4
jul
Seneste opdatering: 5/7-13 kl. 1828
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 04.07.2013 062906

Det er √¶druelighedens √•r i England. Jeg har kun √©n indvending: Sverige og svenske institutioner er om muligt endnu h√•rdere belastet. Denne rapport burde have v√¶ret svensk, og jeg begriber ikke, at svenskerne ikke kr√¶ver en. I stedet h√¶nger medierne ved “Dyrehavsbakken p√• Gotland”, som man kan kalde Almedalens sommercirkus for stockholmske jetsettere, tabloidsm√łrere, rigsb√łsser, venstreradikale og feministiske populister og eks-kommunister a la Gudrun Schyman, det t√łmmer Systembolagets hylder hver eftermiddag (undtagen den t√łrlagte Schyman, formoder jeg.) Og s√• er der selv√łlgelig igen igen – det evindelige hykleri: Inga invandrare i vita Almedalen.

The full impact of mass immigration on British life was laid bare last night by a Home Office report. It said that half the population lives in a town or city which has experienced high levels of immigration over the past decade. Ministers said this ‚Äėuncontrolled‚Äô flow had caused a number of problems for wider society, ranging from pressure on maternity services, high rates of infectious diseases and a squeeze on school places, to disproportionate levels of some types of crime, inflated rents and immigrants living in ‚Äėbeds in sheds‚Äô.

In the landmark report, Home Office researchers studied every one of the 348 local authority areas in the country.Each was examined to see if it had accommodated high levels of asylum seekers, low-skilled workers, foreign students and other migrant groups. Overall, migration was found to have had a major impact in 127 of the areas, covering half of the total population. Immigration Minister Mark Harper said: ‚ÄėThis report highlights the significant impact high levels of migration have had on UK communities.

‚ÄėIt emphasises the importance of protecting our public services and taking a robust approach against those who come here to exploit our welfare system. ‚ÄôThe report ‚Äď titled Social and Public Service Impacts of International Migration at the Local Level ‚Äď says that every year since 1998 net migration has been above 100,000, peaking at 255,000 in 2010. In only seven years, between 2004 and 2011, the number of Poles living in the UK leapt from 69,000 to 687,000. True toll of mass migration on UK life: Half of Britons suffer under strain placed on schools, police, NHS and housing (The report Social and Public Service Impacts of International Migration at the Local Level, PDF)

S√łvndal-modgift

Hvis nogen til morgen har f√•et sig en sund latter over Villy S√łvndals egyptiske indsigter – Godt at milit√¶ret ikke vil styre Egypten – og man m√• jo frygte, han mener hvad han siger, s√• er her den rigtige modgift: Omne Animal Triste, And Tomorrow, Egypt Will Still Be Poor And Overpopulated And Wretched. Villy, alts√• – milit√¶ret har bestemt i over tres √•r, de sidder p√• halvdelen af landet moribunde √łkonomi. Mursi gjorde ogs√• den fejl at glemme det. Dette m√• v√¶re verdens hurtigste demonstration af islams uduelighed som politisk system i en moderne verden, ikke engang br√łd p√• bordet klarer de. Nyvalg? Folk vil stemme ligedan igen og der ville v√¶re den samme valgsvindel. Demokrati i Egypten? Ikke i vor tid,l men det er underordnet n√•r man er arbejdsl√łs og sulter.

Egypt imports an estimated 70 percent of its food and is running fast out of hard currency to pay for wheat, edible oils, and other staples. Hunger looms. Unless foreigners subsidize Egypt with tens of billions of dollars of aid a year into the indefinite future, a highly unlikely scenario, that hunger looks unavoidable. Already, about out of seven poor families have cut back on their food intake. Daniel Pipes, National Post,July 4, 2013.

Obama har jo satset en del kapital på Broderskabet Рinkl. mia af dollars, tons af hvede, Abram tanks og jagerfly. Der er et billede, der næsten må på. Det ligner Alfred E. Neuman fra MAD som midaldrende, men det er det jo ikke.

Fra David Greenfields Obama Warns Against Arrests of Morsi and Brotherhood Members

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Jag tror vi m√•sta stoppa indvandringen totalt…
http://www.aftonbladet.se/debatt/article10485140.ab

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

I de sidte √•r under Mubarak var Egyptens √łkonomi faktisk ved at komme igang , med v√¶kstrater fra 4-6% . Et af de st√łrste probelemer er en TOTALT forhistorisk landbrugs kultur , hvor man i h√łj grad stadig bruger overvandingskanaler istedet for moderne pumpe-og r√łrsystemer…. vandforbruget ved de traditionelle metoder kan v√¶re op til 30 gange st√łre end et tilsvarende israelsk landbrug , og Egypten vil snart begynde at mangle vand .

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago
Reply to  Ole Burde

“Efterretningstjenester skulle involveres, trusler skulle l√¶kkes, opr√łrstjenesterne i Etiopien skulle ydes milit√¶r bistand for at sabotere den etiopiske regering ‚Äď selv det egyptiske fodboldlandshold kom p√• banen som et muligt v√•ben i kampen mod Etiopiens planer om en d√¶mning i Nilen.”

http://politiken.dk/udland/ECE1992820/ups—egypten-truer-etiopien-paa-hemmeligt-moede/

mrHans
mrHans
7 years ago

Jag vill inte ha en hord Egyptier som kommer till Sverige, eller Skandinavien, nu! Det är dags att araberna tar hand om detta själva då det finns gott om oljepengar att ta av. Sunnimuslimska Saudi Arabien tar hand om sunnimuslimer och Iran tar hand om shiamuslimer!
Vi kan också repatriera de som inte är integrerbara till dessa länder så kan de försöka odla upp öken för sin försörjning, judarna lyckades med det i Israel så det vore konstigt om inte araberna klarar det med den mängd pengar de har från oljan!
Kom inte hit, ni är inte välkomna!

JensH
JensH
7 years ago

S√• det Britske Indenrigsministerium har via en fin rapport fundet ud af, at den ukontrollerede masse-indvandring har v√¶ret en katastrofe for landet. So what. Den erkendelse kan de Briter som dagligt m√• leve f√łlgerne af denne stupide politik ikke bruge til noget som helst, da denne masse-indvandring er irreversibel. Om s√• den Britiske regering fra i dag indf√łrte et fuldt og effektivt stop for al ikke-vestlig indvandring, s√• ville det Britiske samfund stadig ryge ned ad slisken. De har ganske enkelt taget alt for mange ind til at der kan findes nogen ‘l√łsninger’ p√• alle de gigant-problemer der opst√•et som… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
7 years ago

Hvis man skal sige noget som helst positivt om muslimer, er det, at deres spidskompetencer synes at v√¶re at sl√• hinanden ihjel. Det er – meget ondskabsfuldt skrevet – dog et led i deres befolkningsbegr√¶nsning, som desv√¶rre kommer ca. 100 √•r for sent. Imidlertid er mange af deres egne ofre kvinderne (l√¶s blot msm om voldt√¶gt af og t√¶sk til kvinder p√• Tahrir-pladsen), som burde kunne begr√¶nse den uendelige formering p√• trods af manglende muligheder for selvfors√łrgelse. Jeg har dog ondt af kvinderne, som forh√•bentlig bider organet af p√• de m√¶nd, der √•benlyst opf√łrer sig som dyr. No offence, k√¶re… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago

Känns säkert ännu hårdare i plånboken på svinet George Soros som har finansierat hela våren-spektaklet. Hoppas innerligt att han sitter och tuggar fradga som en annan rabiessmittad hund.

Utflyttad svensk.
Utflyttad svensk.
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Dags för Soros att lämna USA och han kan ta Obama med sig.

Happy Independence Day USA.

Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
7 years ago

Inden l√¶nge f√•r vi asyls√łgere fra √Ügypten. Og inden for et √•r skal danske og andre vestlige skatteydere betale for, at de ikke sulter dernede. Business as usual.

boeufhjerte
boeufhjerte
7 years ago
Reply to  steen

2 mio for 100 år siden er nok lidt lavt sat. I Nordisk familjebok 1907 står der 9,734,405 (1897): http://runeberg.org/nfbf/0784.html

Salmonsens angiver 12.751.000 (1917) og 14.226.402 (1926): http://runeberg.org/salmonsen/2/25/0720.html

Men det er ikke umuligt at have en s√•dan befolkningstilv√¶kst p√• 100 √•r. Niger fx havde en befolkning p√• 2,5 mio i 1950. Nu er det n√¶sten 18 mio og FN prognoser forudsiger, at de runder 80 mio i 2055. Egypten i 2055: 125 mio if√łlge FNs prognose.