blev han givet en fair behandling af medierne, ville det kun vĂŠre meget fĂ„, der kunne stĂ„ sig imod ham i en debat. Morten Uhrskov: Den ubrugelige islamismekritik (Fr. Stjernfelt om “tendens til en automatisme
 at hvis DF mener noget, sĂ„ skal vi mene det modsatte”.)

GlĂŠder

20.6.2013 01620.6.2013 038

20.6.2013 04120.6.2013 034

Et soppebad. En amme-café. En Ferrari til omkring fire mio. eller en motoryacht, 71 meter lang og 1600 tons tung. KÞbenhavn i 28 graders varme.

Med hensyn til caféen, det er godt man ikke er klummeskriver pÄ en avis, og skal mene noget interessant fire gange om ugen, ogsÄ om offentlig amning. Hvis jeg skulle mene noget: Hvis det drejede til om tilpas mange nÞgne bryster pÄ Michelin-restauranten ikke langt fra, ville jeg nok fÞle den kulinariske oplevelse noget distraheret, men kun pÄ en behagelig mÄde. Jeg er ikke svÊr at gÞre tilfreds. Jeg ville ogsÄ vÊre tilfreds med bare at soppe. Ammen ! (klik f. helskÊrm)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] vidste ikke forleden, hvorfor motoryachten ved Amalienborg hed “Skat”, men det var Simonyi’s fĂžrste […]

Elefanten
Elefanten
7 years ago

Det er muligt, at Pelle Dragsted har forbedret sig. Men jeg tager det personligt, nÄr Pelle Dragsted stÞtter kirkeasyl.
Hvorfor skal folkekirken misbruges af kredse, der aldrig har betalt en krone i kirkeskat og aldrig har sat deres ben i Guds hus?
Hvad ville Pelle Dragsted sige til, at mine hÄndgangne mÊnd besatte Enhedslistens partikontor for at fÄ afdankede medlemmer af latinamerikanske dÞdspatruljer til landet?

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Elefanten

Han ville vel se med sympati pĂ„ det. For som hans partifĂŠlle, SĂžren SĂžndergaard, uimodsagt har konstateret pĂ„ partiets vegne, sĂ„ skal alle have asyl, sĂ„ lĂŠnge, der blot er eet menneske i verden pĂ„ flugt, der derved kan reddes. Og afdankede “kontra’er” m. fl. er vel, som alle slagne, pĂ„ flugt. Ja, alle vigende kombattanter, der ikke gerne vil overgive sig til deres modpart af den eller den grund, bĂžr have asyl i stokroseidyllens Danmark, eller hvor de mĂ„tte Ăžnske det, uanset hvor anlĂžbne de er. Det mĂ„ vĂŠre konsekvensen af Enhedslistens indstilling i den sag. For man kan… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

SĂ„dan blev jeg jazz guitarist
(klippet er vist nok fra 60ÂŽerne?

http://www.youtube.com/watch?v=NlE8eba6y9I&list=PL0F51486FE86AB436

And all that Jazz.

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

NÄr ja, sÄ er der lige denne gamle mand, som
jeg har elsket – stort set hele livet.
Vi har krydset spor undervejs – bĂ„de i USA og
Holland.
Men for ca. 10 Ă„r siden gav han koncert her
i Syd Spanien og endelig lykkedes,det mig, at
hÞre ham LIVE! (jeg sad pÄ rÊkke 28).

http://www.youtube.com/watch?v=p4SYoI0rv7U&list=PL0F51486FE86AB436

Lev Vel

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Det kan jo ske for selv den bedste. Eller mĂ„ske er det bare mange Ă„r siden, at mor skulle fortĂŠlle om fĂ„r fĂ„r fĂ„r eller om fĂ„r fĂ„r lam og dyreriget derfor henstĂ„r lidt i glemslen 😀

victor
victor
7 years ago

Er det her noget, du skal vide: Hamed Abdel-Samad er udsat for ganske massive trusler fra Mursis camarilla…

http://www.tagesspiegel.de/politik/bedroht-in-aegypten-abdel-samad-umfeld-von-mursi-steckt-hinter-todesdrohungen/8385622.html

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Steen: http://www.formulaauto.dk/ferrari/modelprogram/flex-leasing-af-california.aspx

ca. kr. 3,9 mio. for billigste model uden ekstraudstyr

Flot vogn og flotte billeder ellers.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Bilen er en Ferrari California til 4-5 millioner fra ny, leasingprisen er nok noget lavere… Mine forĂŠldre havde en XJ’er og den sĂ„ absolut ikke sĂ„dan ud… 😉

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Ja, det er denne Khan og sender dig linket
om lidt – jeg skal lige finde det.

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

@ Steen kunne jeg bede dig om at lĂŠgge M.A KhanÂŽs bog ud under linke? SĂ„ folk har mulighed for at lĂŠse den. Det er faktisk en udmĂŠrket bog, som Khan har skrevet. Da jeg havde lĂŠst halvdelen af bogen bestilte jeg straks et eksemplar til Lars Hedegaard. Og jeg ved at han har lĂŠst den – og med stor begejstring. Nu er Lars Hedegaard jo historiker og I tror det er lĂžgn, men Hedegaard har omhyggelig gennemgĂ„et alt KhanÂŽs kildemateriale og fundet det trovĂŠrdig for som han sagde ” jeg vil ikke bringe noget til tovs, der ikke holder… Read more »