25
jun
Seneste opdatering: 25/6-13 kl. 1912
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Father Boulad, a Jesuit Egyptian priest, joins Michael Coren to discuss the Arab Spring in Egypt. Syrian priest dies during ‘rebel attack’ on Franciscan convent.

“Jeg forstĂ„r sgu’ godt de kolleger, der stemmer DF”

Som man kan se af artiklens grafik, stemmer danske arbejdere overvejende borgerligt. De ufaglĂŠrte 60-40, de faglĂŠrte 70-30 og DF er vel stadig det stĂžrste arbejderparti i Danmark. Det er helt, helt anderledes i Sverige, men hvor lĂŠnge endnu ? SĂ„ lĂŠnge svensk presses politiske propaganda endnu virker, og dens effekt har en stejl kurs nedad. (Analys:LĂ€sarna flyr mediernas propaganda.)

»Mange af de kollegaer, der stemmer pĂ„ Dansk Folkeparti, reprĂŠsenterer det bedste i arbejderkulturen. DF’erne er ofte yderst sociale, og nogle af mine bedste kollegaer er hĂžjrenationale. Den faglige stolthed er i top, de gĂ„r meget op i solidaritet og i at hjĂŠlpe andre. DF har en sĂŠrlig evne til at fokusere pĂ„ de problemer, arbejderne kan se til daglig«.

»PÄ mange mÄder spiller DF bedre sammen med den virkelighed, som mange faglÊrte og ufaglÊrte arbejdere lever i, og de forandringer, som finder sted. DF-kollegaerne gÄr ikke op i de store samfundsteorier, det interesserer dem ikke«.

»Akademikerne har ikke oplevet skyggesiderne af globaliseringen sĂ„som udflytningen af arbejdspladser til lavtlĂžnslande og integrationsproblemer, men det har mine kollegaer pĂ„ byggepladserne. NĂ„r akademikerne sĂ„ sĂŠtter sig i spidsen for venstreflĂžjen, giver det naturligvis problemer. Akademikere er ikke gode nok til at opdage, hvad der foregĂ„r andre steder i samfundet. Derfor skrider folk«.”

»Det er hykleri, nĂ„r venstreorienterede, der gĂ„r ind for Ă„bne grĂŠnser, flygter fra skoler, der er fyldt med indvandrere pĂ„ grund af de relativt Ă„bne grĂŠnser i 80’erne. Jeg har oplevet det pĂ„ NĂžrrebro, hvor de mange venstreorienterede levede i en lille ghetto og sendte deres egne bĂžrn i privatskoler. Man kan ikke sige, man gĂ„r ind for det multietniske samfund, nĂ„r man ikke selv vil leve i det«. Arbejder: Jeg forstĂ„r sgu’ godt de kolleger, der stemmer Dansk Folkeparti (med tak til Bjovulf)

Halvdelen af franske, belgiske og ungarnske jĂžder vil emigrere

New report presented to government says 26% of European Jews harassed in past year, many considering making aliyah as they no longer feel safe

According to its main findings, 26% of Jews have suffered from anti-Semitic harassment at least once in the past year, 34% experienced such harassment in the past five years, 5% reported that their property was intentionally vandalized because they are Jewish, about 7% were physically hurt or threatened in the past five years.

As a result, 40% to 50% of Jews in France, Belgium and Hungary said they were considering emigrating as they no longer felt safe. According to the report’s authors, Europe’s Jews may be reaching the conclusion that the situation will only get worse. Anti-Semitism hits new record in Europe, Study: Almost half of Belgian, French, Hungarian Jews mull emigration.

Hvordan man bliver en asylmagnet

Man giver illegale, der har fĂ„et afslag pĂ„ asyl, men ikke forladt landet, borgerrettigheder som en svensk statsborger: Ret til lĂŠge- og tandlĂŠgehjĂŠlp, at starte virksomhed, at fĂ„ bĂžrn i skole. SĂ„ skal man jo ikke undre sig over, at 1) antallet af asylansĂžgere bliver ved med at stige, for det er jo ligegyldigt om man fĂ„r afslag og 2) at svensk velfĂŠrd er ved at segne, at skolerne er elendige, at folk dĂžr pĂ„ sygehusenes ventelister, at pensionerne er de laveste i Norden. Og svenskerne finder sig i det. Svensk fremmedpolitik er – i den udstrĂŠkning man kan sige de har en – som skabt til at mobilisere det ikke ubetydelige antal rigtigt hĂžjreekstreme, de har. Og det gĂžr den da ogsĂ„. Tak de hellige i Riksdagen for enhver ekstremisme i fremtiden, hvadenten den er nazistisk eller jihadistisk. Efter en sandsynlighedsberegning skulle Breivik have vĂŠret svensk, men den kunne ikke tage hĂžjde for en grĂŠnsepsykotisk, sadistisk nordmand. Svenske politikere kan desvĂŠrre nĂ„ at skabe ham endnu.

I SvD beklagar man sig idag över att de svenska kommunerna inte Ă€r “tillrĂ€ckligt förberedda” för det speciella arbete som vĂ€ntar dem efter den 1 juli, dĂ„ illegala invandrare fritt fĂ„r börja gĂ„ i svensk skola.

Detta kan resultera i stora problem att tillgodose de krav pÄ specialbehandling som de illegala invandrareleverna för med sig, t.ex. i form av krav pÄ tolkar, specialutbildning för icke lÀskunniga och speciella rutiner för att gömma undan de illegala invandrarna frÄn polisen och andra medborgare som kÀnner som sin plikt att se till att svensk lag följs.Papperslösas skolgÄng ska sÀkras

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johnson
Johnson
7 years ago

Jeg vil tro jÞder overvejer at rejse fra Belgien og Frankrig pga. chikane, og det der er vÊrre, begÄet af muslimer. I Ungarn derimod er der sÄ godt som ingen muslimer, mit gÊt er, at det er Jobbik der stÄr bag det voksende jÞdehad dér.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

[b] Yes! [/b]

En headline pĂ„ Snaphanen – min dag er reddet 😀

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Ja, jeg sĂ„ den lige fĂžr – tak 😉

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

DF er vel kun borgerligt fordi indvandring er blevet samfundets vigtigste udfordning. Jeg savner stadig lidt et parti i folketinget der er LA Ăžkonomisk og DF nationalt. En dansk version af det bedste fra USAs republikanere…

Allan Hansen, good one haha

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Jeg kan ikke dy mig for
at fortĂŠlle en lille Zen Buddhistisk vits.

En Novice spĂžrger sin mester:

” Mester, mester er det rigtigt, at du kan se
i mĂžrke?,,

– Javist! svarede mesteren.

” Jamen, hvorfor gĂ„r du sĂ„ rundt med en lygte
om natten?,,

– Fjols! – det er jo fordi de andre ikke skal stĂžde
ind i mig.

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

En politiker er en, som lover dig en bro, selv
om der ikke er en flod.

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Man kan kun undre sig over, hvorfor manden er medlem af Enhedslisten. Hans egen analyse af venstreflĂžjen er tydeligevis, at de er det der med deres egne ord hedder “klasseforĂŠddere”. – hvis man da ellers med nogen som helst rimelighed kan kalde dem arbejderklasse. Der er nĂŠrmere tale om en uproduktivklasse samt klasseforrĂŠdere, der sidder som igler pĂ„ arbejderklassen og suger dens blod.

– For nu at opstille grundtrĂŠkket ved den marxsitiske analyse de selv viger tilbage fra at udforme.

falkeĂžje
falkeĂžje
7 years ago

Tilbage stÄr bare, at lederen af bÄde regering og opposition
med god grund kan anses for landsforrĂŠdere.

falkeĂžje