2
jul
Seneste opdatering: 5/7-13 kl. 1804
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!Sendt maj 2013 pÄ Channel Four. Jeg har set den, den trÊkker tÊnder ud. Man skÞnner op til 10.000 mindreÄrige ofre for indvandrede seksualforbrydere. SÄdan ser det ud, nÄr overklassen bekriger de allersvageste i et samfund: forsÞmte bÞrn.

The investigation, Operation Chalice, eventually encompassed over 100 victims, and around 200 suspected perpetrators. The Hunt for Britain’s Sex Gangs follows – with unprecedented access – a live police investigation, showing just how difficult it is to secure justice for victims of sexual abuse, especially when some girls were just 11 when they were first abused. As the police work with the victims, they begin to understand a vicious cycle of grooming, which starts with flattery and friendship, then moves on to a more overtly sexual relationship, and finally becomes exploitative as the groomers pass the girls around their networks of friends and family for sex.

Fut i forurettelsesindustrien

Weekendavisen havde fredag en lang interessant forsideartikel, “Sverige – De krĂŠnkedes land” (ikke online), der blandt andet viser at der er meget stĂžrre penge i at vĂŠre fornĂŠrmet i Sverige end i Danmark. Det taler til de lavere instinkter i folk, blandt andre alle dem der gerne vil tjene 100.000 pĂ„ andres bekostning uden at lĂžfte en finger. Industrien stryger dem med hĂ„rene. Et par uddrag:

I Sverige kan man fÄ nÊsten 20 gange mere i erstatning, hvis man afvises pÄ grund af pÄklÊdning, end man kan fÄ i Danmark, hvis man afvises pÄ grund af hudfarve. Hvordan kan det vÊre, at de to lande ser sÄ forskelligt pÄ forskelsbehandling? Hvad har gjort, at diskrimination behandles, forstÄs og straffes sÄ forskelligt pÄ hver sin side af Øresund?. [..]

OverlĂŠge i psykiatri David Eberhard mener, at krĂŠnkelserne i Sverige er lĂžbet af sporet. Han er forfatter til en kritisk bog om svensk krĂŠnkelseskultur, Ingen tar skit i de lĂ€ttkrĂ€nktas land – titlen betyder frit oversat, at ingen finder sig i noget i de let krĂŠnkedes land.

»Det er gÄet for vidt. Du ender med at relativere retfÊrdighed og diskrimination. Og sÄ ser vi bare, at de, der virkelig er blevet krÊnket, smides i samme kategori som alle andre. Det bliver betydningslÞst,« siger David Eberhard. »Det er blevet sÄdan, at hvis en person fÞler sig krÊnket, sÄ er det op til personen selv at afgÞre, om der er tale om en krÊnkelse. Der er ingen objektive mÄder at afgÞre det pÄ. Det, der sker, er, at hvis en person siger, at han er krÊnket, sÄ har han ret. Diskriminationsombudsmanden siger altid, at det er ret let at blive offer for krÊnkelser i Sverige. Og det har de ret i. Det er meget let at vÊre et offer,« siger han.

IfĂžlge Eberhard eksisterer der et fanatisk, dominerende synspunkt i Sverige: at folk ude i verden simpelthen ikke ved bedre. At de ikke har fattet en brik. Han finder det sĂŠrligt besynderligt, da kulturrelativismen og socialkonstruktivismen ellers er normen i landet. Eberhards paradoks i kort form: I Sverige er det ikke velanset at kritisere indvandrere for ikke at fĂžlge svenske sĂŠdvaner. Men det er helt almindeligt at anklage alle andre mennesker uden for Sverige for at vĂŠre afsporede.

Derhjemme kan man ikke krÊve svenske vÊrdier, men kigger man ud pÄ resten af verden, er den svenske mÄde at opfÞre sig pÄ den eneste rigtige. »Vi har en tegneserie her i Sverige, som alle er vokset op med: Bamse. I Bamse er alle flinke ved hinanden hele tiden.Vi er vokset op med denne hjernevask. Overalt i samfundet fÄr du at vide, at man altid bare skal vÊre meget, meget flink. Og hvis du ikke opfÞrer dig flinkt, sÄ har folk ret til at fÞle sig krÊnkede.« Eberhard anser det for en institutionaliseret mÄde at flygte fra sit ansvar pÄ.

»Du kan aldrig bebrejde dig selv. Og hvis folk siger, at det er din egen skyld. Well… det kan man slet ikke sige. SĂ„ fĂ„r man problemer. Jeg tror ikke, at det er pĂ„ samme mĂ„de i Danmark. Der er man lidt mere Ă„ben for, at folk godt selv kan vĂŠre skyld i deres egne problemer. I Sverige skal man undskylde, hvis man er succesfuld. Vi har institutionaliseret en sĂŠrlig mĂ„de at opfatte, hvad der er rigtig og forkert, pĂ„. I alle andre lande i verden bliver det anset for dĂ„rlig stil at krĂŠve noget fra andre til en selv. I Sverige er det omvendt. Her er det nĂŠrmest forkert at stille krav til folk om, at de selv skal tage ansvar,« lyder hans forklaring.

I er ligeglade med at blive de bedste i verden. I ved, at I er bedst, men I har ingen grund til at eksportere det. I Sverige ved man ogsĂ„, at man er bedst, men her er man meget interesseret i at vĂŠre en model for resten af verden,« siger historieprofessor Lars TrĂ€gĂ„rdh, nĂ„r han skal forklare, hvorfor Sverige og Danmark er sĂ„ forskelligt placeret pĂ„ Mipex’ liste.

»Selv om vi er vĂŠldig ens, sĂ„ er vi meget forskellige pĂ„ det her punkt. I dag ser vi, at man i Danmark har en stĂŠrk kulturel identitet, og at folk fĂžler sig tilpas ved at definere sig kulturelt og stille indvandrere udenfor, hvis de ikke passer ind. I Sverige er det meget kompliceret, fordi den nationale identitet krĂŠver, at man taler politik ud fra universelle begreber og underspiller det kulturelle element. Derfor vĂŠmmes svenskerne ofte ved danskernes bekymringslĂžse omgang med kulturelle argumenter i politik, mens svenskerne ofte forekommer hykleriske i danskeres Ăžjne.« – De krĂŠnkedes land, Weekendavisen, 28.06.2013.

Anwar al-Awlaki kunne ikke lide ludere – undtagen i fritiden

The radical American-born Muslim cleric Anwar al-Awlaki spent thousands of dollars on prostitutes while he traveled the country preaching fundamentalist Islam, it had been revealed. The FBI, which was tracking al-Awlaki’s movements, watched as he met at least seven times with prostitutes in the Washington D.C. area between November 2001 and February 2002, according to newly leaked documents. The agency estimated he spent $2,300 on hookers in Washington alone. He is also believed to have purchased the services of prostitutes when he traveled to Florida.

Al-Awlaki reportedly paid $400 to have sex with the woman. She described him as ‘very polite.’The encounter came at a Washington hotel on Feburary 4, 2002 – one day before he was invited to give a presentation at the Pentagon. Al-Awlaki was recruited by the government speak about outreach to moderate Muslims, it was revealed in 2010.

Another prostitute told the FBI that al-Awlaki paid her $300 to watch as ‘as she engaged in erotic behavior and stimulated herself’ in December 2001. They met again for the same activity in January 2002. Despite al-Awlaki’s fundamentalist religious teachings, it appears the married father of five had a history of paying for sex. He was arrested in 1996 and 1997 for soliciting prostitutes in San Diego. He pleaded guilty and paid a fine. Al-Qaeda leader Anwar al-Awlaki ‘spent thousands on prostitutes as he traveled the U.S. spreading his message of radical Islam’.

Denne skinhellige terrorist og pikspiller var altsÄ gift og havde fem bÞrn, mens han rejste rundt og prÊdikede sit svovlevangelium og bollede kÞbedamer i efter fyraften. 100 piskeslag, ville det have lydt i hans prÊdiken, men CIA og Obama fandt pÄ en mere hÄndfast straf, sÄ nu stÄr den pÄ helt gratis jomfruer.

Det er vel hundrede Är siden vi for alvor gjorde op med de kristelige hyklere, nu har vi fÄet nogle endnu vÊrre, ikke mindst takket vÊre de politikere, der slet ikke bryder sig om religion og hvis forfÊdre var ledende i opgÞret med den dengang. Islam er sex og vold og lÞgn, lÞgn og hykleri tilsat et kilo kvindehad, og det er sÄ disse politikeres gave til mine efterkommerne. MÄ jeg bede om en Êrlig luder, dem har jeg mÞdt nogle af, og mÄ jeg bede om Jesus, han foretrak dem ogsÄ.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pissenisse i HökarÀngen
Pissenisse i HökarÀngen
7 years ago

Fundamentalisters intresse för sexarbetare och alkohol förefaller grundmurat. En av nĂ„gon anledning mindre vĂ€lpublicerad detalj kring 9/11 Ă€r att flera av attentatsmĂ€nnen i grupp hĂ€ngav sig Ă„t sex- och spritorgier i Sydöstasien strax innan de Ă„kte pĂ„ “mission”.

Som om de innerst inne kÀnde sig osÀkra pÄ alla jungfrur som vÀntar en martyr verkligen skulle uppenbara sig?

HĂ€ngslen och livrem, typ.

HH
HH
7 years ago

FörorĂ€ttelse-industrien. Kan det sĂ€gas bĂ€ttre? I minnet den kvinnliga arbetsledare som menade att en muslimsk man som inte ville ta kvinnor i hand inte platsade för jobbet. Vad tror ni hĂ€nde? Mannen fick 30 000 kronor i skadestĂ„nd hos diskrimineringsombudsmannen (fina titlar vi har hĂ€r, danskar, det mĂ„ste ni lĂ€ra er!). Kvinnan fick en anmĂ€rkning för tjĂ€nstefel… Som jag ser det var det den kvinnliga arbetsledaren som blev diskriminerad. Och som borde fĂ„tt pengarna. Om man nu ska ha pengar överhuvudtaget för mĂ€nskliga motsĂ€ttningar. Jag har förresten en granne som inte vill koppla sin hund nĂ€r han gĂ„r förbi mig…… Read more »