27
jun
Seneste opdatering: 28/6-13 kl. 0055
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A gross double standard over hate speech

According to the Home Office if you are a non-Muslim and you make the following statement your presence will be deemed ‘not conducive to the public good’ and you will be barred from entering the United Kingdom:

‘It [Islam] is a religion and a belief system that mandates warfare against unbelievers for the purpose for establishing a societal model that is absolutely incompatible with Western society. Because of media and general government unwillingness to face the sources of Islamic terrorism these things remain largely unknown.’

If, on the other hand, you are a Muslim and you say the following then the UK government has no problem with you, and you can come in to the UK to do a speaking tour:

‘Devotion to Jihad for the sake of Allah, and the desire to shed blood, to smash skulls and to sever limbs for the sake of Allah and in defense of His religion, is, undoubtedly, an honor for the believer.’ Douglas Murray

‘Fjordmans moderniserede voldsromantik og nazisme’

BĂžlgerne gĂ„r uhyre hĂžjt i Norge, men de hĂžres overhovedet ikke i Danmark. Tildelingen af 75.000 i udgivlesesstĂžtte har afstedkommet i al fald 100 artikler i norsk presse den seneste uge. Man kan fodre halaslagtede svin med dem, kort sagt, jeg har kun lĂŠst et par hĂ„ndfulde. Et par eksempler af de mere rabiate: Voldsromantikeren Fjordman og Fjordmans ragnarokk og moderniserte nazisme – og sĂ„ er der oven i kĂžbet nordmĂŠnd pĂ„ venstreflĂžjen, der hĂ„ner ham for at skrive, at han mĂ„tte flygte fra Norge. De mener, det er koketteri og offerdyrelse. Hvad ville de selv have gjort, hvis de havde vĂŠret Folkefjende nummer to pĂ„ nu snart tredje Ă„r, havde mĂ„ttet sige job og bolig op og vĂŠret jaget vildt af presse og indvandrere i Oslo? De ville naturligvis have sĂžgt hjĂŠlp, og hvis ikke staten skaffede den, ville de vende sig til deres venner, naturligvis. De er en samling forbandede hyklere, der ikke under deres legitime, politiske modstandere samme vilkĂ„r, som de selv tager for givet.

Det er forstÄeligt at UtÞya stadig er traumatisk i Norge, det vil det nok vedblive at vÊre i mange Är endnu, men der er stort set ingen, som forholder sig til den dramatiske situation for det frie ord i Norge, og det vidner om en ligegyldighed og selvoptagethed hos alle dem, der har deres pÄ det tÞrre, som stinker slemt. For et par Är siden blev Hege Storhaug overfaldet og skadet i sit eget hjem, og mÄtte flytte fra Oslo ud pÄ hemmelig adresse. Norsk poltik har pÄfÞrt sig et voldproblem, som Sverige har haft det i mange Är (Palme, Lindh, vold mod fÞrst og fremmest Sverigedemokrater.) Set fra Danmark er det det stÞrre perspektiv, ikke hvad akademiker dit eller dat mener om Jensen fra sit elfenbenstÄrn. Jensen har uforvarent fÄet en skÊbne, der har en del til fÊlles med Lars Hedegaard, Lars Vilks, Robert Redeker, Robert Spencer og nu senest Hamed Abdel-Samad og mange, mange andre, der har kritiseret islam og indvandringen. Jeg er holdt op med at tÊlle de dÞdstruede, jeg har mÞdt, men hvor nemt og bekvemt har ikke de heltemodige det, som kristiserer disse?

At mĂ„tte kigge sig over skulderen og leve pĂ„ hemmelig adresse, er efterhĂ„nden blevet en ret banal ting, som burde bekymre os mere end den gĂžr, for det kan ramme om ikke enhver, sĂ„ mange flere. Officielt kalder de det ‘mangfoldighed’, men jeg ser vores frihed som en skjorte der krymper efter at have vĂŠret kogevasket, og hvis multikulturalisterne tror at kun deres onde fjender vil blive truet, sĂ„ er de mere naive en politiet tillader. – Jensen skrev i gĂ„r en artikel om det: My Life as a Public Enemy. Den giver selvfĂžlgelig kun et kort omrids af, hvordan det har vĂŠret for ham siden 22 juli 2011.

Ökat motstĂ„nd mot flyktinginvandring

Tilliden til SOM-institutets undersĂžgelser bĂžr nok ikke vĂŠre stĂžrre, nĂ„r svarene gĂ„r i ens egen politiske retning, end nĂ„r de gĂ„r imod. BemĂŠrk at “Totalt har 6 298 personer svarat pĂ„ undersökningen 2012, vilket ger en svarsfrekvens pĂ„ 52 procent.” Hele 48 procent har ikke villet svare! Det er da muligt, medierne er medskyldige i den lille Ăžgning i modstanden. Det har ikke vĂŠret med deres gode vilje.

MotstĂ„ndet mot flyktinginvandring ökar i Sverige, visar 2012 Ă„rs Som-undersökning som presenterades vid Göteborgs universitet i dag. 45 procent av svenskarna tycker att det Ă€r en bra idĂ© att ta emot fĂ€rre flyktingar – 2011 var siffran 41 procent.

Ett ökat intresse kring frÄgor om migration och integration under hösten 2012 ses som en möjlig förklaring. Medieutrymmet för frÄgorna ökade och det blev ett större fokus pÄ Sverigedemokraternas politik, skriver forskarna bakom studien. DN

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LarsS
LarsS
7 years ago

Det fede ved at vĂŠre nordisk, er at vi kan vĂŠre helt urimeligt “racistiske” ved hinanden, og samtidig nĂŠrmest knĂŠkke sammen af grin over vores “ondskab” mod hinanden – det er det som er vidunderligt ved at bo i vores demokrati! (Men forestil dig, at denne video var gjort over narrativet ” Party Islam!”), sĂ„ havde vi siddet hele banden, alle 19 millioner nordiske medborgere, nede i Strasbourg, og skulle forklare hvad livsglĂŠde og humor handler om! – I de enĂžjedes rige er kejseren blind!

http://www.youtube.com/watch?v=bP1eZK2sKLs

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  LarsS

Hei “partysvenskar” ! For de som ikke vet det, har Norge en jevn strĂžm av (flest) unge, svenske arbeidssĂžkende. .
NÄ skal det vÊre ca 70 000, og flere venter pÄ Ä fÄ komme og jobbe her. Svenskene er populÊre som arbeidskraft : hÞflige, arbeidssomme og godt likt. En vinn-vinn-situasjon.

Hegra
Hegra
7 years ago
Reply to  steen

Som det stÄr i denne artikkelen i Aftenposten: Sorgen etter 22. juli var ikke for alle. Selv hadde jeg ingen sorg efter 22/7 og har som sagt ikke mÞtt et eneste menneske som har uttalt eller vist sorg eller andre sterke fÞlelser pga dette. Rosetoget i Oslo synes jeg var direkte pinlig, og dette betyr ikke at jeg stÞtter ABB pÄ noen mÄte. Jeg berÞres bare ikke. Det eneste jeg synes, er at ABB burde hatt dÞdsstraff. SÄ lenge ABB lever, fortsetter MSM Ä melke kua og strÞ salt i sÄrene pÄ dem som faktisk er i sorg.

Hegra
Hegra
7 years ago

Interessant at Snaphanen skriver at det “er forstĂ„eligt at UtĂžya stadig er traumatisk i Norge”. Merkelig nok har jeg ikke mĂžtt en eneste person som snakker om UtĂžya og ABB. Det er simpelthen ikke et samtaleemne, hverken blant mine sosialistiske eller usosialistiske venner, kolleger og bekjente. Selvsagt var det forferdelig det som skjedde, og traumatisk for dem som ble direkte berĂžrt, men for hvilke andre? Jeg har i alle fall ikke mĂžtt noen som plages av denne hendelsen, i sĂ„ fall holder de kjeft om det. Ikke engang i dagene rett etter 22/7 var ABB/UtĂžya osv et samtaleemne i jobblunsjen.… Read more »

LarsS
LarsS
7 years ago
Reply to  Hegra

Hegra!

Spot on!

Jeg tror du rammer prĂŠcist ned i essensen!

Hvem er det som bliver ved og ved og ved, med at tale om en tragedie som er sket?

Ikke menigmand, han/hun ved godt, man ikke kan rulle tiden tilbage.

Refleksion er nĂždvendig for alle ved alle tragedier, men ikke i en uendelighed – det smadrer blot de svageste dele af ens sjĂŠl.

Selv vender jeg mig aldrig om efter ambulancer i udrykning – jeg ved godt jeg ikke er Jesus.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Den svenske PK-presse har kronede dage 😉

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17029976.ab

Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) har i flera Ă„r förnekat all inblandning i Sveriges största frĂ€mlingsfientliga sajt [ Ăžh? ] – Avpixlat.

Men mejlvÀxlingar som Aftonbladet i dag kan avslöja bevisar motsatsen.

”Vi mĂ„ste verkligen se till att kunna nĂ„ varandra, samt att starta tidigare pĂ„ eftermiddagen. Seriöst…” skriver han till en redaktionsmedlem. [ Og?!?! ]

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Åkesson mĂ„ste sparka Ekeroth

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article17029975.ab

Lena Mellin: SD-ledaren sitter i ny besvÀrlig situation

Om Jimmie Åkesson menar allvar med sin nolltolerans mot rasism mĂ„ste han sparka Kent Ekeroth ur riksdagen.

Det finns inget val.

Aftonbladets avslöjande om att riksdagsledamoten Kent Ekeroth Ă€r djupt involverad i hatsajten Avpixlat dĂ€r allt ont i vĂ€rlden skylls pĂ„ invandrare [ ?!?! – NEJ, pĂ„ tĂ„belige, naive, uvidende og dybt uansvarlige politikere og VISSE gĂŠsters religion, medbragte macho-ballade – / brĂ„k-mentalitet og respektlĂžse opfĂžrsel / beteende] Ă€r ytterst besvĂ€rande för Sverige­demokraternas ledare Jimmie Åkesson.

….

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

SD har inga problem med Ekeroths inblandning i Avpixlat

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17034925.ab

SD:s partiledning ser inga problem med att Kent Ekeroth styr arbetet pÄ den frÀmlingsfientliga sajten Avpixlat.

– Vi konstaterade att de hĂ€r uppgifterna inte sĂ€ger nĂ„got som inte har sagts tidigare, sĂ€ger Martin Kinnunen, pressansvarig pĂ„ SD.

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Den svenske presse har atter kronede dage 😉

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17029976.ab

SD-topp bakom hatsajt
Mejlen avslöjar Kent Ekeroths arbetsledande roll pÄ Avpixlat

iksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) har i flera Ă„r förnekat all inblandning i Sveriges största frĂ€mlingsfientliga sajt – Avpixlat.

Men mejlvÀxlingar som Aftonbladet i dag kan avslöja bevisar motsatsen.

”Vi mĂ„ste verkligen se till att kunna nĂ„ varandra, samt att starta tidigare pĂ„ eftermiddagen. Seriöst…” skriver han till en redaktionsmedlem. [ Og? ]

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Kan ikke lade vĂŠre med at linke til denne sang, den er spot on med hensyn til Spencer’s afslag pĂ„ adgang til England. h t t p://www.youtube.com/watch?v=_eyFiClAzq8

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Lightmann

Ummah Kingdom nÄr nye hÞyder i statlig hykleri. Congrtatulations !